|
Konu Kimliği: Konu Sahibi melis,Açılış Tarihi: 24 Temmuz 2008 (17:19), Konuya Son Cevap : 24 Temmuz 2008 (19:52). Konuya 7 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
24 Temmuz 2008, 17:19 | Mesaj No:1 |
Kazıyın saçlarımı,örtümü geri verin......... Kazıyın saçlarımı,örtümü geri verin......... Beynime kelepçe vurup, ellerime kelepçe vurmaksa özgürlük İstemem, ellerimi de kelepçeleyin... Gözlerimi mühürleyip pranga vurmuyorsanız ayaklarıma Ve özgürsün diyorsanız vurun ayaklarıma da prangayı.. Başımda ki örtüyü çekip Saçlarımı özgür bırakmama zorlamaksa özgürlük İstemem... Kazıyın saçımı, örtümü geri verin... Dilimi kesmeden beni susturmaksa özgürlük, Üzgünüm... Kesmeden susturamazsınız kelimeler varoldukça... Sağır değilken duymama engel olacaksanız hakikati ve bunun adına özgürlük diyecekseniz Ben öteler ötesinden duymaya devam edeceğim... | |
Konu Sahibi melis 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Güzel bir hikaye... | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | melis | 0 | 2258 | 01 Ocak 2009 15:34 |
Filistinli Küçük Kızın İsrail i Lanetleyen... | Videolar/Slaytlar | Mihrinaz | 6 | 2356 | 28 Aralık 2008 15:20 |
Ruhumun hicran damlaları... | Şiirler ve Şairler | Mihrinaz | 25 | 13741 | 26 Aralık 2008 12:58 |
^^İsTaNbuL^^ | Şiirler ve Şairler | Mihrinaz | 19 | 7539 | 18 Aralık 2008 14:21 |
--BeSMeLe-- | Allah(c.c) | Mihrinaz | 14 | 8644 | 18 Aralık 2008 13:50 |
24 Temmuz 2008, 17:22 | Mesaj No:2 |
Cvp: Kazıyın saçlarımı,örtümü geri verin.........
Yaşasın özgürüm, ne güzel. Karın tokluğuna yaşama özgürlüğüm, ne güzel. O tarladan bu tarlaya seyahat özgürlüğüm, ne güzel. Söylememe şartı ile düşünme özgürlüğüm, ne güzel,ne güzel. Verip üç aylık peşinatı kiracı olma özgürlüğüm, (!!!!!!!!!!!!!!!!) ne güzel. Maaş kuyruklarında ölme özgürlüğüm, ne güzel. Üç kruşla ay sonunu getirme özgürlüğüm, ne güzel,ne güzel. Fişlenme,dinlenme,izlenme özgürlüklerim, ne güzel. Haksızlıklara karşı,içimden bağırabilme özgürlüğüm, ne güzel. Alınıp bir gece evimden,faili mechul olma özgürlüğüm, ne güzel,ne güzel. Başörtüsüz okuma özgürlüğüm, ne güzel. Barajalı seçme özgürlüğüm, ne güzel. Milyarları vererek seçilme özgürlüğüm, ne güzel, ne güzel. Özgürüm ne güzel. Şu özgürlük, ne güzel,ne güzel | |
24 Temmuz 2008, 17:22 | Mesaj No:3 |
bana ev hanımı olma özgürlüğü veriyorlar ne güzel özgürüm... temizlikçi olabilirim ne güzel özgürüm çaycı olabilirim ne güzel özgürüm doktor avukat mühendis olamazsan deseler de ben polyannayım özgürüm........... | |
24 Temmuz 2008, 17:23 | Mesaj No:4 |
10 Aralık dünya insan hakları günüymüş. En büyük engelde başörtüsüymüş. Bu kural evrenselmiş vede bütünmüş. Yapmayın beyler millet gülmüş gülmüş. En büyük haktır insanca yaşamak. Düşüncelerini özgürce paylaşmak. Kendince bir hayat yaşamak. Bugün tek koşul olmuş savaşmak. Mesut Kurt | |
24 Temmuz 2008, 17:27 | Mesaj No:5 |
Babanın Kızına Nasihatı Bu günler geçecek ne olur sabret Sabırsız gonca gül açılmaz kızım Sabaha ramak var az daha gayret Emeksiz ekilen biçilmez kızım Allah?ın yardımı gelecek inan Yanlışa sapmıştır siyasi sanan Kim derse sana ?inanma yalan? Mevla?nın emrinden kaçılmaz kızım Sana yobaz diyene ne kadar yazık Pislikle yoğrulmuş mayası bozuk Bunların bizlere attığı kazık Bir değil on değil sayılmaz kızım Doğrudan kayma sen böyle hürsün İster cahil desinler isterse körsün İnsan bir gaflete dalmayagörsün Bir yattımı bir daha ayılmaz kızım Yaram çok büyük işlemez yama İncidir gözyaşın işle oyama Görünüşü belki insandır ama Edepsiz insandan sayılmaz kızım Derdim bir değil sayamam çoktur Bu yolda davamız elbette haktır Şüpheye yer yok Rabbimiz tektir Gayriye boynumuz eğilmez kızım Burak Taş | |
24 Temmuz 2008, 17:27 | Mesaj No:6 |
Kızın Babaya Cevabı Sabrediyorum elbet umudum Allah Batılı tutmam tutamam baba Akşam varsa eğer olmaz mı sabah? Beklerim yatmam yatamam baba Herkes bir yerden ayrı laf vurur Her gece umutlar koynumda uyur Türban bende şeref türban bende nur Çıkarıp atmam atamam baba Çırpınır dururum sesim duyulmaz Ne kadar bağırsam sağır ayılmaz Resul?un hadisi; müslüman yılmaz Davamı satmam satamam baba Yaptığım ne cilve ne de işve naz Belki gözyaşlarım anlatır biraz Kimimiz gerici kimimiz yobaz! Bu sözleri yiyip yutamam baba Başı terketmeden yeni belalar Yeni düzen yenisini peydalar Geride varken nice Leyla?lar Rahatı tatmam tadamam baba Hem gözü görmüyor hem de dili lal Diyen varsa hakkımı bilmesin helal O?dur alemlerin Rabbi Zülcelal Gayriye el açmam açamam baba Burak Taş | |
24 Temmuz 2008, 17:31 | Mesaj No:7 |
BAŞ ÖRTÜSÜ; KADININ İFFETİDİR; NAMUSUDUR; ŞEREFİDİR.. BAŞ ÖRTÜM; KİMLİĞİMDİR; EDEBİMİN SİMGESİDİR; NURUMDUR.. BAŞÖRTÜMÜZÜ GENLERİMİZLE TAŞIYACAĞIZ GELECEK NESİLLERE KALEMİMİZLE,ŞİİRİMİZLE VE YÜREĞİMİZLE ZULÜMLERİNİZİ ÖYLE NAKŞEDECEĞİZ, ÖYLE İLMEK İLMEK İŞLEYECEĞİZ Kİ YÜREKLERE NESİLLERCE LANET OKUNACAK SİZLERE! ! ! ______ küçük harf kullanımına dikkat edelim.. | |
24 Temmuz 2008, 19:52 | Mesaj No:8 |
Hayat sıkılmış bir yumruk gibi sanki zaman ortaçağ ve çiviliyoruz zulmün kahrını yanına asıyoruz başörtülü bir fotoğrafı burda beyazıt meydanında çınar yaprağını dökerken yorgun gölgeleri düşer taşlara umut gözlü kızların sevinçleri direniş düşleri peygamber çiçeği döker özgürlük günlerine konuşsan birisiyle başörtüye uzanan elin akıbetini anlatır beni kaynuka yahudilerini dinlenen zulmün sesi bu memleketi ihaneti bunca inananları düşündüm marazlı kalpleri, kalpteki lekeleri yaz yağmuru gibi kesildi yardım elleri güneş buluta girdi haykırmasını öğrendi de parke taşları biz öğrenemedik, biz utanmazlar ey tepeden tırnağa yürek olan bacılar vurmuş faşizmin kırılası elleri örtünüz galip ve onurlu 'Ey iman edenler iman ediniz' bir daha analar sürün yiğitleri alanlara öfkeleri, yumrukları sürün meydanlara susmak daha acı ne güzel şey direnişle beklemek doğacak baharı... | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |