|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Esma_Nur,Açılış Tarihi: 31 Ağustos 2013 (21:13), Konuya Son Cevap : 07 Ocak 2019 (20:34). Konuya 9 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
31 Ağustos 2013, 21:13 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Moderatör psikoloğa gitmiş))))) Moderatör psikoloğa gitmiş))))) Moderatör psikoloğa gitmiş. psikolog sormuş sorununuz nedir diye? Moderatör anlatmış: "Ben demiş bazı konuları kilitleyemiyorum. Örneğin daha önce verilmiş bir konu açıldığında o konuyu kilitleyemiyorum. Çok iyi niyetli bir insanım kimsenin üzülmesini istemiyorum ama yönetimle de aramız açılacak lütfen yardım edin" demiş. Psikolog iyice dinledikten sonra ertesi güne randevu vererek bir daha gelin görüşelim demiş. Modaratör ertesi gün yine gitmiş. Psikolog sormuş sorununuz nedir diye? Bizim moderatör birkez daha anlatmış. Psikolog bu sefer 2 gün sonraya yine randevu vererek tekrar gelin görüşelim demiş. Moderatör 2 sonra tekrar gitmiş psikoloğa. Psikolog tekrar sormuş sorununuz nedir diye. Moderatör gayet sakin bir şekilde yeniden cevaplamış. Bu sefer psikolog 3 gün sonraya randevu vermiş. 3 gün sonra moderatör tekrar gitmiş. psikolog sanki moderatörü ilk kez görüyormuş gibi birkez daha sormuş sorununuz nedir diye? Moderatör bakmış olacak gibi değil en sonunda çıldırmış bağırarak: "Be adam bu soruyu her gelişimde tekrar soruyorsun daha önce cevapladım ya" demiş. Psikolog: "iyide o konularda daha önce verildi bana bağıracağına git forumdaki konuları kilitle" demiş.)))
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
Konu Sahibi Esma_Nur 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Fetolar bitmez ama! | Taziye-İlan-Selamlaşma | Kara Kartal | 5 | 96 | 21 Ekim 2024 10:49 |
Bulaşık makinasında turşu yapıyoruz | Turşular | Esma_Nur | 0 | 51 | 18 Ekim 2024 23:05 |
Tarifsiz Acımız | Taziye-İlan-Selamlaşma | Vasat | 11 | 303 | 05 Eylül 2024 09:33 |
Yasdayız😭 | Taziye-İlan-Selamlaşma | Vasat | 9 | 217 | 31 Temmuz 2024 13:05 |
TEPKİNİZ NE OLURDU? | Esmanur | Vasat | 3 | 150 | 27 Temmuz 2024 11:42 |
06 Ocak 2019, 21:29 | Mesaj No:3 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Anlayışsız psikolog)))
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
07 Ocak 2019, 12:05 | Mesaj No:4 |
19 Ekim 2008 | Hocam dikkat edin psikolojik rhtsızlık oluşmasın sizdede zor meslek dayanamayan soluğu ruh dr. unda alıyor)))
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
07 Ocak 2019, 12:39 | Mesaj No:5 |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 |
Ahh ya iyiymiş yazık ya zordur herkesin gönlünü yapmak,,, En güzeli öyle sakin sessizce sade ve sadece üye olmak,,, Sayın yöneticim kolay gelsin ziya editlerim de öyle,,,
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" |
07 Ocak 2019, 16:20 | Mesaj No:6 | |
15 Kasım 2011 | Alıntı:
Varmı önereceğin iyi bir kafa dr.u .)))
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
07 Ocak 2019, 16:29 | Mesaj No:7 |
15 Kasım 2011 | İşimizin gereği değil, yüklendiğimiz sorumluluğun gereği elbette gönül yaparak, sorunları çözmemiz gerekiyor. Medinewebi huzurlu ve ayrıcalıklı kılan da seviyeli siz üyeleri ve gönül merkezli hizmet eden sorumlukuk sahibi çalışkan modlarıdır..
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
07 Ocak 2019, 17:26 | Mesaj No:8 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 |
Doktor gördü ki burdan bana çok iş çıkar artik zengin oldum demiş olmalı bugün git yarın gel
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
07 Ocak 2019, 19:01 | Mesaj No:9 |
19 Ekim 2008 | İşde bu hocam psikolog sizi görse mesleğini devreder )))
07 Ocak 2019, 20:34 | Mesaj No:10 | |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 | Alıntı:
Öyle ya herkesin gönlünü yapmak zor biz insanlar kusur bulmaya bayılırız Rabbim kolaylık versin sizlere inşallah
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |