|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medineweb,Açılış Tarihi: 01 Ağustos 2014 (17:03), Konuya Son Cevap : 11Haziran 2020 (02:06). Konuya 187 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme: |
06 Ekim 2014, 22:32 | Mesaj No:71 | |
Durumu: Medine No : 24898 Üyelik T.:
16 Ocak 2013 | Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü Alıntı:
kitaplara gelince felsefe tarihi-mantık-din sosyolojisi- kelam - arapça -fıkıh usulü aynı kuranı kerim öğretmeni değişik galiba ondan konular farklı yani onu çıkartacağım diğerleri henüz döküman vermedi o yüzden bilmiyorum elimdeyken bile zor ayarladım alabileceğin biri varsa al derim çok zaman alıyor kitaplar dualarla inş yaparız yalnız değilsin 2 çocuk ev yapacak tek şey Allaha sığınmak benim sınava bile umudum yoktu şükürler olsun devamıda rabbimden umuyorum BAYRAMINI VE TÜM ARKADAŞLARIMIZIN BAYRAMINIDA KUTLUYORUM | |
24 Ekim 2014, 01:11 | Mesaj No:72 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü
veray face'de herşeyi rahatça konuşamıyorum burda ders çalışma yöntemlerimizi ve karşılaşdığımız zorlukları konuşalım diğer kazanan arkadaşlar da katılabilir |
24 Ekim 2014, 11:34 | Mesaj No:73 |
ben din sosyolojisi 1. üniteyi pdf'den okudum önemli yerleri açık pembe renkle vurguladım bir daha çalıştığımda pebe yerleri okuyacağım dün akşam osmanlıca 1. üniteye baktım harfleri öğrenmeye çalıştım bugün kuranı kerim pdf'si kısa olduğu için aradan çıksın diye başladım zaten 4 unite işlendi 1. ve 2. üniteyi yaparsam sonra başka derslere bakacağım felsefe tarihi ve din sosyolojisinde çok isim var mantık hocası finali klasik yapacağından tanımları ve önermeleri iyi öğrenmem lazım eşimden de destek alacağım sizler de çalışma yönteminizi yazın birbirimize fikir olsun dini hitabet ve dinin teorik temelleri üniteleri de kısa ve kolaya benziyor osmanlıcaya arşivden ders videosuyla ünitelere çalışacağım inşallah |
24 Ekim 2014, 11:36 | Mesaj No:74 |
kuranı kerim dersine mutlaka canlı katılacağım dün o kadar kişi bağlandı ses gitmedi başka hocanın dersinden deneyeceğim inşallah bizde mi sorun kuran hocasının bağlantısın da mı anlarız inşallah |
25 Ekim 2014, 15:44 | Mesaj No:75 |
selva ve veray siz neden birşeyler yazmadınız sizin çalışmalar nasıl gidiyor veray neden dün online derslerden yoktun merak ettim |
25 Ekim 2014, 18:18 | Mesaj No:76 |
16 Ocak 2013 | Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü
perşembe ve cuma 3,30 da çıkıcam artık okulda hiç sorma 6 ayrı ders vaerdiler çalışmadan da gidemiyorum lise sonuçta hakkını vermeye çalışıyorum düzene sokamadım ev işlerini sınavdan sonra bugün mantık 1,üniteye bakabildim arapça beni çok zorlayacak zaten bilmiyordum öğrendiğimide unutmuşum nahiv sözlüğü buldum 9.sınıf arapça kitabından çalışmaya başladım çünkü hoca çok güzel ama hızlı anlatıyor yetişebilirmiyim bilmiyorum bu kadar. neti açıyorum ama sabit kalamadığım için zor oluyor tekrar dinlemem gerekiyor tableti ayarladım bundan sonra daha rahat olur çünkü tam yemek vakti aralar az namaz giriyor yetiş yetişebilirsen yaptıklarımı düzene sokabilirsem sitresten kurtulurum biraz şimdi zorlanıyorum sen neler yaptığını paylaş bende yazarım ama şu anda size yetişmeye çalışıyorum
|
25 Ekim 2014, 18:20 | Mesaj No:77 |
16 Ocak 2013 | Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü |
26 Ekim 2014, 02:47 | Mesaj No:78 |
veray face'de bahsettim aynı sınıfta olan yıldız arslan ile bu akşam tanıştım ikimiz de aynı yerde oturuyoruz maşallah gıpta ettiğim ablaya 52 yaşında en yakın sivas diye tercih etmiş dgs puanı 270 bu sene aöf'den mezun olmuş onun da derdi 10 ders olması inşallah bu zorlukların arasında allahın yardımıyla çıkacağız |
26 Ekim 2014, 02:53 | Mesaj No:79 |
arapça hocasının anlatması çok güzel ben daha once arapça dersi almadığım için anlatımını beğendim burdaki abla 2 sene aöf arapça kursuna gitmiş o da kendi kurs hocasının anlattığını beğeniyor ben hocanın anlattıklarını anlıyorum ama söyledikleri konulara elimdeki kaynakdan veya netten çalışıp pekiştirmem lazım gözümde o kadar herşey büyüyor ki belki de ders anlatımı dinlemek çok vaktimi alıyor pdf'ye hakim değilim diyedir finale kadar ne kadar unite yapabilirsem yapacağım 2-3 unite kalırsa da kendimi strese girdirmeyeceğim çünkü kendi keyfimden ya da tembellikten yetişmemiş olmayacak |
26 Ekim 2014, 14:05 | Mesaj No:80 | |
16 Ocak 2013 | Cevap: Cuzem 3.sınıf öğrencileri ders çalışma bölümü Alıntı:
Takdir Allahın inş sonuçları bizim için hayırlı olur | |
Konuyu Toplam 5 Kişi okuyor. (0 Üye ve 5 Misafir) | |