|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 06 Şubat 2025 (10:38), Konuya Son Cevap : 12 Şubat 2025 (14:08). Konuya 4 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]() Zulüm Zirveyi Gördü Trump belası Gazze'ye dayandı Soykırımcı Netanyahu’yu Beyaz Saray’da ağırlayan Trump, ‘Gazze’yi ABD’nin devralacağını, buradaki 2 milyon Filistinlinin başka ülkelere gönderileceğini’ söyledi. ‘Ortadoğu Rivierası’ diye tanımladığı bölgede çılgın "etnik temizlik" planı ile tatil cenneti kurulacağını söyledi. Abd İsrail ile Gazze'ye çöküyor. Ve zulüm zirveyi gördü.Firavun “Ben sizin en yüce tanrınızım” dedi.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Serbest Kürsü | Mihrinaz | 0 | 63 | 13 Şubat 2025 18:22 |
![]() | Üç Aylar / Kandiller | Mihrinaz | 0 | 60 | 13 Şubat 2025 18:13 |
![]() | Şiirler ve Şairler | Esma_Nur | 3 | 81 | 13 Şubat 2025 18:08 |
![]() | İslami Haberler | Sükutu-Ezber | 4 | 89 | 06 Şubat 2025 10:38 |
![]() | Makale ve Köşe Yazıları | Mihrinaz | 0 | 71 | 31 Ocak 2025 16:09 |
![]() | Mesaj No:2 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]()
Dostunm Trump, Netanyahu ile yaptığı ortak basın açıklamasında Gazze'yi işgal planını resmen ilan etti: - Gazze'yi ABD yönetecek - ABD sahipliğinde Gazze geliştirilecek - Gazze artık ABD toprağı olacak - ABD askerleri Gazze'ye konuşlanacak
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
"Trump: Cumartesi günü saat 12:00'ye kadar tüm rehineler Gazze'den geri gönderilmezse ateşkesi iptal edeceğim. Cehennem kopar." Ürdün Kralı Abdullah’tan Trump’a: “Ortadoğu'da yaşadığımız tüm zorluklar göz önüne alındığında, sonunda bölgemize istikrar, barış ve refah getirecek birinin var olduğuna gerçekten inanıyorum.” Ürdün Kralı Abdullah, 2 bin Gazze'li çocuğu hemen şu an Ürdün'e almaya hazır olduklarını söyledi. 4 tarafı hainle kaplı kara parçası İslam dünyası.. Allah kimseyi böyle rezil bir duruma düşürmesin. Hiçbir kudreti olmayan, tamamen dışa bağımlı, diğer çoğu Arap lideri gibi satılık ama onlar gibi petrolü bile olmayan minik ve zavallı bir kral. Müslümanlara hiç bir faydası olmayan, .Müslümanları temsil etmeyen İslam birliği teşkilatı !slam -kinama birliği- Teşkilatı toplanacakmış bu sefer nasıl daha fazla kinayacaklar? Harita üzerinde nereyi isterse, parası neyse verip, istediği yeri alabileceğini ciddi ciddi düşünen ve alenen söyleyen, dünyayı alınıp satılan tapulu malı gören emlakçı manyak bir başkana, dünyanın söyleyeceği hiçbir şey yok. Adam pazarlık yapıyor, inatla istiyor, görüşmeler yapıyor. Grönlandı istiyor, Ukraynayi istiyor, Gazze için Arap ülkelerine " geniş topraklarıniz var, biraz para harcayın Filistinlileri alın " diyor. Gazze deniz kenarında muhteşem bir konumu ve harika bir havası var. Orada çok güzel şeyler yapılabilir diyor. Karşı koyanları vergi yükünü artırma, kaynakları kesmekle tehdit ederek muhatap buluyor. Dünya kimseye yetmiyor ![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:4 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]()
Trump Kayserili olabilirmi ![]() Adamı hayretle izliyoruz. Kafire şaşırmıyoruzda şu sözde müslüman ortadoğu yöneticilerine sürekli şaşırıyoruz.Allah adamı ameriakya bağımlı etmesin.kızsak, dostum dostum demelerini eleştirsekte adam Türkiye'ye bişey diyemiyo. Yoksa hatayıda istediydi çoktan bu manyak ![]() Filistin filistinlilerindir satılacak verilecek bir karış toprakları yok. ![]()
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:5 |
Medineweb Editörü Durumu: ![]() Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 | ![]()
İnşallah yapamaz,,, Onlar işte birbirinin dostu amaçları ortalığa sürekli korku salarak sizler asla rahat olmayın, olmayacaksınız Müslümanlar diyor. Hep her zaman algı yapacaklar biliyorlar yapmasalar da tedirginlik, acabalar Müslümanların hep içinde olsun Tabii Müslümanların koyacağı tavır, kararlılık önemli ama batıl hiç bir zaman Müslümanların huzurlu refah içinde yaşamasını istemez. Gazze'yi hedef göstererek savaş şimdilik bitti ama çok sevinmeyin tehditlerimiz, korkularımız üzerinizde olsun her zaman, öyle yaşayın her an her şey olabilir öyle yaşayın diyorlar aslında. Rabbimiz hiç birini emellerine kavuşturmasın içlerinde esas hep korkular olsun, rahat olmasınlar İnşaallah,,,
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" ![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Valla ben hiçbir şey görmedim, ama benim hanım gördü sanıyorum..:) | enderhafızım | Fıkralar-Hikayeler | 5 | 07 Ekim 2024 13:31 |
Doğu Türkistan'da Zulüm Var | Mihrinaz | İslami Haberler | 2 | 02 Aralık 2022 20:04 |
3 Padişah 12 Cumhurbaşkanı Gördü | Kara Kartal | Komik Paylaşımlar | 2 | 23 Temmuz 2021 22:52 |
Trump'ın İran Açıklaması Sonrası Dolar Tarihi Zirveyi Yeniledi | nurşen35 | Gündem/ Manşetler | 2 | 09 Mayıs 2018 20:06 |
Adalet ve zulüm. | MERVE DEMİR | Makale ve Köşe Yazıları | 4 | 27 Temmuz 2010 14:54 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|