|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Belgin,Açılış Tarihi: 09 Nisan 2008 (10:11), Konuya Son Cevap : 20 Kasım 2008 (14:25). Konuya 13 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
09 Nisan 2008, 10:11 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 7 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Lütfen Gözlerime Iyi Bak Lütfen Gözlerime Iyi Bak Birzamanlar bir yerlerde kör bir genç yaşıyordu ve bu kör genç kendisinden nefret ediyordu çünkü kör bir yaşamı vardı. göremediği için hiç birşeyi ve hiç bir kimseyi sevemiyordu herkesten ve her şeyden nefret ediyordu ama kız arkadaşı hariç kör yaşamında sevdiği tek şey kız arkadaşıydı. Bir gün kız arkadaşına eğer dünyayı görebilseydi onun la evlenmeyi kabul edebileceğini söyledi.Kız arkadaşıda onu çok mutlu ettiğini söyledi Günlerden bir gün şans gencin yüzüne güldü ve birisi ona bir çift gözünü bağışladı sora genc her şeyi görmeye başladı ağaçları çiçekleri kısaca artık dünyayı görüyordu hatta kız arkadaşını bile. Kız arkadaşı ona sordu şimdi artık her şeyi görüyorsun söylediğin gibi benimle evlenecekmisin? dedi. genc şoktaydı kız arkadaşını gördüğünde dona kalmış tı çünkü kız arkadaşı kördü!... Çok özür dilerim dedi genç seninle evlenemem çünkü sen körsün dedi. Kız çok üzüldü ve yaşlı gözlerle ordan uzaklaşmaya başladı biraz ileri gidince durdu ve geriye dönüp gence şunu söyledi Lütfen Sadece Gözlerime Iyi Bak...!!!
__________________ Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir. Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30. |
Konu Sahibi Belgin 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Ben Sana Gül Diyemem | Hz.Muhammed(s.a.v) | Belgin | 0 | 2468 | 29 Eylül 2009 10:25 |
Bir evliyayı vesile ederek dua edilirmi? | Soru Cevap Arşivi | Kara Kartal | 21 | 11079 | 24 Eylül 2009 10:38 |
Mahşerde âzâlarımızın konuşması | Soru Cevap Arşivi | KuM TaNeSi | 1 | 2680 | 17 Eylül 2009 16:06 |
Zekâtını vermeyenlere ibrettir Sâlebe'nin servet... | Zekat-İnfak | dua dilencisi | 1 | 2293 | 17 Eylül 2009 10:56 |
Yaşlı kadınların tesettürü... | Tesettür Konuları | Belgin | 0 | 2714 | 07 Eylül 2009 09:26 |
10 Nisan 2008, 00:17 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | Cvp: Lütfen Gözlerime Iyi Bak
bişi diyemiyorum.. kadnlar mı bu kadar fedakar olmamalı,erkeklermi daha vefakar olmalı acaba ... |
15 Mayıs 2008, 12:17 | Mesaj No:4 |
Cvp: Lütfen Gözlerime Iyi Bak ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK...BUNA BENZER Bİ KONUYU DAHA ÖNCE RADYODA DİNLEMİŞTİM......ANA İLE ÇİRKİN KIZI ARASINDA | |
15 Mayıs 2008, 13:33 | Mesaj No:5 |
Cvp: Lütfen Gözlerime Iyi Bak
Oldukça romantik bir hikaye ama hakikatle alakası yok bence. hayal ürünü.
__________________ Çağımızın en büyük tutkusu köleliktir. | |
15 Mayıs 2008, 13:44 | Mesaj No:7 |
kızda safmış biraz kim gözlerini verir biri için şahsen ben vermem nankör insanlar nedense bonkörlerden daha fazla kızda nasıl güvenmiş yazık bu devirde babana bile güvenmeyeceksin diye boşuna dememişler) paylaşım için tşk Allah razı olsun inşallah | |
15 Mayıs 2008, 13:51 | Mesaj No:8 |
Cvp: Lütfen Gözlerime Iyi Bak İşte vefa...Ah erkekler ahh Belgincan çok etkileyici bir hikaye Allah razı ola....
__________________ Dünyayı Güzellik Kurtaracak. Bir İnsanı sevmekle başlayacak herşey... | |
15 Mayıs 2008, 14:15 | Mesaj No:9 |
OOfffff yaaaa, ya uyduruk bir hikaye üzerinden nasıl hakikate vermaya çalışıyorsunuz. Duygusal anlatılar bayanları niye bu kadar çok etkiliyor. belgin uyduruk derken sana gönderme yapmıyorum, yanlış anlama.Bu tür hikayelerin ruhuna gönderme yapıyorum
__________________ Çağımızın en büyük tutkusu köleliktir. | |
15 Mayıs 2008, 14:31 | Mesaj No:10 |
Durumu: Medine No : 7 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: Lütfen Gözlerime Iyi Bak bayanlar erkeklere göre çok duygusaldır ve duygularını hemen açığa vururlar.. böyle şeylere çok dikkat eder ve önem verirler... Rabbim böyle yaratmış... üstüme alınmadım merak etmeyin...
__________________ Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir. Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30. |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |