|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medineweb,Açılış Tarihi: 01 Ağustos 2014 (17:03), Konuya Son Cevap : 11Haziran 2020 (02:06). Konuya 187 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme: |
05 Kasım 2014, 10:27 | Mesaj No:101 |
Durumu: Medine No : 21265 Üyelik T.:
02 Kasım 2012 | Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü
[QUOTE=mehmet akif2;360181]şengül kuranı yüzüne okumayı geliştirmek için hergün düzenli olarak 5 sayfa gibi okusak çok iyi olur dini hitabetdeki ezberleyeceğimiz duaların çıktısını eşime aldırdım harekesiz yerlere netten bakarak düzelteceğim inşallah bugün onlardan bir kısmını okudum ben genel olarak her derse bakıp çalışmaya anlamaya çalışıyorum ama koskoca gün bana yetmiyor ev işi ders çocuklar yemekle akşamı ediyorum bir de oğluma ders yaptırıyorum çok da ihmal etmemek için özel birşeyler hazırlamaya çalışıyorum haftaiçi online ders videolarını kaçırmamaya çalışıyorum ayakta alkışlıyorum bukadarını yapıyorsan browo kaç saat uyuyorsun bebeğin akıllımı eşin yardımcı oluyormu.... ben beceremedimde sudan cıkmış balık gibiyim ... ondan soruyorum
__________________ |
05 Kasım 2014, 11:35 | Mesaj No:102 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü
ceydanur ben elimden geldiğince derslerime çalışıyorum derslere katılıyorum ama herşey dörtdörtlük değil kurandan yüzüne düzenli okumaya daha başlamadım dini hitabetdeki ezberleri daha okuyorum ben bir tanesini alıp birgün onun üzerinde durmayı düşünüyorum televizyon dinlenme çay veya kahve keyfi yapma gibi lüksüm yok günboyu iş yemek çocuklar ve dersler arasında gidip geliyorum oğluma öğlen gidiyorum yemeğini götürüyorum sonar almaya gidiyorum kızım yani bebeğim çok da uslu değil sabaha kadar nerdeyse kucağımda inmiyor daha küçük olduğundan sürekli bakıma ihtiyacı var eşim de 2. üniversitesini okuduğundan desteği ne yazık ki olmuyor allah bir şekilde yardım ediyor zaten sürekli ders de çalışamam sürekli iş de yapamam bazen ders çalışmaya çok vakit de ayıramıyorum sonra geç yatarak telafi etmeye çalışıyorum herşey tam olmuyor ama elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum yani benimki sadece bir çaba inşallah sen de işleri ve dersleri bir düzene koyarsın |
05 Kasım 2014, 21:44 | Mesaj No:103 | |
Durumu: Medine No : 24898 Üyelik T.:
16 Ocak 2013 | Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü Alıntı:
| |
05 Kasım 2014, 23:46 | Mesaj No:104 |
şengül ben çabalıyorum ama çok yol alamıyorum o kadar çok unite var ki finallere 11 hafta var sanırım tüm pdf'yi nasıl tamamlarım bilemiyorum bir de diğer ilitamlardan fazla 4 ders ve dini hitabet hocasının ezberden istediği dualar bugün akşama kadar o derse baktım bu derse baktım canlı ders takip etmeye çalıştım kafam Kazan gibi oldu bir de gözlerim ağrıyor ağrı çok olunca 3 gün ne yapsam geçmiyor inşallah bu kadar dersin altından kalkabileceğiz değil mi |
06 Kasım 2014, 16:47 | Mesaj No:105 |
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü
Allah yardmcnz olsun.Tabi bizimde şu an oldukca agr derslerimz son snfta.Mehmet akif2 in dedigi gibi televizyon izleme bol bol keyif yapma gbi luksunuz olmamali yoksa gercrkten cok pisman olursunu.Vizeler bir sekilde atlatliyorda asil finallerde cok zor oluyor.Mutlaka planli calisin ve bugunun dersini yarina sakn brakmayn. İcinizde B subesinde olan var mi? | |
16 Kasım 2014, 00:10 | Mesaj No:106 |
16 Ocak 2013 | Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü
Bizim millet nerelerdesiniz ben ancak pdf topla orda bir ders burda bir ders arasında boğuşuyorum halen aynı yerde sayıyorum ne olacak halimiz durum bu yani hiç ilerleyemedim şimdi yatılı misafirlerim var haftaya vize |
16 Kasım 2014, 01:27 | Mesaj No:107 | |
25 Şubat 2011 | Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü Alıntı:
illetli fiillerin çekimlerine de yazarak çalışmayı düşünüyorum şengül tranipsiyon alfabesi çok da zor değilmiş ilk duyduğumda gözümde büyümüştü ama değişik olanları öğrendim sayılır ama pdf'deki metinlerde osmanlıcaya bakıp ya da tranipsiyona bakıp diğerine bakmadan yazarak çevirmem lazım diğer derslere de bi ona bi buna bakıp dengelemeye çalışıyorum ama çok da fazla ilerliyemiyorum ne yazık ki hacı uğurlama duam çok şükür tamam şimdi cenaze duasına çalışıyorum finale kadar o kadar unite yetişir mi bilemiyorum | |
16 Kasım 2014, 01:31 | Mesaj No:108 |
şengül zaten soğuk algınlığım geçmiyor bir de çok eğilmekten sinüzitin verdiği baş ve göz ağrısı eklenince daha çok zorlanıyorum şengül osmanlıca pdf'lere hocayı tekrar dinleyerek çalışacağım son derslere sen de katılamadın değil mi hocanın yüklediği sayfayı net göremiyorum büyütsem bu sefer yazılar daha anlaşılmaz oluyor |
16 Kasım 2014, 10:24 | Mesaj No:109 |
16 Ocak 2013 | Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü
ben osmanlıca derslerinin son on onbeş dakıkasına ancak evde oluyorum bakamadım henüz
|
16 Kasım 2014, 10:35 | Mesaj No:110 |
Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü
mehmet akif 2 hocam arkadaşın birisi Size Özet gönderecekti. Size gönderdimi.paylaştınizmi
| |
Konuyu Toplam 40 Kişi okuyor. (0 Üye ve 40 Misafir) | |