|
Konu Kimliği: Konu Sahibi FECR,Açılış Tarihi: 07 Mart 2012 (11:56), Konuya Son Cevap : 28 Ağustos 2023 (23:00). Konuya 16 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
08 Mart 2012, 12:01 | Mesaj No:11 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: Ankara'yı Ne Kadar Tanıyorsunuz?
ankarayı özledim .yazdıklarınızı bir solukta okudum.deniz görmüş,hatta denizle içiçe yaşamış birisi olarak söylüyorum ankara benimiçin bambaşkadır.okadar dingin,insanı rahatlatan bir havası varki deniz meniz aramadım hiç.çoğunluğa göre soğuk,ruhsuz bir şehir gibi tarif edilsede bana göre yaşanası bir yer.ankaralı arkadaşlara selamlar...kira fiyatları hala yüksekmibizim baya canımızı yakmıştı . |
08 Mart 2012, 12:34 | Mesaj No:12 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cevap: Ankara'yı Ne Kadar Tanıyorsunuz?
hocam memleketinizin en sevdiğim tarafı dönüş yoludur
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
08 Mart 2012, 17:52 | Mesaj No:13 |
Durumu: Medine No : 6340 Üyelik T.:
19 Ocak 2009 | Cevap: Ankara'yı Ne Kadar Tanıyorsunuz? Eskiye nazaran kiralar yüksek değildir herhalde. Ya da semtten semte değişir. Son yıllarda TOKİ bir çok ev yaptı. Kira artışlarını frenlemiştir herhalde
__________________ Selam Hidayete Tabi Olanlara Kur'an Senin Lehinde ve Aleyhinde Hüccettir(Müslim) |
08 Mart 2012, 17:55 | Mesaj No:14 |
Durumu: Medine No : 6340 Üyelik T.:
19 Ocak 2009 | Cevap: Ankara'yı Ne Kadar Tanıyorsunuz? Ankara'lılara göre de Ankara dışı gurbettir, tekrar Ankara'ya geliş ise ev dönüştür
__________________ Selam Hidayete Tabi Olanlara Kur'an Senin Lehinde ve Aleyhinde Hüccettir(Müslim) |
02 Nisan 2012, 00:36 | Mesaj No:15 |
Cevap: Ankara'yı Ne Kadar Tanıyorsunuz?
ihtiyar cafeyi duydum güven adıgüzellerin meşhur bayağı islami camiada
__________________ İmanı olanın, imkanı tükenmez. | |
10Haziran 2012, 13:58 | Mesaj No:16 |
Durumu: Medine No : 7328 Üyelik T.:
23 Şubat 2009 | Cevap: Ankara'yı Ne Kadar Tanıyorsunuz? İnsan ister istemez memleketi ile kıyaslayınca arkasına bakmadan kaçıp gitmek istediği gri şehir.Öğrencisi olmak ise istanbulda öğrenci olmaktan daha zordur ve bir türlü orta yolu bulamamaktır bana göre; umarım hayırlısıyla okulu bitirmek nasip olur...
__________________ |
28 Ağustos 2023, 23:00 | Mesaj No:17 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
madde 27. Nerde olursanız olun aşağıya doğru indiğinizde kızılaya çıkarsınız. Pek çok yere yürüyerek gidebilirsiniz, kaybolmak gibi bir şansınız yoktur,bunu unutmayın. 'aha nerdeyim lan ben?'dediğinizde ulustasınızdır, panik yapmaya gerek yok, bentderesine doğru gitmediğinizden emin olduktan sonra, hızla metroya ulaşabilirsiniz, müzelerin biraz aşağısındadır. büyük tiyatroyu sorup,entel görünümüne girmeyin, itfaiyeciler çarsısını sorun, kimse sizi kandırmasın. samanpazarı da olabilir. ulus dışınnda ankarada hiçbir yerde absürd bir durumla karşılaşmazsınızz. Böyle de bir şehirdi. Kaybolmuyorsun, Ulucanlar'dan Cebeci'ye oradan yürüyerek Kızılay'a geçer, gezip dolaşır Ulus ,Saman pazarından çıkardım bilmez halimle Eşim emindi ben ise kaybolmadığıma inanılmaz şaşırırdım.))) Ankara havası güzeldi. Yaa Nasip
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |