|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MusabBinumeyr,Açılış Tarihi: 28 Mayıs 2012 (00:22), Konuya Son Cevap : 28 Mayıs 2012 (00:22). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
28 Mayıs 2012, 00:22 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13855 Üyelik T.:
22 Mayıs 2011 | Kendi Cinsine İlgisi Olanın İmtihanı Kendi Cinsine İlgisi Olanın İmtihanı Saygıdeğer Hocam; Öncelikle saygı ve muhabbetimi sunmak isterim.Bu mesajı size hangi motivasyonla yazdığımı inanın ben de bilmiyorum.Bildiğim sohbetlerinizde(internette eriştiklerim)kendimi çoğu kez gözü yaşlı bulduğum. Saygıdeğer Hocam size derdimi ifade etmeye çalışacağım muhtemelen büyük bir ayıplama ve şaşkınlık içinde okuyacaksınız.(Suizan besliyor da olabilirim affınıza sığınıyorum) Hocam kendimi bildim bileli bir erkek olmama rağmen erkeklere karşı ilgim var ama bunda sürekli iddia edilen anne korumacılığı içinde kadınsı duygular barındırma otoriter bir baba figürü yok.Kendimi erkek hissediyorum.Erkeklikle en ufak bir problemim yok.İslami terbiyeyle de yetiştirildim hem de şefkat ve merhamet eksenli bir terbiye sistemiyle. Hayatımın bütününe isabet eden bu musibetten kurtulmak elbette kendi elimde.O halde size niye müracaat ediyorum. 'İkazınız direk nasihatınız şifam olur 'u umarak bu mesajı yazmaya karar verdim.Bu öyle bir dert ki saygıdeğer hocam 'acaba benim sınavım bu mu? 'dan tutun 'normal erkekler gibi karşı cinse ilgi duymadan nasıl mümin olunur 'a varıncaya kadar birçok cevapsız sorularla büyüyen büyüyen ve kulluk kalitesini felce uğratan bir nefs ruh mücadelesine dönüşüyor.Saygıdeğer hocam sabrınızı zorladığımı zannederek affınıza sığınarak bir dua bir ikaz bir yardım bekliyorum. Saygılar... Aziz mü'min, Evet, bu sizin imtihanınız. Herkesin bir imtihanı var, sizinki de bu. Duygularınızdan dolayı hesaba çekilecek değilsiniz. Fakat yaptıklarınızdan hasaba çekileceksiniz. Eğer akla gelen bir kötülükten mü'min vazgeçerse, Rabbimiz ona dahi ecir vereceği bir Peygamber müjdesidir. İmtihanınız için gerekli olan sadece iradedir. İradenizin sınavını verin. Kendinizi bırakmayın. Ruhunuzdan, imanınızdan ve aklınızdan istifade edin. Rabbinizi yardıma çağırın. Kendinizi ruhunuzun karşısında küçük düşürmeyin. İmanınıza karşı mahcup etmeyin. Rabbinizi üzmeyin. Peygamberinizi ağlatmayın. Sabrın hası içgüdülerin ayartıcı baskısına sabretmektir. Dünyanın ve zevklerin geçici olduğunu unutmayın. Geçici zevkler uğruna kalıcı hayatı feda etmeyin. Sonunda sevinen siz olacaksınız. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Vesselam mustafa islamoğlu |
Konu Sahibi MusabBinumeyr 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Bİr fİrakın ardından | Makale ve Köşe Yazıları | YaŞuHa | 1 | 2647 | 09 Aralık 2013 22:01 |
Hikaye okumakta fayda var | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | GÖKCEN_AZRA | 2 | 2494 | 25 Kasım 2013 14:27 |
Köle Olabilmek | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | mehmet akif2 | 2 | 2573 | 17 Kasım 2013 13:01 |
Nereye atıyorsun adımlarını /medineweb | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | su damlası | 3 | 2662 | 17 Kasım 2013 12:50 |
Suriyeli Kardeşimizin Feryadı | Videolar/Slaytlar | YaŞuHa | 1 | 1972 | 10 Kasım 2013 13:57 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |