|
Konu Kimliği: Konu Sahibi aslıı,Açılış Tarihi: 20 Aralık 2011 (01:26), Konuya Son Cevap : 19 Ağustos 2021 (08:18). Konuya 872 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
23 Şubat 2014, 18:04 | Mesaj No:801 |
Cevap: diyanet yeterlilik DHBT sınavı istişare bölümü
s.a ya bu yeni yeterlilik hakkında bir kaç sorum olacaktı... konular gene aynı ilmihal we peygamberin ewrensel mesajı adlı kitaplardanmı çalışacağız?? ayrıca puan hesaplaması nasıl olacak kpss we dhbt ikisinin ortalaması şeklindemi olacak mesela kpss den 40 aldım dhbt dende 40 aldım 80 alıp geçiyormuyum???
| |
24 Şubat 2014, 17:55 | Mesaj No:802 |
s a arkadaşlar elinde mevcut yeterliliği olanlar kpss de ne yapacak?puanlama nasıl olacak? bilen varmı
| |
24 Şubat 2014, 18:23 | Mesaj No:803 |
Durumu: Medine No : 17068 Üyelik T.:
03 Mart 2012 | Cevap: diyanet yeterlilik DHBT sınavı istişare bölümü eski yeterlilikler 15 ekimde son buluyor yeni sistemle alımlar başlayacak.elinde belgesi olsada olmasada dhbt ye girilmesi gerekir.
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . |
24 Şubat 2014, 18:25 | Mesaj No:804 | |
03 Mart 2012 | Cevap: diyanet yeterlilik DHBT sınavı istişare bölümü Alıntı:
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . | |
24 Şubat 2014, 18:29 | Mesaj No:805 |
03 Mart 2012 | Cevap: diyanet yeterlilik DHBT sınavı istişare bölümü kpss ye girebilen herkes dhbt sınavını işaretleyemez.aynı başvuruda alan seçilecek bunun için en az ihl.mezunu yada mezun durumunda olunması gerekir.kpss en yüksek mezuniyeti baz aldığı için diğer lisans mezunları önlisans yada ih.l mezunu da olsalar kpss ye lisans olarak girdikleri için dhbt yee lisans olarak girmeleri şarttır.aksi halde sınav geçersiz sayılmaktadır.
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . |
24 Şubat 2014, 18:34 | Mesaj No:806 |
03 Mart 2012 | Cevap: diyanet yeterlilik DHBT sınavı istişare bölümü Kpss ye girişte beyan esastır. 2 yılda 1 defa yapıldığı için 2 yıl içinde okulunu bitirebilecek durumda olanlar sınava başvuruda bulunup sınava girerler ancak okulunu bitirmeden puanlarını kullanamazlar. dhbt sınavıda kpss ile yapıldığı için aynı durumun geçerli olacağını düşünüyorum. Tabiki son durum kılavuz yayınlanınca ortaya çıkacak. çünkü kılavuzu beklersek o saatten sonraki çalışma yeterli olmayacaktır. .Yönetmelik daha yeni değişti daha önceki bilgiler eskidi.
24 Şubat 2014, 21:00 | Mesaj No:807 | |
Durumu: Medine No : 15266 Üyelik T.:
14 Aralık 2011 | Cevap: diyanet yeterlilik DHBT sınavı istişare bölümü Alıntı:
__________________ ''onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak. halbuki,biz sussak, tarih susmayacak.. tarih sussa, hakikat susmayacak........'' | |
24 Şubat 2014, 21:11 | Mesaj No:808 |
03 Mart 2012 | Cevap: diyanet yeterlilik DHBT sınavı istişare bölümü tek ders sınavı mutlaka oluyor,bu konuda tereddüt etmenize gerek yok.
24 Şubat 2014, 21:34 | Mesaj No:809 |
Zafere giden yolda çekilen çile mübahtır ey cemeat-i mislimin | |
24 Şubat 2014, 23:34 | Mesaj No:810 |
Durumu: Medine No : 28633 Üyelik T.:
19 Mayıs 2013 | Cevap: diyanet yeterlilik DHBT sınavı istişare bölümü
Ben ihl 3.sınıftayım açıköğretim şimdiye kadar KPSS ye çalışıyordum yeterliliğe seneye girmeyi düşünüyordum ama bu değişme olunca otomotikmen yeterliliğe de girmem gerekiyor bu sınav için bütün derslere (tefsir hadis,..)hangi kaynaklardan çalışabilirim? Fahri Kur'an kursu öğreticiliğinin önünde ki yeterlilik belgesi engeli kalktı mı? İmamhatipten mezun olunca her isteyen Fahri hoca olabilecek mi? Çok büyük bir karmaşa içerisindeyim beni bu karışıklıktan çıkarır mısınız? Lütfen Allah razı olsun şimdiden Cvp bekliyorum ben şimdi ne yapabilirim?
__________________ NE DEHŞET VERİCİ BİR ŞEYDİR Kİ 16 SENE OKULA GİT DÜNYAYA NİÇİN GELDİĞİNE DAİR TEK HARF BİLE ÖĞRENME!!! |
Konuyu Toplam 51 Kişi okuyor. (0 Üye ve 51 Misafir) | |