|
Konu Kimliği: Konu Sahibi KalbinNûru,Açılış Tarihi: 16Haziran 2007 (20:47), Konuya Son Cevap : 23 Ağustos 2024 (22:03). Konuya 79 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:71 |
Durumu: ![]() Medine No : 27502 Üyelik T.:
20 Nisan 2013 | ![]()
Yahya kemale sormuşlar; Ankara nın en çok hangi tarafını seviyorsunuz? O da şöyle cevap vermiş: İstanbul la dönüşünü. Sokrates ölüme mahkum edildiginde eşi demişki:Haksız yere öldürülüyorsun. Sokrates cevap vermiş :Ne yani bir de haklı yeremi öldürselerdi? Fransızın biri paris te çalışan bir Türk e sormuş:Sizin kadınlarınızı evden cıkartmadıgınız dogru mu? Daha önceleri öyleydi Fakat şimdi dışarı cıkarttık ve bir türlü iceri sokamıyoruz.Napolyon savaşta İspanya yı yenmiş. İspanya Kıralı demişki:Siz ancak para ve mal icin savaşırsınız biz ise namusumuz ve şerefimiz icin savaşırız Napolyon şöyle cevap vermiş Evet insanın neyi eksikse onun için savaşır. Fatih Sultan Mehmed Hana sormuşlar:İstanbul u nicin fethettin?Önce o benim gönlümü fethetti, ben de onu fethettim! ![]()
__________________ Allah ile oldukdan sonra Ölüm de Ömürde hoşdur |
![]() |
![]() | Mesaj No:72 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
İçerikleri aynı olduğundan konu birleştirilmişdir.Paylaşımlarınıza burdan devam edebilirsiniz.
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:73 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
DİKKAT!! ÇOK FAZLA MESAJ İÇERİYOR!!! Avrupa'da bir Müslüman abdest alırken, yanına bir Yahudi yaklaşır ve ona şöyle der : " Siz pis Müslümanlar kirli ayaklarınızı; ellerimizi yüzümüzü yıkadığımız temiz yerlere koyuyorsunuz ." Müslüman : " Peki söyle bakalım sen günde kaç defa yüzünü yıkıyorsun." Yahudi şaşırır ama cevap verir:" Sabahları bir kez bazen ıhtıyaç olursa iki defa." Müslüman Avrupalı : Biz Müslümanlar günde ayağımızı 5 defa yıkıyoruz, şimdi söyle bakalım hangisi daha temiz, senin yüzünmü yoksa benim ayaklarım mı ? Bugün bütün Avrupa, bütün medeniyetler, bütün insanlık abdest alıyor ![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:74 |
15 Kasım 2011 | ![]()
Şair Esmai, çok yaşlı birisine hayretle sormuş: ''Ömrün ne kadar uzun...'' demiş. O da cevap vermiş: ''Haset etmedim, rahat yaşadım.''
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:75 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ![]() HAYATI SEYRETMEK Yazar Kazancakis, bir ihtiyara "neye bakıyorsun?" diye sorduğunda, ihtiyar adam gözlerini akan sudan ayırmadan şu cevabı verir: - Hayatıma oğlum, akıp giden hayatıma.
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:76 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ![]() Kaza Etmek Yolculardan biri, otobüs şoförünün yanına gider ve namaz vakti geçmeden bir mola vermesini rica eder. Şoför sinirlenerek: - Kaza edin efendim, der. Ne olur yani? Adam, sakin sakin cevap verir: - Ben kaza etmeden, ya sen kaza edersen?
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:77 | |
15 Kasım 2011 | ![]() Alıntı:
![]() İnce zekânın kalın kafaya üstünlüğü ne diyelim ![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:78 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]()
Geçmiş olsun ![]() ![]() ![]() Hak yememek lazım ![]()
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:79 |
03 Şubat 2018 | ![]()
Seçim propagandası yapan bir aday gittiği kasabada aksakallı, yaşlı bir dede ile karşılaşır. Dede sorar: “Siz rakı içer misiniz?” “Haşa! Ağzımıza sürmeyiz!” “Kumar oynar mısınız?” “Biz kumar nedir bilmeyiz!” “Peki, bara-pavyona da mı gitmezsiniz?” “Aslaa! Bizde öyle şeyler olmaz!” Adayı dinleyen aksakallı dede bunları duyunca öfkeyle bağırır: “Öyleyse neden bu kadar çalıp milleti böyle perişan edersiniz be adam?” ![]()
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:80 |
03 Şubat 2018 | ![]()
Platon: “Felsefede kesin derecesinde bir bilgi elde edilemez, ancak zan derecesinde bir bilgi elde edilir.” İbn-i Haldun: “Bu kadar emek verdikten sonra yalnız zan derecesinde bilgi elde edecek isek, yorulmaya değmez.”
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Kişi okuyor. (0 Üye ve 3 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Ebu Hanife’den Hazır Cevaplar | FECR | Serbest Kürsü | 2 | 11 Temmuz 2018 15:07 |
Çocuğunuz İlkokula Hazır mı? | EyMeN&TaLhA | Çocuk ve Aile Sağlığı | 0 | 08 Eylül 2014 08:55 |
Süper hazır cevaplar | umut628 | Bilgi Dağarcığı | 0 | 02 Eylül 2014 00:40 |
Malkom X'den; Bayanlara Düşündürücü Tavsiyeler | tevhid_ | Videolar/Slaytlar | 5 | 23Haziran 2014 18:16 |
İskilipli Atıf Hocanın şehadeti ve gıyabında düşündürücü komplolar. | mdm1 | Alimler(Rh) | 0 | 27 Kasım 2011 06:09 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|