|
Konu Kimliği: Konu Sahibi YalanDünya,Açılış Tarihi: 13 Aralık 2010 (23:27), Konuya Son Cevap : 14 Aralık 2010 (01:31). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
13 Aralık 2010, 23:27 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 12941 Üyelik T.:
30 Kasım 2010 | Nedenini bilmiyorum Ama... Nedenini bilmiyorum Ama... Nedenini bilmiyorum Ama... Bugün herzamankinden daha çok ihtiyacım var sana... Çok eksiğim bugün... Yine batıyor güneşle birlikte kayboluyor tüm direncim,umutlarım!' Ben artık onsuz yapabiliyorum...! dediğim günler toz duman olup yapıştı yine boğazıma, Nedense tutamıyorum sensizliğin çıldırtan isyanını bugün!.. Damlıyor gözyaşlarım... Bak, Yine çekildi; Evli evine,köylü köyüne! Nedenini bilmiyorum,ama; Evsiz,köysüz kaldım bugün,bu gece...! Herkes sığınacak bir çatı buldu gerçek benliklerde,bense sensizliğin kimliksiz çatısına sığındım yine... Bana gelen tüm yollar kapandı,yolsuz kaldında dönemedin mi? Yoksa çıkar bi yol mu buldun kendine!!!Bilmiyorum sebebini, sonucunu çok yanlızım bu gece... Çözülmeyen düğüm, Kanıtlanamayan suçlar gibi sensizlik... Yetmiyor yaşamaya, Bi ben bi de sensizlik... Nedenini bilmiyorum,ama; Çok koyuyor bugün,bu gece bu bilinmezlik! Herşeyi bi nedene bağladımda, bi olmayışını bağlayamadım sonuca... Belki de bunun için acıtıyor bu denli,kıvrandırıyor.... Çok sevdim diye mi kaybettim seni,çok sevilemedim diye mi... Tüm sessiz çığlıklarıma inat bozuyorum gizli suskunluğumu ... |
Konu Sahibi YalanDünya 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Gülümsüyorsun | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | YalanDünya | 0 | 1333 | 23 Aralık 2010 16:50 |
Beni Sevebilirmisin Ey Yar | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | YalanDünya | 0 | 1681 | 23 Aralık 2010 16:47 |
Nedenini bilmiyorum Ama... | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | sahra-i cedit | 1 | 1605 | 13 Aralık 2010 23:27 |
Bittimi Şimdi.. | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | YalanDünya | 0 | 1399 | 13 Aralık 2010 23:24 |
14 Aralık 2010, 01:31 | Mesaj No:2 |
''Vaktinden önce anlamanın şaşkınlığı mı Vaktinde anlamanın sevinci mi Ya da biraz geç kalmanın O gereksiz tedirginliği mi Hangisi? Ama belli ki sonundayız her şeyin; En sonunda." ÇOK GÜZEL DİZELER ELELRİNİZ DERT GÖRMESİN KARDEŞİM..... | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |