|
Konu Kimliği: Konu Sahibi BAHAR,Açılış Tarihi: 17 Mart 2014 (18:46), Konuya Son Cevap : 13 Mayıs 2014 (21:19). Konuya 39 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
18 Mart 2014, 18:38 | Mesaj No:21 | |
Durumu: Medine No : 22593 Üyelik T.:
07 Aralık 2012 | Cevap: Fethullah Gülen:" Hayatımda iki çeketim hiççç olmadı" Alıntı:
Üstad Bediüzzaman ile ilgili yazılanları,cevapları,açıklamaları gayet güzel bişekilde okudum Ve bir defa daha hamd ettim Rabbimin beni Üstadıma talebe edip, onun davasına hadim eylemesini kalpten dilerim
__________________ Allah’ım! Senden; Seni sevmeyi, Seni sevenleri sevmeyi ve Senin sevgine ulaştıracak amelleri sevmeyi dilerim. Allah’ım! Senin sevgini bana canımdan, ailemden ve soğuk sudan daha sevimli kıl! | |
18 Mart 2014, 18:48 | Mesaj No:22 |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | Cevap: Fethullah Gülen:" Hayatımda iki çeketim hiççç olmadı" Kim hangi yolu kendine dustur ederse Allah ta ona o yolu kolaylaştırır,yolunuz size açık olsun
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
18 Mart 2014, 19:41 | Mesaj No:23 |
Durumu: Medine No : 6340 Üyelik T.:
19 Ocak 2009 | Cevap: Fethullah Gülen:" Hayatımda iki çeketim hiççç olmadı" İ.H.H. Yeni kampanya düzenlemiş...Pensilvanya'da ceketi olmayan hocaefendilere ceket kampanyası. Herkes elinden geldiğince yardım etsin... ALINTI
__________________ Selam Hidayete Tabi Olanlara Kur'an Senin Lehinde ve Aleyhinde Hüccettir(Müslim) |
18 Mart 2014, 19:46 | Mesaj No:24 | |
Durumu: Medine No : 15316 Üyelik T.:
18 Aralık 2011 | Cevap: Fethullah Gülen:" Hayatımda iki çeketim hiççç olmadı" Alıntı:
| |
18 Mart 2014, 19:49 | Mesaj No:25 | |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | Cevap: Fethullah Gülen:" Hayatımda iki çeketim hiççç olmadı" Alıntı:
sana selam olsun...........
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... | |
18 Mart 2014, 20:22 | Mesaj No:26 |
Durumu: Medine No : 18513 Üyelik T.:
06 Mayıs 2012 | Cevap: Fethullah Gülen:" Hayatımda iki çeketim hiççç olmadı" işte yabancı güçlerin isteğide bu....... mü'minleri birbirine düşürmek......
__________________ HAK YOL İSLAM İnşaallah Yolumuz Mevlaya Gider.... |
18 Mart 2014, 22:44 | Mesaj No:27 | |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cevap: Fethullah Gülen:" Hayatımda iki çeketim hiççç olmadı"
illa eleştirecekseniz çeketin düğme sayısını rengini eleştirin.hatta malzeme yoksa ip ucu vereyım.nice insanlar var üstünde çeget yok nice ceket var içinde insan yok.bak güzel söz bu.bu sözü değerlendirin kocaman komposizyon çıkar. Alıntı:
Bediüzzaman Saidi Kürdi bu konuya malzeme olmaz olamaz olmamalı.bu konuda zahirilerin/haricilerin ve yanlız Kurancıyım diyenlerin bakışı hep şaşıdır.bunu senle geçmişte çok tartıştık zülküf. Gözünü sevim el çek Üstadımdan!
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. | |
18 Mart 2014, 23:14 | Mesaj No:28 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Cevap: Fethullah Gülen:" Hayatımda iki çeketim hiççç olmadı"
utanç duyuyorum kendi adıma kendi insanına hor bakandan eli üstün tutandan nefret ediyorum müminler kardeş değilmi hadis vardı bilmem hatırladınız mı
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
22 Mart 2014, 15:31 | Mesaj No:29 | |
Durumu: Medine No : 668 Üyelik T.:
19 Aralık 2007 | Cevap: Fethullah Gülen:" Hayatımda iki çeketim hiççç olmadı" Alıntı:
AKPARTİ besledikleri akrep çıkınca akrepleri ayıklama derdine düştü.heyhatki akrepler sadece yatağa değil tavanda yer altında duvarda tabanda hatta vucutta da yuva kurmuş.o akrep yatak odalarına yerleşmiş.karı kocayı bile röntgen...her akrebin ağzında zehirli iğne var yetmedi.birde omuzlarında kamera var. kürsülerde hüngür hüngür ağlayan bir vaiz.görsen melek sanırsın.vaazdan sonra 5 yıldız otellerde büyükbaş hayvanlar ile f...lerinin kasetlerini arşivlemek ve takipçisi olmak.sakla samanı(tecessüsü) gelir zamanı. saf müslümanların yıllardır bu örgüte zekat fıtra akıttı.Allah rızası için dedi.müslümanlar şahlansın dedi.nerden bilsin ki verdikleri zekat paraları kamera böcek telekulak aşuftetakip harcamalarına sarfediliyor. akreple akrabalığın hazin sonu! | |
22 Mart 2014, 21:34 | Mesaj No:30 | |
Cevap: Fethullah Gülen:" Hayatımda iki çeketim hiççç olmadı" Alıntı:
| ||
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |