|
Konu Kimliği: Konu Sahibi BAHAR,Açılış Tarihi: 17 Mart 2014 (18:46), Konuya Son Cevap : 13 Mayıs 2014 (21:19). Konuya 39 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
17 Mart 2014, 21:26 | Mesaj No:11 | |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | Cevap: Fethullah Gülen:" Hayatımda iki çeketim hiççç olmadı" Alıntı:
HA BU ARADA BU ÜLKENİN DENİZİDE KERİZİDE BİTMEZ DERLERYA AYNEN...
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... | |
17 Mart 2014, 22:09 | Mesaj No:12 |
Durumu: Medine No : 14300 Üyelik T.:
08 Ekim 2011 | Cevap: Fethullah Gülen:" Hayatımda iki çeketim hiççç olmadı"
Evet sayin feto haklisiniz hayatinizda hiiiiiiiç iki ceketiniz olmamisdir yüzyirmiiki ceketiniz ollmusdur oturdugunuz malikane belli öle bir malikanede oturupda iki ceketle kalinmazki size tum kalbimizle inaniyoruz))))))
__________________ 'Ve KaLP 'Leri Birbirine Isındıran YanLızca ALLAH 'Dır.. '' [ENFÂL - 63] |
18 Mart 2014, 00:14 | Mesaj No:13 | |
Durumu: Medine No : 22593 Üyelik T.:
07 Aralık 2012 | Cevap: Fethullah Gülen:" Hayatımda iki çeketim hiççç olmadı" Alıntı:
siz nasıl benim 2 ceketim olmadı diyenle kıyaslarsınız İkincisi Üstad Bediüzzaman bu sarık bu başla çıkar diyen insandır meclise girince mi cübbeyi çıkarıp yeni ceket giyecekti Üçüncüsü Hacıysk bu resmi göstererek zühd sahibi bir alimin Cübbesini göstermiş olayı neden çok ceketli olmak haram mı durumuna çektiniz Ayrıca bu tür alimlerin hayatına dair örneklerle yaşadığı mütevazi hayatı görerek kendimize pay çıkarıyoruz yoksa siz cübbesinde yama var diye ilahlaştırıldığını mı düşünüyorsunuz Dördüncüsü Bediüzzamanla bi derdiniz var ise lütfen konu açın derdinizi ordan bildirin
__________________ Allah’ım! Senden; Seni sevmeyi, Seni sevenleri sevmeyi ve Senin sevgine ulaştıracak amelleri sevmeyi dilerim. Allah’ım! Senin sevgini bana canımdan, ailemden ve soğuk sudan daha sevimli kıl! | |
18 Mart 2014, 00:47 | Mesaj No:14 | |
Cevap: Fethullah Gülen:" Hayatımda iki çeketim hiççç olmadı" Alıntı:
bu kelam hem günah hem de bazı kardeşlerimizi kırıcı ki kul hakkı maalesef bazı arkadaşlar gıybet ettiğinin farkında değil.. saygı , edep ,sevgi ileee... | ||
18 Mart 2014, 01:52 | Mesaj No:15 |
Durumu: Medine No : 668 Üyelik T.:
19 Aralık 2007 | Cevap: Fethullah Gülen:" Hayatımda iki çeketim hiççç olmadı"
Kardeşler konunun espirisini neden bu safhaya getirdiniz ? konumuz ne ceketlerin fazla olması mı? haram değil ki bu.paranız varsa islami tesettüre uygun istediğiniz kıyafeti giyersiniz.bu konuda sıkıntı varsa söyleyın.zühd ayrı konudur haram helal ayrı konudur. konunun espirisine gelelim. <<<hayatımda dikili taşım olmadı.iki ceketim olmadı.munzevi hayat yaşıyorum.susa sabuna dokunmuyorum.siyaset ile işim olmaz.yalanım dolanım yoktur.ne dersem doğrudur.peygamber twit atın dedi.facelere yüklenin dedi.dans olimpiyatlarını bile izlemeye geldi.>>> diyen ülkemi tarumar eden,parasını zenginliğini alt üst eden,müslümanlar arasında fitne fesat sokan bir zatın yalanını yayınladım. bu fitne adamı,Hemşerim toprağım olan dünyaya mal olmuş,ilmi ile vakarı ile şerefi ile mücadele etmiş,ilmine zerre leke sürdürtmeyen,hayatını zindanlarda geçiren Bediüzamanla kıyaslamanız gerçekten üzücü. |
18 Mart 2014, 07:13 | Mesaj No:16 | |
27Haziran 2011 | Cevap: Fethullah Gülen:" Hayatımda iki çeketim hiççç olmadı" Alıntı:
SAİDE KURDİNİN İSLAM İLE ALAKASI OLYAN ONLARCA GÖRÜŞÜNÜ MEDİNEWEBTE VERDİK,İŞTE SİZE LİNKİNİ VERİYORUM... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... | |
18 Mart 2014, 07:19 | Mesaj No:17 | |
Allah ın Rızasının dışında olacak hiç bir fikir ve düşünceyi kabul ettiğim din geçit vermemiş ve islam dininin son Rasulu Muhammed as da aynısını uygulamıştır,Tabiki bu gerçekler vahiy islamından uzak kültürel atalar dedelerin batıl fikirleriyle harmanlanmış ve bunuda islam zan edenlere ağır gelmiş olabilir ve olmuşturda. Ne yani siz bu gerçekleri görünce kırılıyorsunuz diye biz insanlara bu gerçekleri anlatmayıp gizleyelim mi Saide kurdide tıpkı diğer tasavvufçular VE FETULLA gibi MANA ALEMİNDE Rasulullah ve diğer ashabla görüştüğünü ve hatta kuranın 35 ayetinin risalelerine işaret ettiğini söylemeişmidir..yukarda daha önce SAİDE KURDİNİN FİKİR VE DÜŞÜNCESİNİ kaleme aldığımız ve etraflıca münazara ettiğimiz konunun linkini sayın NİSAREYYAN a verdiğim cevapta LİNK olarak verdim ordan bakabilirsiniz...
18 Mart 2014, 07:34 | Mesaj No:18 | |
Düne kadar fetulla gülen fitne adamı değildi,toplum mimamarıydı ne zaman ki mevcut Allah ın hükmüyle hükmetmeyen lerle menfaatleri çakıştı,Allah için değilde TOPLUM MENFAAT İÇİN AYAĞA KALKTI..Ne yani hırsızın hiç mi suçu yok,mevcut tağuti sisteme entegre olmuş sadece geçici dünya menfaatini düşünen toplumlar cellatlardan cellat beğenir,hangi cellat daha canımı acıtıra meyleder,sonuçta her iki cellattan birinin elinde can vermektense,iki cellatada Allahın hükmüyle karşı çıkmak ,işte asıl islamın Rabbani metodu budur..
18 Mart 2014, 17:15 | Mesaj No:19 | |
Durumu: Medine No : 17525 Üyelik T.:
23 Mart 2012 | Cevap: Fethullah Gülen:" Hayatımda iki çeketim hiççç olmadı" Alıntı:
| |
18 Mart 2014, 17:57 | Mesaj No:20 |
Durumu: Medine No : 13867 Üyelik T.:
24 Mayıs 2011 | Cevap: Fethullah Gülen:" Hayatımda iki çeketim hiççç olmadı" bir müslüman Allahı hatirlatmalı.bu adamın böle şeyleri cıkmazdan evvel bile bi dergide makalesini okumuştum. o günden beri ihh sevemedim bu adamı.Allah affetsin.
__________________ |
Konuyu Toplam 4 Kişi okuyor. (0 Üye ve 4 Misafir) | |