|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medineweb,Açılış Tarihi: 21 Ekim 2013 (23:00), Konuya Son Cevap : 19 Mart 2024 (00:27). Konuya 308 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:41 |
![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:42 |
Durumu: ![]() Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | ![]()
ben günboyu ara ara ezberlerime çalışıyorum olurda kpss ve dhbt sınavını kazanırsam mülakata çağırırlar diye ve okulda da ezberleri istiyorlar songül abla da daha önceden ezberlerinizi yapın diyordu okul başlayana kadar ne kadar yapabilirsem yapacağım inşallah evet ilitam zor ama gayret gösterirsek allahın yardımıyla herşeyi halledebiliriz inşallah |
![]() |
![]() | Mesaj No:43 | |
![]() Alıntı:
| ||
![]() |
![]() | Mesaj No:44 |
Durumu: ![]() Medine No : 15208 Üyelik T.:
10 Aralık 2011 | ![]() Sakarya ilitamın ezberleri: İlk Dönem; Duha Suresinden aşağı Amenerrasulu Ayetel Kürsi Hüvallahüllezi Dualar 2. Dönem; 1. Döneme ek olarak Yasin, Nebe,Mülk Sureleri 3. ve 4. Dönem ezberleri size gönderdiğim dökümanlarda var. Ezberler tahkik usulü isteniyor |
![]() |
![]() | Mesaj No:45 |
Durumu: ![]() Medine No : 33403 Üyelik T.:
08 Kasım 2013 | ![]()
Istanbul ilitam için 30.cüz meali diyordu bir yerde ezber mealde mi istiyorlar
|
![]() |
![]() | Mesaj No:46 | |
Durumu: ![]() Medine No : 27691 Üyelik T.:
26 Nisan 2013 | ![]() Alıntı:
![]() haftaya gideceğim kayda kısmetse, rabbim kolaylıklar versin hepimize ilitam lı olduğumuz gibi hayırlısıyla mezun da oluruz ve formasyon alıp atanırız ve güzel haberlerimizi buradan paylaşırız inlallah hep beraber | |
![]() |
![]() | Mesaj No:47 | |
25 Şubat 2011 | ![]() Alıntı:
lise diploması bilgisini istemiyorlar onaylı fotokopi yazıyordu onay demek noter mi demek bilmiyorum ben kayıda lise diplomamım aslını götüreceğim elimde lise diplomamım fotokopisi var önlisansa kayıt için çok fotokopi çektirmiştik lise diploması fotokopimde mühür var eşim okuldan onaylattı diye hatırlıyorum sen cuzem iletişim telefonunu ararsan sana daha sağlıklı bilgiler verirler | |
![]() |
![]() | Mesaj No:48 |
![]()
Ankara ilitam dersleri 8 olmus deniyor dogru mu ve ankanin ezberleri neler bilen var mi
| |
![]() |
![]() | Mesaj No:49 |
Durumu: ![]() Medine No : 20510 Üyelik T.:
01 Ekim 2012 | ![]() Selamun Aleykm arkadaşlar .. merak ediyorum şimdi lise diplomasını mı vereceğz onlara yoksa önlisans diplomasını mı ? umarım liseyi alıyolardır taa nerelerden getirttm lise dplomamı bari değsin.. Bde bende hepiniz gibi bu harç parasına çok sınır oldum hadi harç parası neyse de materyal ücretine ne öyle yani Çok şükür verecek gücümüz var ama veremeyen o kadar öğrenci var bde eğitim ücretsizdir Türkıyede derler
__________________ Derdi dünya olanin dünya kadar derdi olur... |
![]() |
![]() | Mesaj No:50 | |
25 Şubat 2011 | ![]() Alıntı:
material diye kitap vermiyorlar hocaların ilgili ilitam sitesine yüklediği ders notlarıymış biz o ders notları için fotokopiye de para vereceğiz | |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 5 Kişi okuyor. (0 Üye ve 5 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
DHBT İstişare bölümü | Medineweb | DHBT-İstişare/Sohbet Alanı | 873 | 30 Eylül 2023 21:04 |
Medineweb DGS İstişare Bölümü | Mihrinaz | DGS (Dikey Geçiş Sınavı) | 1135 | 30 Eylül 2023 18:17 |
Medinewebli İlahiyat Mezunları Sohbet Bölümü | Medineweb | İlahiyat Öğrencileri İçin Genel Paylaşımlar | 90 | 24 Ekim 2022 00:54 |
Medinewebli önlisans İlahiyat 1.sınıf öğrencileri İstişare Bölümü | Medineweb | İlahiyat Öğrencileri İçin Genel Paylaşımlar | 87 | 13 Aralık 2019 10:37 |
Medinewebli Önlisans İlahiyat 2. Sınıf İstişare Bölümü | nurşen35 | İlahiyat Öğrencileri İçin Genel Paylaşımlar | 9 | 14 Aralık 2015 02:00 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|