|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Amirix38,Açılış Tarihi: 17 Ocak 2009 (02:45), Konuya Son Cevap : 17 Ocak 2009 (03:23). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
17 Ocak 2009, 02:45 | Mesaj No:1 |
Cok Utandim........ Cok Utandim........ cok degerli kardeslerim ikigün önce yasadigim bir olayi sizlerle paylasmak istedim cünkü müslümanligimdan utandim .Utanmamin sebebi yapmis oldugum birhata degil ama sahit oldugum ve keske sahit olmasaydim diye ic cektigimbir olay olay söyle yasandi ALDI ve LIDL olayinin alman gazetelerine haber olanbir dayanismasinin konusunu is arkadaslarimin fikir beyanlari inanin kanim dondu duyduklarim karsisinda insanliktan nasipsizler denbirsi diyorki yatak (madrstse) alacagim ama o haberden sonra ALDI ninkampanyasi var oradan aliyimki belki bende birkac Müslümannin olmesinekatki saglamis olurum bir digeriise bende bu ikimarketten baska yerdenalis veris yapmam diye beyan ediyor buneyin dayanismasiki bu almanlarböyle bir katliama destek oluyor düsüne biliyormusunuz kardeslerim hicbir alman cikipta bu olaya tepki vermiyor sanki onaylargibi Yabiz müslümanlar nekadar dayanisma icindeyiz düsünsenize almanhiristiyan yahudi destekcisi bizler müslüman kardeslerimize destekolamiyoruz yaziklar olsun bize inanin cok utandim insanligimdan inanincok utandim ALLAHdan ve resulunden ikigin uykularimi kacirdi benim bu hadise sizlerle paylasmak istedim belki siz kardesleriminde butür benzeri yada aksi olaylar yasayanlariniz vardir diye Alinti arkadaslar böyle bir olay yasasaydiniz nasil etkileniridik hic düsündünüzmü yorumlarinizi almak isterim | |
Konu Sahibi Amirix38 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Cok Utandim........ | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | KARAKÖSE | 1 | 1951 | 17 Ocak 2009 02:45 |
Davudi Tai'den Sözler | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | Yitiksevda | 2 | 2783 | 10 Şubat 2008 02:13 |
Başörtüsünün Dünü ve bu günü | Resim/Karikatür | Esma_Nur | 6 | 3395 | 28 Ocak 2008 01:41 |
dilbilgini İle Gemici | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | Seleme | 1 | 1889 | 27 Ocak 2008 02:19 |
ALLAH c.c. Namazı Kılmayana 15 Sıkıntı Verir | Namaz-Abdest-Teyemmüm | GÖKCEN_AZRA | 8 | 2338 | 24 Ocak 2008 03:08 |
17 Ocak 2009, 03:23 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 5710 Üyelik T.:
18 Aralık 2008 | Cvp: Cok Utandim........ Peygamber efendimiz, veda hutbesinde, çirkinlikleri teker teker sayar ve bu çirkinlikleri kaldırdım, ayağımın altındadır der. Sonra sakın benden sonra eski sapıklıklara dönüpte bir birinizin boynunu vurmayınız der. Ben almanlara bir şey diyemem, çünkü düşman düşmanlığını yapacaktır. düşmandan sana sevgi gösterisi bekleyemezsin. düşmanın sana saldırması doğaldır. Üstüne doğru gelen düşman ateşi için temkinli olduğundan şaşırmazsın ama üstüne doğru gelen dost ateşi seni ansızın yakalayıverir. öldüren düşman ateşi değildir dost ateşidir. Kan içerek, saçlarını ve elbisesini kan ile yıkıyarak temizleyeceğini düşünen ancak bir ahmak olabilir. misafirlerine kan ikram eden birinin kalbinden şüphe edilmelidir. Ancak şuda bir gerçekki, Biz yahudilerin Hz.Musa ya ihanet ettiğini söylerken Hz.Muhammede olan ihanetimizi görmüyoruz. |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |