|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Esma_Nur,Açılış Tarihi: 14Haziran 2013 (18:43), Konuya Son Cevap : 13 Ocak 2021 (12:48). Konuya 4 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
14Haziran 2013, 18:43 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Anam ilkokul mezunuydu ama... Anam ilkokul mezunuydu ama... Anam ilkokul mezunuydu. Ama, doktordu. - Başım ağrıyo yav… - Saçın ıslak ıslak çıktın ondan. - Başım dönüyo… - E bi şey yemiyorsun, açlıktan. Eczacıydı aynı zamanda… - Gözüm morardı. - Gel, patates basayım. …- Kepeklerim çoğaldı. - Otur, zeytinyağı süreyim. - Arpacık çıktı galiba. - Yum, sarımsak değdireyim. Hemşireydi… - Öfff, terledim be. - Dur, sırtına havlu sokayım. Röntgen mütehassısıydı… - Öhh-höööaa! - İçme şu zıkkımı. Bebekken, anestezi uzmanıydı… - Dandini dandini dastaaana. Ürologdu… - Çişin niye sarı bakiiim? Fizyoterapistti… - Dizim ağrıyor. - Benim de belim ağrıyor, geçer. Diyetisyendi… - Mis gibi türlü yaptım, sakın sokakta burger filan yiyip gelme, kola da içme! Cildiyeciydi… - Sırtımda sivilce çıktı. - Çikolata yeme. Laboranttı… - Burnum akıyor. - Ben şimdi sana bi ada çayı kaynatayım, rezene, bal, limon, tarçınla zencefili de ılık ılık iç, uyu, uyan, sabaha bi şeyin kalmaz. Psikiyatrdı… - Nen var oğlum? - Bi şeyim yok. - Var var, canın sıkkın. - Yav bırak, iyiyim. - Yok yok, bilirim ben. - Anne delirtme insanı! - Bak gördün mü? - Neyi gördüm mü? - Sinirlerin bozuk senin. Genetikçiydi… - Babana çektin sen, o da sinirli, bütün kötü huylarını ondan almışın zaten.))) alıntı
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
Konu Sahibi Esma_Nur 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Üfleyin dağıtın | Videolar/Slaytlar | Esma_Nur | 0 | 42 | 12 Aralık 2024 19:26 |
Fetolar bitmez ama! | Taziye-İlan-Selamlaşma | Kara Kartal | 5 | 120 | 21 Ekim 2024 10:49 |
Bulaşık makinasında turşu yapıyoruz | Turşular | Esma_Nur | 0 | 70 | 18 Ekim 2024 23:05 |
Tarifsiz Acımız | Taziye-İlan-Selamlaşma | Vasat | 11 | 382 | 05 Eylül 2024 09:33 |
Yasdayız😭 | Taziye-İlan-Selamlaşma | Vasat | 9 | 258 | 31 Temmuz 2024 13:05 |
14Haziran 2013, 19:07 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 24663 Üyelik T.:
07 Ocak 2013 | Cevap: Anam ilkokul mezunuydu ama...
__________________ Başkalarının başarılarını küçümseyenler,hayatta hiçbirşey başaramayanlardır. |
13 Ocak 2021, 09:56 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Annem ilkokul mezunuydu ama!
Annem ilkokul mezunuydu. Ama, çok iyi bir doktordu. - Başım ağrıyo yav… - Saçın ıslak ıslak çıktın ondan. - Başım dönüyo… - E bi şey yemiyorsun, Laboranttı… - Burnum akıyor. - Ben şimdi sana bi ada çayı kaynatayım, rezene, bal, limon, tarçınla zencefili de ılık ılık iç, uyu, uyan, sabaha bi şeyin kalmaz. Psikiyatrdı… - Nen var oğlum? - Bi şeyim yok. - Var var, canın sıkkın. - Yav bırak, iyiyim. - Yok yok, bilirim ben. - Anne delirtme insanı! - Bak gördün mü? - Neyi gördüm mü? - Sinirlerin bozuk senin. Genetikçiydi… - Babana çektin sen, o da sinirli, bütün kötü huylarını ondan almışın zaten. Hastasıydım… Hastaydım ona. İyi bakın onlara.
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
13 Ocak 2021, 12:48 | Mesaj No:5 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Tam bir iletişim uzamanıydı -Konuşmadan sadece gözleriyle konferans verir, komşunun çayının demini ayarlardık. Filozoftu +Her yer her yerde +Anne olunca anlarsınız beni Kuafördü/Berberdi +Şu ensemi traş etsene anne, şu favorileride düzelt İlk Fen ögrermenimdi +Güneşte kalma yanarsın (modifikasyon) +Terlemişsin atletini değiştir(Ter buharlaşırken vücuttan ısı alır) +Oğlum yemek seçme hepsinden ye (Dengeli beslenme) +Cezalısin tek ayak üstünde bekle (Alanı azalt basıncı artir) +Camı açta odayı havalandır (solunum için oksijen gerekir) +Kavanozu sıcak suya koy hemen açılır (Genleşme ) Birde sıkı trip atıcı. )) +Ben kimimki? +İstemem yapma, ben yaparım. +Babanız cici anne getirsin onun bir dediğini iki etmezseniz 😅 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |