|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Esma_Nur,Açılış Tarihi: 19 Ocak 2012 (13:43), Konuya Son Cevap : 07Haziran 2021 (22:06). Konuya 8 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
19 Ocak 2012, 13:43 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Hangi meslek aşkını nasıl ilan eder:) :)/medineweb Hangi meslek aşkını nasıl ilan eder:) :)/medineweb Ayakkabıcı: Ah sevdiceğim sensiz hayat bana bi numara küçük geldi, kalbimi vurdu, su toplattı hop hop hoplattı, canım yanıyor ne olur dön... Bilgisayarcı: Açtım kapadım kendimi yine de düzelemedim sensiz... Printerım ol yaz beni yarım yarım... Moderator: Senden kilitli bir topicim olsun istiyorum sevgilim, tam bizim mod'a göre göre... Müzisyen: Kalbimin sol anahtarı, yarımlık notam, bu porte var ya... Sana feda olsun Kasap: Senin o bakışların yarim, iki kere çekilmiş kıyma gibi lap diye yapıştırır tezgaha beni... Sinirlerim ayıklanır sesini duyunca... Ben seninim artık, ister inegöl köfte yap beni ister cızbız... Şoför: Tepnemi kaybettim sen benden gittin gideli... Avukat: İtiraz ediyorum sayın aşkım... Böğrüm müvekkil misali yanmakta sana tutulalı... Manav: Domates yanaklım... Patlıcan dudaklım... Enginar kılıklım... 3 kilosu bir milyonluk bir aşk değil benimki... Milletvekili: Bizim kasabaya yapılcak köprünün inşaatına başladık... 15 sene sonra... Beni ööle değiştirdin ki vaadettiklerimi yapmaya başladım... Doktor: Öksür sevdiğim, ciğer filmin pırıl pırıl, gönlünce öksür sevdiğim... Hapşur sevdiğim grip aşısı gibi senin aşkın, beni mikroplardan korur sevdiğim... Haber Spikeri: İyi aksamlar... Evdeki telefondan bildiriyorum. Dün akşam beynime ulaşan sinyale göre, sana aşığım ve seviyorum. Bir dahaki konuşmamiza kadar hoşçakal... Çiftçi: Buğday başağı gibi sarı saçların, rüzgarda mağrur boynunu büker güzeller güzeli... Gel de aşık olma... Benzinci: Sulandırılmış mazot gibi motoru bozan adamlardan değilim ben... Petrol rafinerisine döndüm seni seveli... Bodyguard: Seni çok pis döverim, benim asabımı bozma... Seviyoz dedik ya... Şimdi kaybol... Lunaparkçı: Gondoldan indim çarpışan otom arızalandı... Sigaralara denk gelmiyor kasnaklar... Dönme dolap ettin beni peşinde... Yeter artık aşıkım uleeen... (alıntı)
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
Konu Sahibi Esma_Nur 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Dualarda sayı şartmı? | Soru Cevap Arşivi | Esma_Nur | 4 | 164 | 05 Ocak 2025 11:05 |
Meğer Yalanmış | Gündem/ Manşetler | Esma_Nur | 0 | 75 | 30 Aralık 2024 19:18 |
Üfleyin dağıtın | Videolar/Slaytlar | Esma_Nur | 0 | 68 | 12 Aralık 2024 19:26 |
Fetolar bitmez ama! | Taziye-İlan-Selamlaşma | Kara Kartal | 5 | 149 | 21 Ekim 2024 10:49 |
Bulaşık makinasında turşu yapıyoruz | Turşular | Esma_Nur | 0 | 90 | 18 Ekim 2024 23:05 |
19 Ocak 2012, 14:01 | Mesaj No:2 | |
Durumu: Medine No : 90 Üyelik T.:
21 Ağustos 2007 | Cevap: Hangi meslek aşkını nasıl ilan eder:) :) Alıntı:
__________________ Bismillah diyerek... | |
24 Eylül 2012, 11:03 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 17229 Üyelik T.:
10 Mart 2012 | Cevap: Hangi meslek aşkını nasıl ilan eder:) :) ))))))
__________________ "..insanın ruhunu yücelten bir acı, ucuz bir mutluluktan daha değerlidir..." |
24 Eylül 2012, 11:38 | Mesaj No:4 | |
Durumu: Medine No : 20319 Üyelik T.:
18 Eylül 2012 | Cevap: Hangi meslek aşkını nasıl ilan eder:) :) Alıntı:
| |
26 Eylül 2012, 22:24 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 17525 Üyelik T.:
23 Mart 2012 | Cevap: Hangi meslek aşkını nasıl ilan eder:) :)
İTFAİYECİ: Ah sevdiceğim seni görmediğim hergün, ıstanbulun dar sokaklarında cayır cayır yanıp itfaiyenin müdahale edemediği tarihi , harabe evler misaliyim..ne olur sevdiceğim bu sevgime hayır deme ki genişlesin yüreğimin dar sokakları..:D |
27 Eylül 2012, 16:35 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: Hangi meslek aşkını nasıl ilan eder:) :) Moderator: Senden kilitli bir topicim olsun istiyorum sevgilim, tam bizim mod'a göre göre... |
29 Ocak 2013, 19:57 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 5879 Üyelik T.:
28 Aralık 2008 | Cevap: Hangi meslek aşkını nasıl ilan eder:) :)
Milletvekilinin ki de guzelmis... Tesekkurrler efem paylasim icin... |
27 Aralık 2018, 23:50 | Mesaj No:8 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Milletvekili: Bizim kasabaya yapılcak köprünün inşaatına başladık... 15 sene sonra... Beni ööle değiştirdin ki vaadettiklerimi yapmaya başladım... Kasap: Senin o bakışların yarim, iki kere çekilmiş kıyma gibi lap diye yapıştırır tezgaha beni... Sinirlerim ayıklanır sesini duyunca... Ben seninim artık, ister inegöl köfte yap beni ister cızbız... Şu saatte olacak iş değildi
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
07Haziran 2021, 22:06 | Mesaj No:9 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Avukat: İtiraz ediyorum sayın aşkım... Böğrüm müvekkil misali yanmakta sana tutulalı... çok sevimli ya
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |