|
Konu Kimliği: Konu Sahibi martin,Açılış Tarihi: 17 Şubat 2008 (18:52), Konuya Son Cevap : 17 Temmuz 2012 (14:42). Konuya 4 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
17 Şubat 2008, 18:52 | Mesaj No:1 |
ben seninle chat yapabilme ihtimalini sevdim ben seninle chat yapabilme ihtimalini sevdim Ben seninle chat yapma ihtimalini sevdim Sessiz,can sıkıntılı bir ortamda vazcaydım bilgisayarımı iş için kullanmaktan. Ve artık bilgisayarımda "Başlangıç" a ilave edilmişti Chat odam. Ben seninle bir gün o odada chat yapma ihtimalini sevdim.. Sana şiirler biriktiriyordum "Belgelerim" klasöründe.. Ama sen yoktun... Ben, senin benimle chat yapabilme ihtimalini sevdim. Ne zaman karşısına otursam bilgisayarımın ICQ da Online olma ihtimalini sevdim Password ü yazmamla başlayan. Ömrümün en uzun Ömrümün en kısa Ömrümün en çocuk Ömrümün en ihtiyar zamanlarını bekliyordum Çünkü sonunda sen orada oluyordun, Online oluyordun .. Ben senden Email alma ihtimalini sevdim. Ben seninle bir gün okullara 200 metreden uzak bir netcafede, Ben seninle ofisteki kalabalığın ortasındaki masamda, Ben seninle kimsenin bilmek zorunda olmadığı sessiz odamda, chatte olma ihtimalini sevdim Ben seni hiç sevmedim ki. Ben senin benimle chat yapabilme ihtimalini sevdim. Ben seni hiç sevmedim ki.. Yorgun akşamlarda yaptığımız chat leri sevdim Bir çiçek scriptini, bir gül scriptini sevdim Bir de yıldızları sevdim Download alanlarından gelip bilgisayarımda durdular. Ben seni hiç sevmedim ki. Beni kicklediğinde auto join olmayı sevdim Taşları sevdim başıma vurduğunda Ağlamayı sevdim disconnect olduğumda Yalnız olduğumu anladığımda Odayı yeniden kurmayı sevdim Ben sen hiç sevmedim ki. "Kuş" lara caps lock u öğretmeni sevdim Action larla konuşmanı. İnsana hatırlatmanı ; Chat in bir adının da "geyik" olmadığını. Ben seni hiç sevmedim ki. Düştüğün zaman Düşmeni sevdim Serveri sevdim geldiğin zaman Kalmanı sevmedim; Korkuyordum sana alışmaktan.. Yine de sevdim gülümsemeyi "bye" deyip ayrılışının ardından. Ben seni hiç sevmedim ki. Ben seninle chat yapma ihtimalini sevdim.. Ben chat'lersem adam gibi chat'lerim. | |
Konu Sahibi martin 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Fetih Marşı | Şiirler ve Şairler | nurşen35 | 2 | 1982 | 28 Mayıs 2008 23:55 |
Gulyabani | Şiirler ve Şairler | Emekdar Üye | 1 | 1471 | 12 Nisan 2008 13:22 |
ben seninle chat yapabilme ihtimalini sevdim | Komik Paylaşımlar | Esma_Nur | 4 | 1843 | 17 Şubat 2008 18:52 |
Baş Örtüsü Zülmü | Videolar/Slaytlar | kurtmehmet | 10 | 5084 | 29 Ocak 2008 20:03 |
Bizim Zamanımızda Onlar Yoktu | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | Belgin | 3 | 1732 | 28 Ocak 2008 21:53 |
17 Şubat 2008, 19:51 | Mesaj No:2 |
Cvp: ben seninle chat yapabilme ihtimalini sevdim
Ya ben bu şiirin orjinalını çok severdim ama...
__________________ Dünyayı Güzellik Kurtaracak. Bir İnsanı sevmekle başlayacak herşey... | |
17 Şubat 2008, 20:53 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 7 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: ben seninle chat yapabilme ihtimalini sevdim
güzelim şiir chate mi uyarlanmış pes valla içimiz dışımız chat oldu..
__________________ Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir. Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30. |
18 Şubat 2008, 01:06 | Mesaj No:4 |
Cvp: ben seninle chat yapabilme ihtimalini sevdim
inanın orjinalının bende çok severdim duyguluydu... Ama buda güzle bi çalışma olmuşş çeviren güzel çevrmiş | |
17 Temmuz 2012, 14:42 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: ben seninle chat yapabilme ihtimalini sevdim
Şiirin bu versiyonu hoş olmuş
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |