![]() |
Medinewebli İlitam Öğrencileri İstişare-Sohbet Bölümü selamun aleykum arkadaşlar.her ünv için ders çalışma bölümü açtım ama istişareyi unutmuşum :) burdan istişare edebilirsiniz :):) |
Cevap: İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü arkadaşlar dersler hakkında yardımınızı bekliyorum..ilitama uygun bi bölüm ayarlamaya çalışıyoruz ama sistemi hiç bilmiyorum dersleri araştırdım ama bi okulunki diğerine uymuyor..düzenli bi bölüm aöabilmemiz için ilitam okuyanların ikirlerine ihtiyacım var.yarfımlarınızı bekliyorum |
Cevap: İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Sakarya ilitam , 3.sınıf dersleri fıkıh usulü, Arapça 1,sistematik kelam, Osmanlı Türkçesi, mantık, Kur'ân'ı Kerim. Allah razı olsun |
Cevap: İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü rica etsem dicle ilitamın vize çıkmış sorularını da yükler misiniz? |
Cevap: İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü Alıntı:
amin ecmain inş. abla..şu anda verdiğiniz derslerin hepsi var zaten..bide ankara ilitam okuyan varsa yazsa ne iyi olacak :) Alıntı:
bulursan yayınlarız inş. kardeşim |
Cevap: İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü ilitam bölümü son şeklini almıştır..konu yayınlarken başlığa hangi üniversitenin dersi olduğunu yazarak konunuzu açabilirsiniz..eksik ders varsada yazın açarız eksik olan dersleri |
Cevap: İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü arkadaşlar ilitam da okuyanlar ya da bilgisi olanlar bize yardımcı olsa ne güzel olur(:(: mesela ben Ankara ilitam düşünüyordum ama bi kaç yerden zor vs. duyum aldım şimdi kararsızım şayet güzel notlar alırsam nereyi tercih edicem aklım karışık,düşünceli000düşünceli000 yardımlarınızı bekliyorumltfn52ltfn52ltfn52ltfn52 |
Cevap: İlitam Öğrencileri İstişare Bölümü kaç puan acaba. |
Derslere adana da girilebiliyormuş malum bana çok yakın Ama Puanı diğerlerine göre daha yüksek Artı ders sayısı diğer İlitam lardan 1ya da 2daha fazlaymışuzgn Bu durumda ben ınönü ya da fırat yazacagim gibi duruyor Tabi yeterli puanı alabilirsem (: |
inönü ya da fırat hakkında neler biliyorsun,zorunlu ders var mı mesela final haftası |
SAAT: 04:05 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.