|
Konu Kimliği: Konu Sahibi aslıı,Açılış Tarihi: 20 Aralık 2011 (01:26), Konuya Son Cevap : 19 Ağustos 2021 (08:18). Konuya 872 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
21 Şubat 2012, 20:30 | Mesaj No:51 |
Durumu: Medine No : 15138 Üyelik T.:
08 Aralık 2011 | Cevap: Yeterlilik Sınavı Bilgilerimizi Burada Paylaşalım hemde bayağı pekiştirmemiz lazım kardeşim
__________________ @@@EY NEFSİM SEN DE BİR GÜN ÖLECEKSİN@@@ |
29 Şubat 2012, 15:42 | Mesaj No:53 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cevap: Yeterlilik Sınavı Bilgilerimizi Burada Paylaşalım [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu bölüme bakabilirsiniz...
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
10 Mart 2012, 21:06 | Mesaj No:54 |
Durumu: Medine No : 15138 Üyelik T.:
08 Aralık 2011 | Cevap: Yeterlilik Sınavı Bilgilerimizi Burada Paylaşalım
arkadaşlar yarın sınaaavvvvv Rabbim tüm kardeşlerimizin kolaylıkla geçmesini nasip etsin [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ @@@EY NEFSİM SEN DE BİR GÜN ÖLECEKSİN@@@ |
10 Mart 2012, 23:30 | Mesaj No:55 | |
Durumu: Medine No : 14629 Üyelik T.:
18 Kasım 2011 | Cevap: Yeterlilik Sınavı Bilgilerimizi Burada Paylaşalım Alıntı:
__________________ Ve Hayat... Herseye Rağmen Değil ! ALLAH'a Kul Olunca Guzel. . . !! ♥ | |
10 Mart 2012, 23:58 | Mesaj No:56 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: Yeterlilik Sınavı Bilgilerimizi Burada Paylaşalım
sınava giren arkadaşlara başarılar diliyorum
|
04 Eylül 2012, 21:04 | Mesaj No:57 |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: yeterlilik...
kur'an kurs öğreticiliği için yeterlilik sınavına hazırlanan kardeşlerimize yardımcı olabilecek üyelerimizden rica ediyorum nelere çalışılmalı hangi konulara çalışılmalı detaylı bilgi verebilirmisiniz? kitap tanıtımları konu paylaşımları ve önerilerinizi bekliyoruz. şuşu kardeşim bu başlıktan sorularınızı sorabilirsiniz..bildiğim kadarıyla ravzam ve talibetün kardeşlerimiz girmişlerdi sınava yardımcı olacaklardır |
04 Eylül 2012, 21:56 | Mesaj No:58 |
Cevap: yeterlilik...
huzeyfe kardesım cok tesekkur ederım ben yorumları okudum aslı kardesım kpssden bahsetmıssın yeterlılıkte kpss zorunlugu kalktı dıye bılıyodum ben hocalar oyle soylemıslerdı degıstı mı yoksa ben mı yanlıs anladım bılgı verırsen cok sevınırım ve ılkez gırıcem ben yeterlılıge ınsallah nasıb olursa tabı konuları nasıl calısmam gerektıgını falan bılmıyorum kafam cok karıstı cıkmıs sorulara falan baktım korktum acıkcası yardımcı olursanız cok mutlu olurum allah razı olsun...
| |
04 Eylül 2012, 22:43 | Mesaj No:59 | |
Durumu: Medine No : 17525 Üyelik T.:
23 Mart 2012 | Cevap: yeterlilik... Alıntı:
Kur’an kursu öğreticiliği için; a) Kur’an-ı Kerim, b) Akaid, c) Fıkıh (ibadet konuları), d) Siyer ve ahlâk, 2) İmam-hatiplik için; a) Kur’an-ı Kerim, b) Akaid, c) Fıkıh (ibadet konuları), d) Siyer ve ahlâk, 3) Müezzin-kayyımlık için; a) Kur’an-ı Kerim, b) Akaid, c) Fıkıh (ibadet konuları), mülakata yönelik ise : ezberlerlenecek olan sureler:fetih,hucurat,rahman,mülk,nebe,duha suresi ve aşşağısı. sınavda herhangi bi yerden kuran okuturlar sonra tecvit kurallarını sorgularlar eğer beğenirlerse sorun yok.yok eğer beğenmezlerse biraz da fıkıh sorarlar o kadar.yani okuyuşunuz normalin biraz üstündeyse sorun yok... size tavsiyem: kuran'ın 10.cüzünden 20.cüzüne kadar olan 10 Cüzlük kısmının her sayfasının yaklaşık ilk üç satırını hem okuyuş yönünden hem de tecvid kurallarını gösterme yönünden sürekli tekrar edin.çünkü SÜREKLİ BURDAN HEM KURAN OKUTURLAR HEM DE TECVİD KAABİLİYETİNİZİ SORGULARLAR. Ben geçen sınavda Mehmet ÜMÜTLİ(DİB EĞİTİM GÖREVLİSİ) nin DİYANET YETERLİLİK-MBST SINAVLARINA HAZIRLIK KLAVUZU adlı kitabından hazırlanmıştım.soracağınız başka bişey varsa? | |
04 Eylül 2012, 23:24 | Mesaj No:60 |
Cevap: yeterlilik...
tesekkur ederım kardesım gayet acık anlatmıssınallah razı olsun... kpss zorunlulugu kalktı mı ben kalktı diye biliyodum yanlıs mı bılgım acaba...
| |
Konuyu Toplam 16 Kişi okuyor. (0 Üye ve 16 Misafir) | |