|
Konu Kimliği: Konu Sahibi KuM TaNeSi,Açılış Tarihi: 04 Eylül 2009 (12:10), Konuya Son Cevap : 10 Ekim 2022 (18:32). Konuya 17 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
05 Eylül 2009, 00:11 | Mesaj No:11 | |
Durumu: Medine No : 5446 Üyelik T.:
30 Kasım 2008 | RE: Cani Sıkkın, Keyifsiz, Morali Sifirin Altinda Olanlara Ozellikle Tavsiye Edilir... Alıntı:
| |
07 Aralık 2012, 18:02 | Mesaj No:12 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: Cani Sıkkın, Keyifsiz, Morali Sifirin Altinda Olanlara Ozellikle Tavsiye Edili
tatil beldesinde bir bakkal'da ; -selamun aleykum amca. aleykum selam evladim. -buralarda wireless bulabılecegımız bır yer var mi ? buralarda onu bulamazsın,marlboro vereyim mi ? -hayırlı işler amca. yolcu- inebilir miyim? minibüs şöförü- burdamı? yolcu- ne o beğenemedin mi? -aa ayşe boş msj atmış -hadi ya ne yazmış? merakli çocuk: abi sana birsey sorabilirmiyim ? uzun saçli yazar: sor bakalim ama zor olmasin. merakli çocuk: senin saçin neden uzun abi ? uzun saçli yazar: senin saçin neden kisa ? merakli çocuk: çünkü ben erkekgim. uzun saçli yazar:bende zaten kestirecegim 5 yasindaki çocuk telefonla aranir ve adam aklisira yegenini isletecektir. - iyi günler ben marstan ariyorum, kagan beyle görüsebilir miyim? - çok yazmasin?
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
07 Aralık 2012, 18:10 | Mesaj No:13 |
Durumu: Medine No : 20510 Üyelik T.:
01 Ekim 2012 | Cevap: Cani Sıkkın, Keyifsiz, Morali Sifirin Altinda Olanlara Ozellikle Tavsiye Edili Oglum saatlerce ugrasarak kartondan yaptigim buzdolabi modeli ile odevinden en yuksek notu aldi. Ogretmeni ona "Aferin!" demis. "Herkes anne ve babasina yaptirmis. Ama sen kendin yapmissin belli." Kendimi hic bu kadar beceriksiz hissetmemistim. Karim iki gundur guluyor. Karizmam yerle bir oldu. Tesekkurler ogretmen hanim! (aynısı babama yaşatmıştım )
__________________ Derdi dünya olanin dünya kadar derdi olur... |
07 Aralık 2012, 18:12 | Mesaj No:14 |
01 Ekim 2012 | Cevap: Cani Sıkkın, Keyifsiz, Morali Sifirin Altinda Olanlara Ozellikle Tavsiye Edili
selamun aleykum amca. aleykum selam evladim. -buralarda wireless bulabılecegımız bır yer var mi ? buralarda onu bulamazsın,marlboro vereyim mi ? -hayırlı işler amca. anlamıyorum 60-70 yaşını geçen tüm yaşlı vatandaşlarımıza bişeyler oluyoo acaba biz ne yapacass
07 Aralık 2012, 18:39 | Mesaj No:15 |
01 Ekim 2012 | Cevap: Cani Sıkkın, Keyifsiz, Morali Sifirin Altinda Olanlara Ozellikle Tavsiye Edili *2 acı biber evlenirse ne olur????? acıların cocuğu olur)) *Temel Fadimeye demis ki:"Fadime bu aksam bize gel,kimse yok". Aksam olmus Fadime gitmis kapiyi calmis calmis kimse acmamis *ışın karaca düşünce ne demiş? tutunamadım *Kedi ulaşamadığı ciğere mundar der. Ondan sonra "Konuşan kedi" olarak meşhur olur. *Uzun lafın kısası : U.L. *Oyunu ayakta alkışladım.. Ay yok şekerim, oturacak yer yoktu... *Çingeneler Amerika'yı nasıl okur? ABE DE.. *Suçlu ayağa kalk!...Çocuklu bayana yer ver!... *Adamın biri topalmış, karısı da oynamış... *Bak Barbie'ciğim, sen daha TOY sun. *Can bedenden cikmayinca ne olur?Can fizik dersine gec kalir. *Yıkanan Ton'a ne denir? Washington! *Adamın biri yarın ölücem demış. Yarmışlar hakkaten ölmüş... *Tem otoyoluna muz düşerse ne olur? Temmuz... *Geçen gün kamyonu sürdüm, Leonardo da Vinci... *Bir adam karısını dövüyormuş, kapı calmış karısını dövmeye bırakmış, neden? Eşek sudan gelmiş. *Tomi'nin annesi kimdir? Anatomi
23Haziran 2018, 23:56 | Mesaj No:16 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 |
Babama bilgisayar ve internet kullanmayi ogrettigim ilk gunler... "Baba bak bu mouse yani fare." diyorum nasil kullanildigini gosteriyorum. Birkac gun sonra babam beni cagiriyor. "Kizim gel bak bu kurbaga calismiyor!"
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
18 Ağustos 2021, 23:17 | Mesaj No:17 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Eh işte biraz iyi geldi))
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
10 Ekim 2022, 18:32 | Mesaj No:18 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Morali bozuk olanlra gelsin bu bölümde ) size yaşanmışlık anlatacağım Oğlumun arkadaşı orduya ünvst okumaya gider çocuğun adı tayyip arkdşları ile oturduğu binada tüm bina sakinleri chp li artık rte ye ne kdr kinlilerse çocuguda çok seviyorlar efendi bir tip hitap ederken berkay diye hitap ediyorlr sırf Tayyip dememek için )) sizi bilmemde ilk duyunca çok gülmüşdüm
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |