|
Konu Kimliği: Konu Sahibi KuM TaNeSi,Açılış Tarihi: 11 Ağustos 2009 (14:42), Konuya Son Cevap : 24 Mart 2014 (06:27). Konuya 17 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
11 Ağustos 2009, 14:42 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 5998 Üyelik T.:
02 Ocak 2009 | Admin nasıl çıldırtılır?.. ADMIN; Başlangıçta, Moderator kardesim merak etme çok başarılı olacaksın" bir hafta sonra "daha sıkı çalışmalısın!!!" bir ay sonra Forum için çok daha sıkı çalışmalısın!" 3 ay sonra "sana çok sıkı çalışmalısın demiştim… duydunmu beni!!" |
Konu Sahibi KuM TaNeSi 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
41.Haftanın Misafiri Belgin | Hafta'nın Misafiri | Belgin | 37 | 14840 | 04 Ekim 2009 16:49 |
Neden Su içmeliyiz(46 sebep) | Tıbbı Nebevi ve Alternatif Tıp | su damlası | 6 | 3612 | 04 Ekim 2009 12:50 |
Yokluğuna Alıştırma... | Şiirler ve Şairler | KARAKÖSE | 1 | 2994 | 04 Ekim 2009 12:45 |
Kırgınım Sana /medineweb | Şiirler ve Şairler | su damlası | 8 | 3261 | 02 Ekim 2009 19:49 |
google amcam düzeltir işi bilir herşeyi =) | Resim/Karikatür | Esma_Nur | 2 | 2740 | 02 Ekim 2009 11:25 |
01 Ekim 2009, 12:09 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 5998 Üyelik T.:
02 Ocak 2009 | ***...Admin Kimdir?...*** 1-)Admin in yaşı yoktur.. öleceği günü kimse bilmez. 2-)Admin her zaman her koşulda haklidir.(haksız olsa bilede) 3-)Admin söylediği sözün arkasındadır 4-)Admin kati ve disiplinlidir. 5-)Admin diğerlerinden farklidir öyle olmak zorundadir. 6-)Admin OnuR u ilkeleri ve karizmasi için yaşar() 7-)Herkes admine karşida olsa o bildiğini yapar 8-)Admin yalan sölemez sölemişse mutlaka bir bildiği vardır veya yanliş anlaşilmiştir 9-)Admin haksizlik yapmaz yapsada herkese yapmıştir. 10-)Admin çok iyi çok tatlı bir insan değildir. 11-)Admin polistir hırsızlar oldukça ortaya çıkar. 12-)Adminin amaci hapse atmak değil; dişarda olanları korumaktir. 13-)Admin sivilken en sevdiği arkadaşi olan birinegerçekten haketmiyorsa görevdeyken ona yetki vermez. 14-)Admin haksiz olduğunu anlasada bunu kabul etmez 15-)Kabul etse bile bunu doğrudan söylemez 16-)Admin rezil olmaz.Bir şekilde olayı çevirir.(üzerine kola dökülmüş hayır o kola deil o kıyafetin dekoru) 17-)Adminin dediği dediktir kararından asla dönmez. 18-)Adminin cevaplayamacağı soru olmaz.(abi küçükken çok yalnızdım biliormusun(emrah) biliorumnereden biliorsun admin abisenin annen bir melekti yavrum) 19-)Bilmediği bir soru varsa boş bırakmaz.Bir şekilde yanitlar. 20-)Admin her durumda lafi çok iyi çeviren lehine döndüren kişidir. 21-)Admin çok konuşmaz.(kısa ve öz) 22-)Admin lüzümsüz muhabbetler içine girmez 23-)Admin karizma sahibidir bunu korumalidir.(admin abi karizman gitti baksana yerlerde sürünüonönemli olan düşmek deil bunu çaktırmamak) 24-)Admin kısa ve net konuşur 25-)Admin kurallar dahilindede olsa kendine laf söyletmez 26-)Admin kuralları kendine göre değiştirir. 27-)Adminin bulunduğu yerde kanun o dur. 28-)Admin başka bir yere normal kullanici olarak gitmez. 29-)Admin ona ihtiyaç duyulduğu için vardır. 30-)Admin bir samuray gibi onuru için ve bir asker gibi başkaları için yaşar. 31-)Admin için yer kavramı yoktur. 32-)Admin kendi karizmasina yakişmaycak başliklar açmaz 33-)Admin sırnaşmaz gayri ciddi eylemler yapmaz. 34-)Admin kim olursa olsun herkesi kullanici olarak görür 35-)Admin başkaları bir şey istedi diye bir şey yapmaz kendisi istediği için yapar. 36-)Admin asla görevini bırakmaz.Mücadelesini sürdürür. 37-)Admin resmi ve diplomatik bir dil kullanir... 38-)Admin aşik olmayan aşik olunan adamdir. 39-)Admin gizlidir saklidir içini kimse bilmez. 40-)Admin dişarıya kendini anlatmaz. 41-)Gücü otoriteyi simgelediği için Adminin rengi kırmızı ve altıçizili dir... 42-)Admin alay konusu olamaz.Gülünür ve dalgaya alinirsa admin yaptırım uygular. 43-)Admin dün kabul etmediği bir şeyi bugün etmişse o şimdi uygun olduğu içindir. 44-)Admin gerekirse herkesin önünde kullanıcıyı azarlar. 45-)Admin geldiğinde herkes hazır ol vaziyetinde olmalidir 46-)Admin karşisinda laubali olunmaz bacak bacak üstüne atilmaz sakız çiğnenmez. 47-)Adminin resmifotografı yoktur o gizlidir 48-)Admine soru sorulmaz 49-)Admin magazinden nefret eden adamdır 50-)Admin güç sahibidir.bunu uygulamaktan çekinmez (özellikle BAN konusunda ) alıntı... |
01 Ekim 2009, 14:49 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 10660 Üyelik T.:
16 Eylül 2009 | RE: ***...Admin Kimdir?...***
bizim admin sevecen babacan yürekli bir alimdir. onun psikolojisini bozmazsak gayet sakin efendi bir babadır not :kendisi babamla dosttur (babam onun meslektaşıdır) |
14 Şubat 2012, 23:49 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 15138 Üyelik T.:
08 Aralık 2011 | Cevap: ***...Admin Kimdir?...*** 24-)Admin kısa ve net konuşur bu aralar muhsin hocam bu maddeyi çok kullanıyor
__________________ @@@EY NEFSİM SEN DE BİR GÜN ÖLECEKSİN@@@ |
05 Mayıs 2012, 17:08 | Mesaj No:5 |
Cevap: RE: ADMiN | |
05 Mayıs 2012, 17:13 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | Cevap: ADMiN
Bugün akşam kurtuluyorum Mustafa abi bende artık özgür olacam ...
__________________ Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
05 Mayıs 2012, 22:24 | Mesaj No:8 |
Durumu: Medine No : 17229 Üyelik T.:
10 Mart 2012 | Cevap: ADMiN Ne yapmışlar sana böyle abi..kesin ferdi abinin parmağı vardır bu işte))
__________________ "..insanın ruhunu yücelten bir acı, ucuz bir mutluluktan daha değerlidir..." |
16 Temmuz 2012, 02:05 | Mesaj No:9 |
Durumu: Medine No : 17229 Üyelik T.:
10 Mart 2012 | Admin nasıl çıldırtılır?.. forum yoneticisi: Arkadaşım bu konu daha önce verilmisti. Forumu aramadan niye konu açıyorsun. üye: arama emrim yoktu arayamadim ehuehueheu Forum yoneticisi: Banned ! üye: Hocam açtığım konuyu kilitlemişsin ya Forum yoneticisi: ee üye: Bizim bir arkadaş içerde kalmış , üstüne kilitlemişsin konuyu, bi aç da cıkıversin ehuehuehu Forum yoneticisi: Banned ! üye: Haci oyun isteklerimizi burada mı yapıyoruz. Forum yoneticisi: evet üye: O zaman sıradaki oyunu sevip de kavusamayanlara gitsin ehuehuehu Forum yoneticisi: Banned ! Forum yoneticisi: Arkadaşım konuyla alakasız başlıklar açmayın demedik mi! üye: Biz forumla alakasız yöneticilere karışıyok mu!!! ehueheuehu Forum yoneticisi: Banned ! üye: Bir zamanlar hor görüp de banladığın , ama gururlu bir üye vardı ya Forum yoneticisi: ee ? üye: Yok yani abi banı artik kaldır da foruma girelim diyecektim . üye: Abi sen bana demiştin ya, su foruma biraz hareket getir diye Forum Yöneticisi: Evet... üye: Bak hareketli avatar koydum, nasıl olmuş kıpır kıpır di mi puhaha Forum Yöneticisi: Uğrama bi daha buralara üye: Afedersiniz bu admin ne oluyor acaba? Forum Yöneticisi: Administrator ünkısaltması üye: Soyadministrator da ben olayım puhaha nasıl espri? Forum Yöneticisi: .... user: Abi forum yoneticisi forumda ne yapar? Forum yoneticisi: Yanlis yere acilmis konulari tasir, kurallara aykiri mesajlari siler vs.. User: Getir gotur isleri yani, hani ofislerde calisan ofisboylar gibi , baska bir deyisle forumboy da diyebilir miyiz? Forum yoneticisi: Banned ! Forum yoneticisi: Arkadasim bu konu daha once açılmıştı ! User: Konu çok fazla rağbet görünce bi tane de biz açalım dedik ehuehuehu Forum yoneticisi: Banned! User: Hocam bi dakika bakar mısın ? Forum yoneticisi: Ne var üser User: Hocam windows bölümünde bir soru sormuştum.Kimse cevaplamamış.Çok acil hocam ya bi cevaplasan diyordum. Forum yoneticisi: Ben anlamaz windowzdan kurban User: ee iyi de sen windows bölümünde moderatorsun Forum yoneticisi: ha o mu? Admin bizin halaoğlu oli.Sağolsun bizi kırmadı, beni de moderator mu ne diyin, işte ondan şeyyettirdi User: Hönk ! User: Haci ben avatar olarak babamin resmini koysam olur mu? Forum yoneticisi: Bana ne kardesim ya , istersen git dedenin resmini koy! Hatta gel benim yerime sen yonetici ol, ben gidiyom! alıntı
__________________ "..insanın ruhunu yücelten bir acı, ucuz bir mutluluktan daha değerlidir..." |
16 Temmuz 2012, 12:50 | Mesaj No:10 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: Admin nasıl çıldırtılır?..
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
Konuyu Toplam 6 Kişi okuyor. (0 Üye ve 6 Misafir) | |