|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MusabBinumeyr,Açılış Tarihi: 25 Ocak 2013 (14:35), Konuya Son Cevap : 12 Mart 2018 (13:41). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
25 Ocak 2013, 14:35 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13855 Üyelik T.:
22 Mayıs 2011 | Gönülden gönüle /medineweb Gönülden gönüle /medineweb Cami kapısından geçerken ezanın okunduğunu duyan şoför geriye dönüp patronundan izin ister : -Beyfendi izin verirseniz ezan okunmuşken şuracıkta namazımı kılsam da yola devam etsek? der.Patron pek de memnun olmasa da izin verir. Şoför camiye girer, patron da arabanın içinde bekler. ... ...Ancak cemaat namazını kılıp çıktığı halde şoför çıkmayınca canı sıkılan patron, arabadan inip caminin avlusuna dalar,pencere camına başını dayayıp içeri bakar ki,şoför ellerini açmış duaya devam ediyor .Camı tıklatarak seslenir: -Herkes çıktı ne duruyorsun sen de çıksana! Gelen cevap ibretlidir ; bırakmıyor ! -Kim bırakmıyor? der patron , -Cevap gelir: seni içeri bırakmayan ! Bir düşünce sarar patronu 'Seni içeri bırakmayan' Nidası... Hemen orada abdestini alır camiye girer ve yanına vardığı şoföre seslenir: " İşte, der beni de bıraktı!" Yaşlı gözlerle bakan şoför şöyle cevap verir: -Elbette bırakır,deminden beri boşuna mı gözyaşlarıyla dua ediyorum sanıyorsun ? Senin dışarıda kalmana gönlüm bir türlü razı olmadı. Ellerimi açıp içeri alınman için dua ettim.Şükürler olsun RABBİM kabul etti duamı da içeri aldı seni dışarda bırakmadı... |
Konu Sahibi MusabBinumeyr 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Bİr fİrakın ardından | Makale ve Köşe Yazıları | YaŞuHa | 1 | 2647 | 09 Aralık 2013 22:01 |
Hikaye okumakta fayda var | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | GÖKCEN_AZRA | 2 | 2494 | 25 Kasım 2013 14:27 |
Köle Olabilmek | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | mehmet akif2 | 2 | 2573 | 17 Kasım 2013 13:01 |
Nereye atıyorsun adımlarını /medineweb | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | su damlası | 3 | 2662 | 17 Kasım 2013 12:50 |
Suriyeli Kardeşimizin Feryadı | Videolar/Slaytlar | YaŞuHa | 1 | 1972 | 10 Kasım 2013 13:57 |
12 Mart 2018, 13:41 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 |
Namaz birazda şu demek: Allah'ım yine ben geldim Yüzüm yok ama yine de geldim Bu gelişi sevmek say Bu gelişi pişmanlık say Bu gelişi keffaret say Bana gelmeyi verdin Hevesim say Zaaflarımı sevmediğime say Ellerimi kaldırıp getirecegim tekbir ile önümde kalbimde ve tüm zihnimde olanları elimin tersiyle geriye attım say Huzuruna kapandım say yüceliğinin önünde eğiliyorum say Yalnız sana secde eden bu yüreği başkalarının önünde eğdirme say Yanlışlarımı sevmediğime say Ben seni seviyoruma say Beni bana bırakmaya say Bak burdayıma say Ne olur yüzüme sürdüğüm ellerimi geriye indirmeden affıma say Bu gelişi eğilişi bükülüşü secde ve duruşu seni sevdiğime şahit say Mehmet Deveci
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |