|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Esma_Nur,Açılış Tarihi: 01 Aralık 2023 (17:29), Konuya Son Cevap : 17 Mayıs 2024 (01:24). Konuya 15 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
08 Aralık 2023, 22:55 | Mesaj No:11 | |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Alıntı:
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler | |
09 Aralık 2023, 09:52 | Mesaj No:12 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Çok ilerde deme eşimle bizde gittik de ömür kısa hep güzellikler var olsun hayatında Rabbim hepimize rabbenanın iyiliklerini versin
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
21 Ocak 2024, 20:02 | Mesaj No:13 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Gün geldi takvim yapraklarında tarihte bugün bölümünde şöyle bi not yaziyo ==İsrail'in yok oluşu==
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
16 Mayıs 2024, 18:55 | Mesaj No:14 |
19 Ekim 2008 |
Bir karavanımız var ve biz istediğimiz her yere gidiyoruz tıpkı hayal ettiğimiz gibi meğer ne özgürlük ve kafa tutmakmış ne işiniz var evinizde oturun diyenlere . Bayılırım kafa tutmaya zaten türkiyenin yarısını gezdik şimdiye kadar yeterki kafaya koy ertesi gün istediğin yerdesin
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
16 Mayıs 2024, 23:35 | Mesaj No:15 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Alıntı:
Adam karşıma geçti, ✓ hanımcım sana bişey dicem iznin varmı dedi? Arkadaşlar baya uygun fiyatlı umre ayarlamışlar ben de gideyimmi? +Bende geliyorum değilmi? dedi kadın ✓ Yok biz bu arkadaşlarla erkek erkeğe gitcez. Hanım Zeyna'ya döndü.))) masada tabağı, çatalı fırlattı. İlk defa sert ve net şekilde birşeyi yasakladı +Sana bensiz umre, hac ancak ben öldükten sonra var. Bensiz umre yapacakmış oldu canım. Bu hayalleri kaç kez birlikte kurduk uyuz.))) Benden hayal alın siz, benimki gelişine olsun, olunca hayalimdi demeyeyim hiç düşünmemiştim olsun bence))
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
17 Mayıs 2024, 01:24 | Mesaj No:16 |
19 Ekim 2008 |
Eşi bırakıp ümre yapmak mı adamı oyarlar )) Medineweb ailesi olarak hepimiz ümrede buluşmuşduk aman Allahım nasıl güzel geçdi tarifi mümkün değil Muhsin hocamın başkanlığı ile eşşiz bir ümre yaptık haccıda beraber yapmaya krar verdik. Sonrasında hacca gittik oda muhteşem geçdi . Öyle bir güç geldiki yorulmak bilmedik içimizde ne kdar agresiflik varsa hepsini dağıttık kâbeye kapanıp çocuk gibi ağlaya ağlaya dua ettik . Makamı ibrahimde namaz kıldık , hacer annemiz gibi hızlı adımlarla sefa merve arası koşarken ismailine nasıl umutla koşarak su aradığını Rabbim emretdi ise vardır bir hayr diye teslim oluşunu anlamaya çalışdık.
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |