|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medineweb,Açılış Tarihi: 21 Ekim 2013 (23:00), Konuya Son Cevap : 19 Mart 2024 (00:27). Konuya 308 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
04 Ocak 2015, 22:35 | Mesaj No:201 |
Durumu: Medine No : 27691 Üyelik T.:
26 Nisan 2013 | Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü
Finallerim bitti cok sukur Simdi memlekete dönme zamanı Rabbim sonuçları da hayırlı eder inşallah |
05 Ocak 2015, 02:02 | Mesaj No:202 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü
Inşallah gülnihal iyi sonuçlarını bekliyorum burada da paylaş lütfen |
08 Ocak 2015, 01:07 | Mesaj No:203 |
26 Nisan 2013 | Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü |
15 Ocak 2015, 02:13 | Mesaj No:204 |
25 Şubat 2011 | Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü
gülnihal mesajını yeni gördüm benim sınavlar bu haftasonu pazartesine de sarkıyor
|
15 Ocak 2015, 02:25 | Mesaj No:205 |
25 Şubat 2011 | Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü arkadaşlar benim sınavlarım da geldi çattı cuma günü kuran sözlü sınavına gireceğim cumartesi pazar ve pazartesi Sabah 2 ders öğleden sonar 1 ders olmak üzere 9 dersin yazılı sınavına gireceğim yeterliliğe gidemedim kızım küçük ve oğlum 1. sınıf diye ama evde ders çalışmalarımı toparlamaya çalıştım derslerin çalışmasını tamamladım ama ilk üniteler 2 kez okundu son üniteler 1 kez sınavdan once şöyle göz geçireceğim osmanlıca ve arapça pratiği yapmaya çalıştım allah lütfuyla hepimizi sevindirsin dualarınızı eksik etmeyin gözlerim bu 2 haftada daha yoğun tempomu kaldırmamaya başladı onun için de duanızı esirgemeyin kızımın yiyecekleri oğlumun atıştırmalıklarını hazırladım bavula koyacağım yedek kıyafetlerimizi de bavula koydum mu hazırlığım tamam olacak çok heyecanlıyım ve stresliyim başaramam ya da sorular zor olur diye de düşünüyorum ama allah büyük elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım ama tam anlamıyla olmadı allahın lütuf ve keremine sığınıyorum anne babamın duasıyla sizlerin ve okul arkadaşlarımın duasıyla derslerimi kolaylıkla verebilirim inşallah allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun |
15 Ocak 2015, 02:30 | Mesaj No:206 |
25 Şubat 2011 | Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü nurşen sen ilitam arapçasını merak ediyordun ya ben senin mail adresine ders pdf'sini gönderebilirim fikir edinirsin özel mesajla bana e mail adresini gönder sana göndereyim bu dönemin arapçası 2. sınıf arapçasının daha ayrıntılı hali gibi sülasi fiilin altı babı illetli fiiller sülasi mezidi rubai-humasi-südasi fiiller rubai mücerred ve rubai mezid kalıpları bir de bunların ismi fail ve ismi mefulleri ama çok ayrıntı ve kural var ben önlisansta kalıpları defterime yazdım onlara yazarak çalıştım öğrendim soru çözerek pekiştirmeye çalışıyorum her ünitenin ayrıntısına inemedim inseydim yetiştiremezdim |
15 Ocak 2015, 08:22 | Mesaj No:207 | |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Alıntı:
Rabbim yar ve yardımcın olsun. O kadar uzaklardan duygularının ve heyecanının ne kadar çok olduğunu hissettirdin.. Bu taşıdığın sorumluluktan ve azminden dolayı sınavlarında başarılı olacağına inanıyorum. İnşallah daha sonra ki, sohbetimizde de ne kadar başarılı olduğunu bizlerle paylaşırsın. Allah'ü Teala için hicrete hazırlanmaya başlamışsın ne kadar sevindim senin adına ve bende heyecanlandım. Heyecanlanma demeyeceğim, heyecanlan ki, başarının ve sorumluluğun hakkını verebilesin.. Allah rızası için atan kalbin önünde hiç bir engel olamaz. Endişelenme sakın en güzel haberlerle geri döneceksin. Seni , evlatlarını ve sevdiklerini Allah'ü Teala'ya emanet ediyorum yolun açık olsun. Başarılar diliyorum... NOT: En kısa zamanda notlarını almak için e - mail adresini ulaştıracağım, çok teşekkür ederim | |
19 Ocak 2015, 21:27 | Mesaj No:208 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü finallerden çıkanlarada..final yorgunluğunu atamadan,bütünleme derdine düşenlerede .. cümlemize geçmiş olsun...skandallarla,aksaklıklarla ve acemiliklerle dolu bir dmnemi atlattık sayılır.. omu ilitamlılar olarak biz bir dönemi bitirdik artıkın..ikinci döneme daha sağlam gireriz inşallah... bu dönemden çok ders çıkardık çok...inşallah ikinci döneme yansıtabiliriz bu tecrübelerimizi..dua ile canlar..
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
19 Ocak 2015, 23:29 | Mesaj No:209 | |
26 Nisan 2013 | Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Alıntı:
dgs yi kazanmak kolay değil di belki ama, kazandıktan sonra okumak çok çok çok daha zorrrrrrrr... ikinci dönem için, çok dikkatli ve güne gününe çalışmak gerek yoksa ilitam bitmezzzzz... | |
25 Ocak 2015, 12:27 | Mesaj No:210 |
Durumu: Medine No : 14298 Üyelik T.:
08 Ekim 2011 | Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü
sa arkadaşlar uzun zaman sonra yeni yazıyorum erz ilitamdan varmı arkadaşlar
__________________ Mutlu sonlar için tek ihtiyacınız olan; inançlı bir yürek |
Konuyu Toplam 48 Kişi okuyor. (0 Üye ve 48 Misafir) | |