|
Konu Kimliği: Konu Sahibi YOLCUYUM,Açılış Tarihi: 16 Temmuz 2008 (23:13), Konuya Son Cevap : 17 Temmuz 2008 (02:30). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
16 Temmuz 2008, 23:13 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 1568 Üyelik T.:
28 Nisan 2008 | <<< Neyine Güveniyorsun <<< <<< Neyine Güveniyorsun <<< Neyine Güveniyorsun... Neyine güveniyorsun ki hayatın? ya da inanıyormusun herşeyin senin olduğuna? sakın; bugünkü güzelliğine bugünkü servetine bugünkü marka kıyafetlerine bugünkü çıkarcı dostlarına bugünkü sağlığına bugünkü varlığına güvenme.... çünkü hiçbirşey senin değil. varlığın bile... sen sadece inancınla yaşa... inancınla yaşa ki herşeyin seni yüzüstü bıraktığında Yaradan seni bırakmasın Allah size yardım ederse Hiç Kimse Sizinle baş Edemez..Ama ya O sizi terkederse,Kim size Yardım edebilir.?O halde Allah'a Güvenin.. (Ali İmran 160) Neyine güveniyorsun İNSANOĞLU Birgün seninde selan verilmeyecek mi O musalla taşına yatırmayacaklar mı Boydan boya kefenin biçilmeyecek mi Neyine güveniyorsun be insanoğlu Mezarlıklar ibret tabloları değil mi Gireceğin yerin adresi değil mi Ölüm de her canlıya hak değil mi Neyine güveniyorsun be insanoğlu Katıla katıla gülme sende ağlarsın Bu dünyaya aldanma sonra yanarsın Eyvah dersinde sesini duyuramazsın Neyine güveniyorsun be insanoğlu Toprağın üstünde fazla hava atma Bu toprağın altıda var unutma Bilsen seni neler bekliyor o çukurda Neyine güveniyorsun be insanoğlu Sıra sıra gireceğiz o kara toprağa Gidenler memnun olmayıp döner sanma Dönüşü olmayan yoldur o anlasana Neyine güveniyorsun be insanoğlu Bir sela sesi duyunca kalbini yokla Bir kabristan görünce kalbini yokla Akşamdan akşama hesap yap vicdanınla Neyine güveniyorsun be insanoğlu Muhabbetle... Selam ve dua ile... |
Konu Sahibi YOLCUYUM 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Risale-i Nur'da Esma-i Ilahi | Risale_i Nur (Said Nursi) | medineci | 11 | 6558 | 19 Şubat 2009 21:24 |
Orucun Faydaları... | Oruç-Ramazan | su damlası | 4 | 2602 | 21 Ağustos 2008 14:51 |
medineweb ayetli resimler | Kur'ân-ı Kerim Genel | NUR | 13 | 7771 | 20 Ağustos 2008 13:25 |
MevLana'da aŞk.. | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | YOLCUYUM | 0 | 1743 | 28 Temmuz 2008 22:24 |
Bel'am Ibn Bâûra | İslami Kavramlar | YOLCUYUM | 0 | 1771 | 27 Temmuz 2008 21:59 |
17 Temmuz 2008, 02:30 | Mesaj No:2 |
Cvp: <<< Neyine Güveniyorsun <<< Keşke ölse idim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [HR]<!-- / icon and title --><!-- message --> Ne acı bir istek değil mi?Nereye gideceğini bilmeden edilmiş bir istek...Önceden olsa çok kullanırdım bu cümleyi artık kullanmıyorum,kullandırmıyorum. Neyime güveniyorum?Hangi sermayeme...Ya sen hangi sermayene güveniyorsun..Bu sonsuz yolculuk için azığın hazır mı?Neyin var???Sigorta mı yaptırdın?Merhamet sahibi misin?Adalet sahibi misin?Tövbekar mısın?Teslim misin Yaradan'ına???Neyine güvenerek söylüyorsun?????? ????? ??? ? | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |