|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Ravza'm,Açılış Tarihi: 20 Şubat 2013 (21:17), Konuya Son Cevap : 18 Mart 2022 (15:50). Konuya 32 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack ![]() | Seçenekler ![]() | Değerlendirme ![]() |
![]() | Mesaj No:11 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
Oda bişeymi...köyün imamı genç,siyasi görüşüde hiç bize uymuyor,diye... yaşlı cemaatin,onun arkasinda namaz kilinmaz fetvasını cami avlusu toplantısında verende benim yurdum insanım..bizim melmeket burasıda...çok mu harcadık guzel yurdum insanlarını acep ![]()
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:12 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]() ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:13 |
15 Kasım 2011 | ![]()
Sadece ama sadece yurdum insanına ozgü buluşlardır "))..insan zekasını çatlatacak beyin felci gecirttirecek özgün çalışmalar"))))))
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:14 |
19 Ekim 2008 | ![]()
Sabah sbh ne güldüm hocam ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:15 |
19 Ekim 2008 | ![]()
İş güvenliği Şart ![]()
![]() |
![]() | Mesaj No:16 |
15 Kasım 2011 | ![]() ![]() Güvenlik kilidi mevzusunu biraz abartmışmı sanki amcam ![]() İyice anlaşılmıştır herhalde 2(iki) kişilik ![]()
![]() |
![]() | Mesaj No:17 |
15 Kasım 2011 | ![]()
Namazdan sonra sırat köprüsü antrenmanı ![]() [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
![]() |
![]() | Mesaj No:18 |
15 Kasım 2011 | ![]() Yapsa yapsa yurdum insanı yapar ancak bunu ![]() bırak ev sahipleri arasın seni ![]() elektrik arıza ekibi ![]() topraklamayı eşşek yapıyor ![]() ![]()
![]() |
![]() | Mesaj No:19 |
15 Kasım 2011 | ![]()
Yurdum insanı..Zeka fışkırıyor her birinden ![]() Turk dil kurumuna katkıdirewet000
![]() |
![]() | Mesaj No:20 |
15 Kasım 2011 | ![]()
Erzurumluya soğuk çay verilirse =))) ![]() SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Yurdum insanı:) | Sükutu-Ezber | Serbest Kürsü | 1 | 19Haziran 2019 15:23 |
Yurdum insanından güldüren dyaloglar )))) | MERVE DEMİR | Komik Paylaşımlar | 18 | 21 Aralık 2018 14:37 |
İsmet Özel'den/Medineweb | KardelenGül | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | 12 | 19 Ekim 2017 23:40 |
face mi twitter mı yoksa medineweb mi | yahyadogan | Anket'ler-Röportaj'lar | 42 | 14 Eylül 2017 17:27 |
İnterneti Yurdum İnsanı Bulsaydı | Esma_Nur | Komik Paylaşımlar | 2 | 06 Eylül 2016 13:35 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
أعوذ بالله من الشيطان الرجيم , بسم الله الرحمن الرحيم Gerçekten Biz sizi yakın bir azab ile uyardık. Kişinin kendi ellerinin önceden takdim ettiklerine bakacağı gün, kafir olan da Ah, keşke ben bir toprak oluverseydim diyecek. (Nebe-40) | عن رسول الله صلى الله عليه وسلم قال İyilik görenlerin iyiylik gördükleri kimseler hakkında ettikleri hayır duaları reddolunmaz. | Şu koca kâinat sarayının bir ustası var. O usta onu bilir, görür, yapar, idare eder. - (Sözler - 687) |
|