|
Konu Kimliği: Konu Sahibi dua dilencisi,Açılış Tarihi: 21 Ekim 2011 (19:32), Konuya Son Cevap : 10 Ekim 2024 (03:54). Konuya 146 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
07 Aralık 2012, 00:54 | Mesaj No:111 |
Durumu: Medine No : 17229 Üyelik T.:
10 Mart 2012 | Cevap: =Kitap Sözleri = Gittiğinde ağlarsın, şarkılarda, filmlerde, ona-buna, her şeye ağlarsın. Aklın başına gelince de boşa harcadığın zamana ağlarsın. Bukowski
__________________ "..insanın ruhunu yücelten bir acı, ucuz bir mutluluktan daha değerlidir..." |
07 Aralık 2012, 01:07 | Mesaj No:112 |
Durumu: Medine No : 20729 Üyelik T.:
09 Ekim 2012 | Cevap: =Kitap Sözleri =
Güven ruh gibidir, Terkettiği bedene asla geri dönmez. Shakespeare
__________________ Uzun mesafelere ulaşmak, yakın mesafeleri aşmakla mümkündür. (İmam Gazali) |
07 Aralık 2012, 10:23 | Mesaj No:113 |
Durumu: Medine No : 20510 Üyelik T.:
01 Ekim 2012 | Cevap: =Kitap Sözleri =
Onunki sadece hasret.İnsana duyulan aşk ölümlüdür..tıpkı beden gibi.Ölümsüz bir aşk için ölümsüz bir varlığı sevmek gerek.Hiç bir zaman senin olmayacak.Hiçbir zaman anlayamayacağın .Hiçbir zaman doyamayacağın.Hiçbir zaman kavuşamayacağın.Hiç bir zaman terk edemeyeceğin bir varlığı. AHMET ÜMİT/BABI ESRAR
__________________ Derdi dünya olanin dünya kadar derdi olur... |
07 Aralık 2012, 10:32 | Mesaj No:114 |
Durumu: Medine No : 17068 Üyelik T.:
03 Mart 2012 | Cevap: =Kitap Sözleri =
Kader, hayatımızın önceden çizilmiş olması demek değildir. Bu sebepten,” ne yapalım, kaderimiz böyle” deyip, boyun bükmek cehalet göstergesidir. Kader yolun tamamını değil, sadece yol ayrımlarını verir. Güzergâh bellidir; ama tüm dönemeç ve sapaklar yolcuya aittir. Öyleyse ne hayatının hakimisin, ne de hayat karşısında çaresizsin. [ ŞEMS-İ TEBRİZİ ]
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . |
08 Aralık 2012, 01:47 | Mesaj No:115 |
10 Mart 2012 | Cevap: =Kitap Sözleri = Yanına kadar koştuktan sonra, bir adım daha atamayacaksan eğer; oraya kadar sakın koşma. Sana değil, bekleyene yazık olur. Özdemir Asaf
__________________ "..insanın ruhunu yücelten bir acı, ucuz bir mutluluktan daha değerlidir..." |
09 Aralık 2012, 00:45 | Mesaj No:116 |
10 Mart 2012 | Cevap: =Kitap Sözleri = Tenimizi ezebilirsiniz... Ama..Ruhumuzu asla. Onu ne işkence zapteder ; ne kelepçe; ne pranga... Gülümser durur inancımız Hürriyet buudunda sonsuzca... Bizi edebilirsiniz evimizden tenimizden... Ama dinimizden ?.. Çok şükür!..Pişmanlık uğramadı semtimizden... Ya siz ?.. EZELİ PİS HAYVANCIKLAR... Neye yaradı işkenceniz ? Dünyanız kara ; ahiretiniz zift... Sizi bekliyor Cehenneminiz !... (istikbel islamındır!.)
10 Aralık 2012, 00:33 | Mesaj No:117 |
10 Mart 2012 | Cevap: =Kitap Sözleri = " Dünyada hiçbirşey su kadar yumuşak ve ince değildir. Fakat büyük kayalar gibi sert ve durağan şeyleri onlardan daha iyi hiç bir şey onlar gibi güzel kıramaz ve parçalayamaz." _La_otse_
21 Aralık 2012, 02:34 | Mesaj No:118 |
10 Mart 2012 | Cevap: =Kitap Sözleri = " içime işleyen günahlarımın pişmanlığı ruhumun kalbini yakarken ;tevbenin umut verici ılık kucağında serinlemeye çalıştım.. Anladım , bildim ki ; bu dünya benim mümin olarak refah duyacağım bir mekan değil , gurbetteydim dünya benim gurbetim di ... yolcuydum misafirdim.. (Mezar notları _Muammer Özkan)
23 Aralık 2012, 02:40 | Mesaj No:119 |
10 Mart 2012 | Cevap: =Kitap Sözleri = " Hangi çatı gökyüzünün altında olmayı bir evin üstünde olmakla bir tutabilir ? " "Hangi çağrı kulakları duymaktan sağırlaşmış kalplere bir ilkbahar uyandırabilir ? " "Hangi dudaklar , ayrılığın sözcüklerini taşıyabilecek kadar kudretli olabilir " "Hangi hayal , gerçeğin sarsıntılı yüzünde kırılmaya uğramadan varolmayı sürdürebilir ? " "Hangi umut geleceğin engebeli yüzeyinde başı okşanmadan kendine bir yer bulabilir ? " _ Gökhan Özcan_
04 Ocak 2013, 00:06 | Mesaj No:120 |
10 Mart 2012 | Cevap: =Kitap Sözleri = "Afrikda bir anne çocuğuna 'tabağını bitir' diye bağırana kadar dünyadaki bütün tabakları kırmak istiyorum !..."
Konuyu Toplam 7 Kişi okuyor. (0 Üye ve 7 Misafir) | |