|
Konu Kimliği: Konu Sahibi TufeyL,Açılış Tarihi: 30 Ağustos 2007 (17:43), Konuya Son Cevap : 01 Kasım 2012 (01:12). Konuya 11 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
10 Mart 2008, 20:36 | Mesaj No:11 |
Cvp: Ey Taş Gönlüm Duyuyormusun,Bir Kütük Bile Olamıyor
keşke aşık yılanlar hiranın çevresindeki taşlar ı-olabilseydik Aşkından kütükler bile inledi Onu kimseler teskin edemedi Mübarek elin değince dindi Bir kütük akadar olamadık ki olamadık sana layık ama LA TAGNETU ayetinin ve benim şefaatim ümmetimden büyük günah sahipleri içindir dediğin için geldik geldikkkkk ağlaya ağlaya geldik kabul eyle | |
01 Kasım 2012, 01:12 | Mesaj No:12 |
Durumu: Medine No : 5879 Üyelik T.:
28 Aralık 2008 | Cevap: Ey Taş Gönlüm Duyuyormusun,Bir Kütük Bile Olamıyor Bir hurma kütüğüne dayanarak hitapta bulunurdu. Pür dikkat dinleyen aşıklarına. Duyulan ihtiyaç üzerine bir minber yaptılar SULTANA. Onun üzerinde hutbe vermeye başlayınca Kendisini terketmesi üzerine Hurma kütügü, Bir deve inleyişi gibi İnleyip ağlamaya başladı. Alemlerin NURU zirve Peygamber, Minberden inip kütüğü meshedip okşadı. Kütük inlemeyi bırakıp sükunet buldu. O seviyordu ya artık aglamıyor,inlemiyordu. Emir verdi GÜL SULTAN.(s.a.v): -Kurursa bu hurma kütüğü aşkından;minberin altına gömün, İsterim bizden ayrılmasın. KURUDU....! GÖMDÜLER....! Ey Taş Gönlüm Duyuyor musun...? Bir Kütük Bile Olamıyorsun...! Ey Hurma Kütüğü Bana Aşkı Ögretsene.. Günahlarımdan utanıyorum Efendimi İstiyorum Yardım Etsene.... |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |