|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Seleme,Açılış Tarihi: 20 Mayıs 2009 (19:42), Konuya Son Cevap : 16 Kasım 2016 (20:11). Konuya 20 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
22 Şubat 2013, 15:26 | Mesaj No:11 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cevap: Üniversiteli Bayanla Geçinme Sanatı
evliliklerde; Erkek Kuran ve sahih sünnet dışına çıkmadığı sürece ERKEK ailenin reisidir SÖZÜ GEÇERDİR. الرِّجَالُ قَوَّامُونَ عَلَى النِّسَاءِ بِمَا فَضَّلَ اللَّهُ بَعْضَهُمْ عَلَىٰ بَعْضٍ وَبِمَا أَنْفَقُوا مِنْ أَمْوَالِهِمْ ۚ فَالصَّالِحَاتُ قَانِتَاتٌ حَافِظَاتٌ لِلْغَيْبِ بِمَا حَفِظَ اللَّهُ ۚ وَاللَّاتِي تَخَافُونَ نُشُوزَهُنَّ فَعِظُوهُنَّ وَاهْجُرُوهُنَّ فِي الْمَضَاجِعِ وَاضْرِبُوهُنَّ ۖ فَإِنْ أَطَعْنَكُمْ فَلَا تَبْغُوا عَلَيْهِنَّ سَبِيلًا ۗ إِنَّ اللَّهَ كَانَ عَلِيًّا كَبِيرًا Erkekler, kadınlar üzerine idareci ve hâkimdirler.. Çünkü Allah, insanların kimini kiminden üstün kılmıştır. ..................... İyi kadınlar, itaatkârdırlar. ..................... Eğer itaat ederlerse, artık onların aleyhine başka bir yol aramayın. Şüphesiz Allah, çok yücedir, çok büyüktür. NİSA SÜRESİ 34 yorum sizin... saygılar.
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
24 Şubat 2013, 04:23 | Mesaj No:12 | |
Durumu: Medine No : 20148 Üyelik T.:
07 Eylül 2012 | Cevap: Üniversiteli Bayanla Geçinme Sanatı Alıntı:
Eline saglık kardeşim çook güzel anlatmışsın benim kafamdaki evliligin tamda buydu tanımı
__________________ | |
24 Şubat 2013, 15:12 | Mesaj No:13 |
Cevap: Üniversiteli Bayanla Geçinme Sanatı
AL(ma)YA DUA Allah biz erkekleri sen gibi rotasını şaşırmış,hırçın kendini beğenmişlerden korusun. | |
24 Şubat 2013, 16:19 | Mesaj No:14 |
Durumu: Medine No : 20351 Üyelik T.:
20 Eylül 2012 | Cevap: Üniversiteli Bayanla Geçinme Sanatı
Dur he(rge)le Allah biz kızları senin gibi hergele, kaba saba adamlardan korusun.
__________________ ÜZÜLME GÖNÜL GECENİN AĞARINDAN SEHER KIŞIN ARDINDAN BAHAR MUHAKKAKTIR. UNUTMA GÖNÜL. GECENİN DE, KIŞIN DA SAHİBİ HAK'TIR. |
24 Şubat 2013, 16:45 | Mesaj No:15 |
Durumu: Medine No : 20510 Üyelik T.:
01 Ekim 2012 | Cevap: Üniversiteli Bayanla Geçinme Sanatı bence ölçü ne okul ne üniversite nede tahsil tek ölçü 'takva' ...
__________________ Derdi dünya olanin dünya kadar derdi olur... |
14 Mart 2013, 21:36 | Mesaj No:16 |
Cevap: Üniversiteli Bayanla Geçinme Sanatı | |
15 Mart 2013, 02:57 | Mesaj No:17 |
Durumu: Medine No : 24751 Üyelik T.:
10 Ocak 2013 | Cevap: Üniversiteli Bayanla Geçinme Sanatı
Üniversiteli değil ne olursa olsun isterse hiç okul okumamış kadın olsun asi kadın asi oluyor.Valla evlenmeden önce bende çok atıp tutardım ben şöyle yaparım ben böyle yaparım kadın erkek eşittir vs fakat evlendikten sonra görüyorum ki hiç bir konuda eşit olmadığı gibi erkek Kuranda da geçtiği üzere bir adım önde oluyor her zaman. En basitinden bayram sabahları kendi babamlarla beraberken çok önemli çok anlamlı olurdu oyüzden büyük küçük toplanır babamların elini öperdik.Şimdi ise başka babaların elini öpüyoruz.Aynı ilçede olmamıza rağmen ikinci gün veya üçüncü gün görüşebiliyoruz. Evlatlar olarak ilk erkek babasının evini neşelendiriyoruz onun elini öpüyoruz. Kim ne derse desin erkek bi adım önde oluyor her konuda. Evlendikten sonra sus deyince susturacak dur deyince durduracak zaten bir erkek.Hakim olacak eşine namusuna.Gerekirse uyaracak eleştirecek aynı şekilde uslubuyla kadın da yapacak bunu. Valla ikisi de höt höt olunca yürümez bu kervan müslümanlar Ayrıca eklemeden geçemeyeceğim kişi hakettiğini yaşar üniversiteli kız bir gün başlar, "ben özgür bir kadınım, kendi ayaklarım üstünde.." falan filan gibi okuduğu zırvalara, zırt diye bomboş evde kalıverirsiniz tek başına.
__________________ Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle,hakkımda hayırlı olanı da gönlüme razı eyle amin... |
16 Kasım 2016, 19:22 | Mesaj No:18 | |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Alıntı:
| |
16 Kasım 2016, 20:08 | Mesaj No:20 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
15 yıldan sonra diplomali olduysak ne yapacak iyi geçinsin bundan sonra söyleyeyimde bari hükümsüzdür,geçmiş olsun)))
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |