|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Armagan,Açılış Tarihi: 23 Mart 2010 (00:26), Konuya Son Cevap : 24 Mart 2010 (02:14). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
23 Mart 2010, 00:26 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 5753 Üyelik T.:
20 Aralık 2008 | SON............. SON............. Ölüm ölümsüzlüktür Ya ebedı kar Ya ebedi zarar.......... Hergün dırıleceksınız yada karanlıklarda kaybolup gideceksınız..Hep düsündürmüstür koskoca su sehır beni kalabalık ıcınde cektıgım su yanlızlık Neden niçin nasıl gibi sorularla oyalamıs hayat bizi...Dolmus duragında insanlar itiş kakıs gec kalmıs olan dolmusa kızgınlar karsıda taksı duragı söförler kesat gıden işlerden dolayı kızgın her durakda bir sımıtcı bir piyangocu Biri boş midelere hitap edıyor dıgerı ıse boş hayallere........ Esnaf koyu bır sohbete dalmıs çaycının sesı bozuyor sakınlıgı Dertlı cekılen sıgaranın dumanı yaklasan ödemelere üflenıyor umutsuzca kararmsarca..Akşam olmadan yapılmalıdır yapılması gerekenler yarın cok gectır artık bugunde...Kimisi kapılır gıder umut tacırlerının pesınden kimisi gercekcıdır gerceklerı hıc bılmeden her kafadan bır ses yükselır derken arabex kokteyli egzos sesidir kulakları delıp gecen....... Nedensız niçinsiz amaçsız kalabalıklar akıp gitti gün boyu önumden.......Her an bekledıgımız ve sankı bıze hiç ugramayacak sandıgımız ÖLÜM.......... Ve hep duydugumuz ama inananamadıgımız yenıden diriliş..Ben şehre bakıyordum ölüm bana...Günes şehre dogarken ben yenıden doguyordum Artık o gündüzün telası bıtmıstı aksam oldugunda sehir ölüyordu o koca günes gitmiş yerını karanlıga bırakmıstı Kendımı dusundum biran kendi ÖLÜMÜMÜ birgün gelecek tıpkı bu sehır gıbı BENDE ÖLECEGIM.... |
Konu Sahibi Armagan 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Anne... | Resim/Karikatür | su damlası | 4 | 2029 | 14 Mayıs 2010 18:38 |
Yorgun düştü bu gönlüm! | Şiirler ve Şairler | Armagan | 0 | 2393 | 14 Mayıs 2010 12:02 |
İki namaz birleştirilir mi ? | Namaz-Abdest-Teyemmüm | Medine-web | 1 | 2047 | 14 Mayıs 2010 00:46 |
ZOR İNSANLAR GÖNÜL YORGUNLUĞUNA SEBEB OLUR | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | Armagan | 0 | 1845 | 08 Mayıs 2010 01:43 |
Firtina... | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | Armagan | 0 | 1685 | 07 Mayıs 2010 03:04 |
24 Mart 2010, 02:14 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | RE: SON.............
İnsan doğar büyür ve Ebedi yolculuğa doğru yol alır bu yolculukta sınavı ya kazanma ya da kaybetme vardır ölçüler bellidir ya hakk ya batıl tercih insana bırakılmıştır. Ölümü hatırlayıp hayatımızı ona göre yönlendirenlerden oluruz İnşaAllah.
|