![]() |
Cevap: İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Alıntı:
tmm açayım inş. |
|
|
|
Cevap: İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Ankara olmadı :( Samsun ilitamı kazandım.çok mu zor |
hayırlı olsun iyi düşünelim iyi olsun |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü arkadaşlar ilitamlarla ilgili bilgilerinizi bu istişareden devam ederek yazalım inş. |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü ERZURUM İLİTAM ÖĞRENCİLERİ KAYIT EVRAKLARI İLİTAM YENİ KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE !!! İlahiyat Lisans Tamamlama (İLİTAM) Programına 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılında kayıt yaptıracak öğrencilerimizi tebrik eder,öğrenimleri boyunca başarılar dileriz Kayıtlar 8-12 Eylül 2014 tarihleri arasında yapılacaktır. Öğencilerimizin kayıt yaptırırken yanında bulundurması gereken evraklar şunlardır: · 2 adet fotoğraf · Önlisans diplomasının aslı gibidir fotokopisi veya noter onaylı fotokopisi · Kimlik fotokopisi (iletişim bilgileri ile birlikte) · Askerlik belgesi · Dgs yerleştirme sonuç belgesi Harç 8-12 Eylül arasında yatırılacak olup dekont öğrencide kalacaktır. Not 1: Kayıt evrakları İlahiyat Fakültesi İlitam bürosuna getirilecektir. (Herhangi bir ön kayıt yapılmayacaktır.) Not 2 : Evrakların öğrencinin bizzat kendisi tarafından teslim edilmesi ya da resmi vekalete gerek olmaksızın bir başkası tarafından elden teslim edilmesi gerekmektedir. Posta yoluyla gönderilen evraklar kabul edilmeyecektir. Not 3 : (Harç ödemeleri vakıf veya ziraat bankasından yapılacaktır. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]) |
bu arada çok özür dilerim mesajı yeni farkettimmahcup000 |
Cevap: Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü biz de bugün parayı yatırıp ön kayıt yaptık lise diplomasını da istiyor lise diplomamı itinayla saklıyordum gelecek hafta biz de kayıda gideceğiz yeni eğitim-öğretim yılı herkese hayırlı olsun inşallah sıkı bir çalışmayla takıntısız 4. sınıfa geçebiliriz yol konaklama gibi şeyleri kafamıza takıp strese girmeyelim |
SAAT: 21:53 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.