|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Belgin,Açılış Tarihi: 01 Şubat 2008 (12:30), Konuya Son Cevap : 25 Ocak 2013 (14:59). Konuya 14 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
25 Nisan 2011, 22:17 | Mesaj No:11 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: Yaşlı Çiftin Mutluluk Sırrı
bakın uzun evliliğin sırrıda böyle oluyormuş İtalya’da “uzun evliliğin sırrı” konulu seminerde konuşan 50 yıllık evli Guisepe... diyor ki: - Eşime hep iyi davrandım, memnun ettim, en önemlisi 25. yıldönümümüzde onu Amerika;ya götürdüm. Sormuşlar: - Peki 50. yıldönümünde eşin için ne yapacaksın? - Gidip onu geri getireceğim
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
26 Nisan 2011, 03:50 | Mesaj No:12 |
Cevap: Yaşlı Çiftin Mutluluk Sırrı
Kusura bakmayin ama hikaye birazcik abarti olmus, etki tepki meselesi olsa gerek kirmalar kirilmalar, Selametle, Gonul Dunyasi | |
27 Nisan 2011, 13:15 | Mesaj No:13 |
Eğer kocası uygulasaydı aynı metodu, kim bilir ne kadar zengin olurdu? Çünkü kadının erkeği ne kadar kıracağı belli değil...
__________________ Hafız olmak mesele değil Hafız ölmek mesele... | |
17Haziran 2011, 22:46 | Mesaj No:14 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: Yaşlı Çiftin Mutluluk Sırrı
Çocuk Dedesine Sormuş.. Dede, Nenem İle Kaç Yıldır Evlisiniz? - 40 Yıldır Evlat Demiş Dede. - Peki Ama Dede, Ben Sizi Hiç Kavga Ederken Görmedim Bunun Sırrı Nedir? - Otur Evlat Anlatayım. Evlat Biz Ninen İle Evlendiğimizde Elde Avuçta Bir Şey Yok, Kimsemde Yoktu. Ben Neneni Bizden Oldukça Uzaktaki Köyden Aldım, Mutlu Evliliğin Sırrı.. Nikahımız Kıyıldı, Benim At Arabasına Nenenin Üç Beş Eşyasını Attık Ve Bizim Köyün Yolunu Tuttuk. Yolda Benim Atin Ayağı Sürçtü Ve Tökezledi. -Ben "Bu Bir" Dedim. Devam Ederken Bir Daha Tökezledi, -Ben Yine "Bu İki" Dedim. Köye De Daha Epey Yolumuz Vardı, Bizim Atın Ayağı Bir Daha Tökezleyince "Bu Üç" Dedim Ve Çektim Belimden Silahı, Ati Orada Vurdum. Ben Atı Vurunca Nenen Başladı Bana Söylenmeye. "Biz Simdi Nasıl Gidiceğiz, Niye Durup Dururken Atı Vurdun. Sen De Hiç Akıl Yok Mu. Bu Eşyaları Nasıl Götüreceğiz" -Ben De Döndüm Nenene "Bu Bir" Dedim. O Gün Bugündür, Gül Gibi Geçinip Gidiyoruz… )
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
25 Ocak 2013, 14:59 | Mesaj No:15 | |
Durumu: Medine No : 5879 Üyelik T.:
28 Aralık 2008 | Cevap: Yaşlı Çiftin Mutluluk Sırrı Alıntı:
) şık mış | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |