|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Esma_Nur,Açılış Tarihi: 01 Aralık 2023 (17:29), Konuya Son Cevap : 17 Mayıs 2024 (01:24). Konuya 15 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
01 Aralık 2023, 17:29 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Hayallerimizi gerçekleşdirme bölümü Hayallerimizi gerçekleşdirme bölümü Psikoloji uzmanları ne istiyorsanız günlük defter edinin ve yazın aklınıza gelen herşeyi yazın ama olmuş gibi yazın. Mesela” kudüse gittim müslüman kardeşlerimle mescidi aksada namaz kıldım” gibi dualarımızıda edelim beynimize komutuda verelim ) ben başlıyayım . Ramazan ümresi yaptım, küdüse gittim ,oradaki kardeşlerim ile mescidi aksada namaz kıldım
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
Konu Sahibi Esma_Nur 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Fetolar bitmez ama! | Taziye-İlan-Selamlaşma | Kara Kartal | 5 | 96 | 21 Ekim 2024 10:49 |
Bulaşık makinasında turşu yapıyoruz | Turşular | Esma_Nur | 0 | 51 | 18 Ekim 2024 23:05 |
Tarifsiz Acımız | Taziye-İlan-Selamlaşma | Vasat | 11 | 303 | 05 Eylül 2024 09:33 |
Yasdayız😭 | Taziye-İlan-Selamlaşma | Vasat | 9 | 218 | 31 Temmuz 2024 13:05 |
TEPKİNİZ NE OLURDU? | Esmanur | Vasat | 3 | 150 | 27 Temmuz 2024 11:42 |
01 Aralık 2023, 18:51 | Mesaj No:2 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Enteresan bir uygulama.) Kökleri tevhid, gövdesi adalet, dalları meşveret olan İslam ülkeleri var artık. Cemaat, mezhep, fırka vs yapısından ümmet bilincine geçtik... İktidarlar ve hırslar, koltuklar, makamlar ayakların altına alındı.Hakk geldi batılın beyni patlatıldı.... Devam ettirriiz. Yazarken mahçup oldum, bunların gerçeklikten kopmuş hissi mi, hayallerde kalkması mı bilemedim. Dua niyetine geçsin inşallah
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
01 Aralık 2023, 20:40 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Sihirli deynek gibi hayaller dükkanı herşey varsa bende hatunumla birlikte mescidi aksaya gittimbizimde afilli elele fotomuz olmasınmımescidi aksa özgür Kudüs mağrur İsrail yerle bir oldu.iyiymiş bu bende hayal çok anlatırım artık 😊
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
05 Aralık 2023, 20:50 | Mesaj No:4 |
19 Ekim 2008 |
Türkiyeyi gezdim ortadoğuyuda gezdim yarimle beraber, sonrada bahçe içinde çok güzel sade bir evimiz oldu. Sağlıklıyız çocuklrı evlendirdik hepsi mutlulular sağlıklılar işleri güzel
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
06 Aralık 2023, 08:22 | Mesaj No:5 |
19 Ekim 2008 |
Tüm dünyada müslümanlara yapılan zulm bitti filistin ve İsrail savaşı da son buldu yahudi diye bir millet kalmadı. Şeriat tüm dünyaya hakim oldu. Cemaatler kalmadı hepsinin kökü kazındı.istismarcılar haksız yere adam öldürenler idam ediliyor. Artık kimse kolayına cesaret edemiyor bu çirkinliklere hamdolsun hepsi oldu bu yazdıklarımın.
06 Aralık 2023, 15:03 | Mesaj No:6 |
03 Şubat 2018 |
Dünyaya barış geldi, Ömer r.a dönemi adalet tesis edildi çok şükür.yine çok şükür diclede bir kurt koyun öldürse hesabını Allah Ömer'den sorar hassasiyeti yöneticilerimiz var oldu oldu çok şükür.iste bende evlendim çocuk çoluk felan
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
08 Aralık 2023, 14:33 | Mesaj No:7 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Sizinkilerden bana da verin bu ne[emoji1] Sizin yüzünüzden hayal fukarası olduğumu farkettim. Dediklerini yapalım bakalım psikologların,taş attım kolum yoruldu sanki.)) Seneler sonra gelcem bakacam olmuşmu ölmüşmü bu hayaller. En çok istediğimiz Kudüs dahil umremizi yaptık. Haccımızı eda ettik. Mekke sokaklarında Rasulullah'ın izini aradik. Onun meşakkatiyle değil elbette en büyük hayalimiz Mekkeden Medine'ye yürüdük.Hicreti, yurdunu terk edişini, Medine'ye varışını teneffüs etmek istedik. Onun izlerini aradık, coğrafyadaki izleri silinmiş ne yazıkki ama biz vahyin ayak izlerini takip ettik. Onun arkadaşı Sıddık idi. Benim ki zatı şahanem.)) Ölmeden nasip oldu çok şükür[emoji257]
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
08 Aralık 2023, 20:17 | Mesaj No:8 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | يَا أَيُّهَا الْإِنسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ. Ey insan! O sonsuz cömertliğin sahibi Kerîm Rabbine karşı seni aldatıp gururlu kılan nedir?! tehdit ve kendine gelmemen sonra rabbine gelmemen durumunda ters köşe soru mahiyetinde olan bu ayete verilecek cevabımız hayli çıkmaz sokak durumunda kalan her nefis için... يَٓا اَيَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُۗ اِرْجِع۪ٓي اِلٰى رَبِّكِ رَاضِيَةً مَرْضِيَّةًۚ فَادْخُل۪ي ف۪ي عِبَاد۪يۙ وَادْخُل۪ي جَنَّت۪ي Ey kâmil bir iman ve sâlih amellerle huzûra ermiş nefis! Sen O’ndan râzı, O da senden râzı olarak Rabbine dön! Dürüst ve samimi kullarımın arasına katıl! Cennetime gir! ayetiyle cevap vermeyı hakketmek isterdim.
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
08 Aralık 2023, 22:52 | Mesaj No:9 | |
03 Şubat 2018 | Alıntı:
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler | |
08 Aralık 2023, 22:55 | Mesaj No:10 |
19 Ekim 2008 |
Kötü kimse kalmamış herkes iyilik meleği olmuş bende dahil
Konuyu Toplam 3 Kişi okuyor. (0 Üye ve 3 Misafir) | |