|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 04 Mart 2024 (09:21), Konuya Son Cevap : 05 Aralık 2024 (10:06). Konuya 5 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
04 Mart 2024, 09:21 | Mesaj No:1 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Bu Bir Zillet Tablosu Bu Bir Zillet Tablosu Bunun adı ticaret değil.. Bunun adı dünya düzeni değil.. Kendi adıma varsa bir hakkım şu tabloya yarenlik eden kim varsa hukukum da helal değildir ötelerde davacıyım. Elimizle dilimizle kalbimizle, ruhumuzla, gözyaşımızla, dualarımızla, vicdanımızla destek verebilmenin ne mübarek, ne büyük nasip olduğunu şu zillet tablo gösteriyor. Elimizden gelmeyenler için faydasız konuşmaktan, duygu istismarı yapmaktan korkuyor, utanıyoruz. Allah'ım gücümüzün yettiginden mükellefiz. Gücümüz bu kadarına yetti. Daha fazla gücü yeten ahirette hesaptan korksun...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konu Sahibi Mihrinaz 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Dedesi Ruhunun Yanında | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 4 | 52 | 17 Aralık 2024 19:46 |
Peygamberler Neden Sadece Ortadoğu'ya Geldi? | Peygamberler(a.s) | Esma_Nur | 1 | 53 | 16 Aralık 2024 08:47 |
Namaz Hep Vardı | Namaz-Abdest-Teyemmüm | Mihrinaz | 0 | 39 | 16 Aralık 2024 08:36 |
Esad Ailesinin Keyfi Tutuklamaları | Makale ve Köşe Yazıları | Mihrinaz | 3 | 89 | 09 Aralık 2024 17:02 |
53 Yıllık Esad Rejimi Çöktü | Gündem/ Manşetler | Vasat | 8 | 118 | 08 Aralık 2024 09:59 |
04 Mart 2024, 13:25 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Ve bugünde yine İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nin kuzey, orta ve güney kesimlerine havadan, karadan ve denizden saldırdı. Bugünde bizim gemiler itraili doyurmak, kalkındırmak için kalktı limandan.
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
16 Nisan 2024, 12:53 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gündeme bomba gibi düşen belge Sabancı’nın sevkiyatını ortaya çıkardı: İsrail'e kısıtlama sözde kaldı. Türkiye'nin İsrail ile olan ticaretinde kısıtlamalar uygulandığı yönündeki resmi açıklamaların gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. Gazeteci Metin Cihan, sosyal medya üzerinden somut delillerle bu durumu ortaya koydu. Cihan, kısıtlama kapsamındaki çimentonun Sabancı Holding'e bağlı Akçansa firması üzerinden hala İsrail limanlarına gittiğini belgeledi. Bütün çimentoyu biz karşılıyoruz. Gazze'ye yapmayın bari.guvenemicekmiyiz size utanç tablosu değilde ne bu Metin Cihan'ın sosyal medya hesabı X'ten yaptığı o paylaşım: "Bize yalan söylediler. Maalesef, Ticaret Bakanlığı'nın "İsrail ile ticareti kısıtlama" açıklamasının gerçeği yansıtmadığını tespit etmiş bulunuyorum. Aşağıda kanıtları sunuyorum. Bildiğiniz gibi, İsrail'e düzenli gönderdiğimiz ürünlerden biri çimento idi. Hatta şöyle de diyebiliriz, İsrail'in neredeyse bütün çimento ihtiyacını biz karşılıyoruz. Ticaret Bakanlığı'nın 9 Nisan'da duyurduğu İsrail ile ticareti kısıtlama kararının içeriğinde 54 ürün listelenmiş ve Çimento bu listede yer almıştı. Bugün net olarak görüyor ve gösteriyorum ki, resmi açıklamaya rağmen, İsrail'e çimento göndermeye devam ediyoruz. Düzenli Çimento gönderen şirketlerden biri de Sabancı Holding'e bağlı Akçansa. Dün Çanakkale'deki Akçansa limanından kalkan Kazime Ana adlı Türk gemisi şu an Ege Denizinde yoluna devam ediyor ve istikameti İsrail. İki gün sonra Aşdod limanına varıp çimentoyu teslim edecek. Akçansa'dan çok sayıda gemi İsrail'e çimento taşıyor. Kazime Ana bunlardan sadece biri ve şimdiye dek 168 kez İsrail'e sevkiyat yapmış. Çanakkale - Aşdod arasında düzenli olarak gidip geliyor. Verdiğim tüm bilgiler uluslararası deniz trafiği kayıtlarından teyit edilebilir. Ekran görüntülerini de paylaştım. Bilgilerin netliği karşısında Ticaret bakanlığı'nın ya da gönderici şirket Akçansa'nın bir yalanlamaya yelteneceğini düşünmüyorum ancak herhangi bir açıklama yaparlarsa burada paylaşacağımı bilmenizi istiyorum. Toplum adına Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan şunu talep ediyorum: Bu ikiyüzlülüğe ve halkı kandırmaya artık son verin. Listelediğiniz ürünler dahil olmak üzere İsrail ile ticaretin devam ettiğini açıkça söyleyin. Yaptırım uyguluyorsanız da gerçekten uygulayın. Uyguluyormuş gibi yapmayın."
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
05 Aralık 2024, 08:20 | Mesaj No:5 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
İsrail'in petrol tedarikçisi SOCAR'ın CEO'sunun TRT World Forumu'nda konuşmasını protesto etmek isteyen vatandaşlar salondan çıkarılarak gözaltına alındı. Azerbaycan petrolünün İsrail'e gitmesini protesto ettikleri için gözaltına alınan ve mahkemeye sevk edilen 9 vatandaş tutuklandı. İsraille” ticaret Filistine ihanet” derseniz, ya İran yada vahhabi oluyorsunuz. Hakikat söyleleyenler suçlu, suçu işleyenlerin mazlum rolü oynadığı bir zaman. Bu tutuklama Türkiye'deki Müslümanlara sesinizi çıkarmayın mesajıdır zaten Müslümanlar da uyuyor sıkıntı yok...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
05 Aralık 2024, 10:06 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 62825 Üyelik T.:
12 Ekim 2023 |
Kimileri de ülkeyi kaybetmekten korkuyor, çoktan kaybedilmiş bir şeyin neyini kaybedeceklerse...
__________________ Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla "Andolsun biz bu Kur’an’ı, iyice anlaşılıp öğüt alınabilmesi için kolaylaştırdık. O halde düşünüp öğüt alacak kimse yok mu?" [Kamer Suresi 17, 22, 32 ve 40. Ayetler] |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |