|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 16 Aralık 2024 (15:47), Konuya Son Cevap : Dün (21:44). Konuya 10 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
16 Aralık 2024, 15:47 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Beğendiremiyoruz Beğendiremiyoruz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Reisim nolcak bizim halimiz. Instagram deyilki likeleyince olsun bu iş Zorla beğendirmez inşaallah
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
Konu Sahibi Kara Kartal 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Beğendiremiyoruz | Kara Kartal/Kişisel | Kara Kartal | 10 | 72 | 16 Aralık 2024 15:47 |
Bu nasıl çorap kokusu dayı=) | Komik Paylaşımlar | Kara Kartal | 3 | 53 | 14 Aralık 2024 18:04 |
Hep Otuz üç Yaşında Teaser | Film Kutusu | Kara Kartal | 0 | 35 | 14 Aralık 2024 13:04 |
Suriye kıyamını zaferle taçlandırdı | İslami Haberler | Kara Kartal | 1 | 43 | 11 Aralık 2024 19:44 |
Esad nerede? | Gündem/ Manşetler | Kara Kartal | 0 | 53 | 06 Aralık 2024 22:00 |
16 Aralık 2024, 19:17 | Mesaj No:2 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 |
kartal ben bir şey yazmıyayım.ben halkı aleni kışkırtmaktan sende yardım ve yataklıktan .)
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
16 Aralık 2024, 19:29 | Mesaj No:3 | |
Durumu: Medine No : 62825 Üyelik T.:
12 Ekim 2023 | Alıntı:
Sadece "Aklınızdan ne geçiyorsa hemfikiriz." Kara Kartal kardeşim : )
__________________ Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla "Andolsun biz bu Kur’an’ı, iyice anlaşılıp öğüt alınabilmesi için kolaylaştırdık. O halde düşünüp öğüt alacak kimse yok mu?" [Kamer Suresi 17, 22, 32 ve 40. Ayetler] | |
Dün, 11:18 | Mesaj No:4 |
03 Şubat 2018 |
Hiç yardımcı olmadınız
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
Dün, 11:28 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Begendiremiyoruz değil parasızlıkdan evlenemiyor çoğu gençler. çalışıyor aldıkları maaşa bakıyorlar 0 dan nasıl ev kuracaklar ? Benim gördüklerim begenmiyor değil paramın yüzünden erteliyor malesef:( evlilikde gözü olan kendine göre ya arkadş ortamında yada görücü usulü ile uyuşabileceği aday illa bulur. Sakın kimse çıkıpda gençler herşey istiyor demesin isteyecekler tabi öyle bir piyasa oluşmuş bazı şeyleri erteleyebilirler. Ama bazı şeyleri erteleyemezsiniz o an yaşanması lazım neden mahrum kalsınlar? 48 ay vadeli, 2 yıl geri ödemesiz, 150.000 TL tutarında faizsiz kredi desteği veriyor reisimiz neye yetecek bu para? Kendisi veya milletvekilleri bu destek ile evlendirmeye çalışsınlar bakalım? Şu an evlenebilmek için en az 1 milyon₺ olması lazım. Ordan burdan borç al evlen bir hfta sonrasında hatta balayında hesap kitap yapmaya çalışsınlr az insaflı olun:( destek 1 milyon olsa bakın gençler nasıl kolları sıvıyor. 150 bin ₺ bazılrının kıyafet parası bilmem anlatabildimmi!
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... Konu Esma_Nur tarafından (Dün Saat 11:30 ) değiştirilmiştir. |
Dün, 14:31 | Mesaj No:6 |
03 Şubat 2018 |
Bu ağır yük sana kaldı Esma Nur abi ve Vasat yan çizdi reis ne yaşıyor bilinmez niye kimse birbirini beğenmesin, istemesin.evlenenemmeninde evliliği yurutememeninde asıl sebebi ekonomik şartlar.gelde anlat.nikahta hayır vardır diye kimse kendini ateşe atamıyor.ya yoksa para yok borç gırtlağa kadar nikahta ararız kerameti böyle iyi ya.
Dün, 15:35 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 62825 Üyelik T.:
12 Ekim 2023 |
Böyle konularda yorum yapmak sabır işi, bu yüzden Esma Abla'yı tebrik ediyorum, çok güzel açıklamış : ) Benim gibi bu tür konularda sinirine hakim olamayanların diline hakim olması ise her zaman hayırlı olandır : )
__________________ Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla "Andolsun biz bu Kur’an’ı, iyice anlaşılıp öğüt alınabilmesi için kolaylaştırdık. O halde düşünüp öğüt alacak kimse yok mu?" [Kamer Suresi 17, 22, 32 ve 40. Ayetler] |
Dün, 19:37 | Mesaj No:9 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Gönül işlerine el atmış, beğenip evlenene 3 çocuk diyor. İzdivaç programı gibi CB yine de beğendiremiyor Kartal konudan bağımsız; Fotoğrafta Erdoğan bildiğimiz şekilde gülüyor, basbaya gülüyor yapay zeka ile mi yapıldı acaba?)) Yıllardır gülmeyi unuttuğunu, yüz kaslarının devre dışı olduğunu düşünürdüm.)) Konu dahilinde ise; Cumhurbaşkanı talimatıdır.)
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Dün, 21:43 | Mesaj No:10 |
03 Şubat 2018 |
Bekarlık sultanlık diye bekarlardan vergi almaya baslarmı acaba