![]() |
Biri Olmalı [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yalnızlığa dayanırım da, bir başınalığa asla. Yaşlanmak hoş değil duvarlara baka, baka. Bir dost göz arayışıyla. Saat tıkırtısıyla... Korkmam, geçinip gideriz biz mutlulukla. Ama; ''günün aydın, akşamın iyi olsun'' Diyen biri olmalı. Bir telefon sesi çalmalı ara sıra da olsa kulağımda. Yoksa, zor değil, hiç zor değil, demli çayı bardakta karıştırıp, bir başına yudumlamak doyasıya. Ama; '' çaya kaç şeker alırsın ? '' Diye bir ses sormalı ya ara sıra... |
Evet biri olmalı hadi gece namazı kılalım diyen sabah namazında cemaat olalım diyen biri.. Yalnızlık Allaha mahsus .. Rabbim hepimize sevdiği ile yaşlanmayı nasip etsinc* |
Biri olmalı insanın hayatında... Aklına her geldiğinde yüzü gülmeli, Dert, keder her ne varsa gitmeli, Dünya yansa yakılsa; Yanında güvende hissetmeli, Biri olmalı insanın hayatında, Bu benim sevdam diyebildiği, Ne zaman başı sıkışsa yanına gidebildiği, Derdine derman, Yaralarına merhem... Yokluğunda özlemeli, Eksikliğini hissetmeli, Öyle dolmalı ki içine, Giderse ömründen ömür eksilmeli. |
Uzun uzun susuyoruz sözün kıyılarında, Hangi kapıyı aralasak bir uzaklık esiyor... |
kelebeğin ömrü bir gündür diyorlar ya, karnımda senin için asırlardır uçuşan kelebeklerin bundan haberi var mıdır? |
<Bana iyi geliyorsun> diyebileceği <huzurum> diyebileceği biri olmalı insanın hayatında |
"kalksam duraktan dolmuş gibi, arka koltukta unutulmuş gibi, terliklerimle gelsem sana, sonunda aşkı bulmuş gibi" angelnottn6 |
Alıntı:
Saat tikirtisiyla duvarlara baka baka, bir telefon sesi bekleyerek bu dünyadan ayrılan çok yaşlı var çok. Boşuna kedi köpek beslemiyorlar :)))Kendi seslerini unutacak hale geliyorlar. Biri olmalı biri biriktirilmeliyiz etrafımizdac* |
Gençken sürekli bana bakan Güzel bir kız Sanırdım dünyayı Meğer gözleri dalmış;;; |
. Evlenince aşk bitmez, zamanla aşk bitmez, yaşlandıkça aşk bitmez, aynı evde yaşayınca aşk bitmez. Aşk özensizleştikçe biter, sözünde durmadıkça, değer verdiğini göstermedikçe biter. “Nasıl olsa gitmez” diye düşündükçe biter. |
sessiz kaldığında seni anlayacak biri olmalı |
“Bana iyi geliyorsun, diyebileceği biri olmalı insanın hayatında… Başını alıp gitmek istersin ya bazen, işte o zamanlarda şefkatine sığınabileceği biri olmalı insanın...” -Kahraman TAZEOĞLU |
Seni sevdiği kadar ,sana saygı gösteren biri olmalı..! |
insanın iyi bir dostu, birde arkasından içten dua edeceği biri olmalı /cic/ek/ |
|
Toplam 2 Eklenti bulunuyor. Biri olmalı..yardıma ihtiyacın olduğunda hiç çekinmeden yanında olan Biri olmalı.. hastalandığında üzerine titreyecek Biri olmalı.. hem maddi hem manevi her koşulda yanında olacak |
Doğru insan, sevgiyle büyümüş olduğu için kendini belli ediyor. Kestirip atmıyor, gönül alıyor, ayrılmayı değil onarmayı tercih ediyor, güzel seviyor, sarıp sarmalıyor ve baya “ev” oluyor. Tanıyorsun görünce yani. Zaten evini nerde görsen tanırsın."klpp/klpp/klpp/ |
Herkesin bir "son"a ihtiyacı vardır, "yeniden" başlayabilmek için... cicekver |
SAAT: 17:01 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.