|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Belgin,Açılış Tarihi: 23 Mayıs 2008 (13:23), Konuya Son Cevap : 08 Eylül 2017 (01:37). Konuya 14 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Durumu: ![]() Medine No : 7 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | ![]() *** Moderatör olmak için gerekenler *** *** Moderatör olmak için gerekenler *** Nüfus cüzdanının 3 adet arkalı önlü fotokopisi, -12 adet vesikalık fotoğraf -İkametgah senedinin 2 adet fotokopisi, -Sürücü Ehliyet belgesi, -Sağlık raporu, -Emniyet müdürlüğünden sicil kaydı -Anne babadan Helallık ( Dış dünyayla bağlantıları koparan modlar bulunmaktadır. ) Lise diploması, -1 adet masaüstü bilgisayar, -Sağlam bir kafa, -Haftanın 7 günü ve 24 saati,gerektiğinde yılın 365 günü ve 52 haftası, -Bir adet 15m2 oda,odaya yakın bir tuvalet ve her an çay demlemeye ve aperatif gıdalar hazırlamaya müsait mutfak, -19 inch monitör, -Hızlı bir internet bağlantısı, -Sİzi seven kullanıcılar, -Bir adet admin, -Karizma... -Şık bir imza -Emsali görülmemiş bir avatar, Eğer bütün bu şartları Kabul ediyorum,Moderatör olmaya hazırım diyorsanız Lütfen sıraya giriniz ...
__________________ Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir. Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30. |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Hz.Muhammed(s.a.v) | Belgin | 0 | 2504 | 29 Eylül 2009 10:25 |
![]() | Soru Cevap Arşivi | Kara Kartal | 21 | 11413 | 24 Eylül 2009 10:38 |
![]() | Soru Cevap Arşivi | KuM TaNeSi | 1 | 2725 | 17 Eylül 2009 16:06 |
![]() | Zekat-İnfak | dua dilencisi | 1 | 2329 | 17 Eylül 2009 10:56 |
![]() | Tesettür Konuları | Belgin | 0 | 2782 | 07 Eylül 2009 09:26 |
![]() | Mesaj No:4 |
![]()
sayın belgin editör, saydığın şeylerin hepsine sahibim allahın izniyle, yanlız gözlerimden ateş saçamıyorum ![]()
__________________ Çağımızın en büyük tutkusu köleliktir. | |
![]() |
![]() | Mesaj No:5 |
Durumu: ![]() Medine No : 2004 Üyelik T.:
25 Mayıs 2008 | ![]() şartlar baya ağırmış 365 gün 7 gün 24 saat kolay değil........
__________________ Bende 1 yumurta var, sende 1 yumurta var. Ben sana 1 yumurta versem, sen bana bir yumurta versen, bende 1 yumurta sende 1 yumurta olur.Bende 1 bilgi var, sende 1 bilgi var. Ben sana 1 bilgi versem, sen bana 1 bilgi versen, bende 2 bilgi, sende de 2 bilgi olur. |
![]() |
![]() | Mesaj No:6 |
![]() Ya muhteşem çok kötü valla. beni editör yaptılar ama daha bir işe yaradığımı görmedim ve hala gözlerimden ateş saçamıyorum ![]() İnşallah kpss sınavından sonra var oluşumun doruğuna çıkarım
__________________ Çağımızın en büyük tutkusu köleliktir. | |
![]() |
![]() | Mesaj No:7 |
Durumu: ![]() Medine No : 2004 Üyelik T.:
25 Mayıs 2008 | ![]()
[quote=KEVİR] Ya muhteşem çok kötü valla. beni editör yaptılar ama daha bir işe yaradığımı görmedim ve hala gözlerimden ateş saçamıyorum ![]() İnşallah kpss sınavından sonra var oluşumun doruğuna çıkarım allah yolunu açık eylesin muhammed abi demek editliğin ne işe yaradığını görmedin allah iyiliğini versin.....
__________________ Bende 1 yumurta var, sende 1 yumurta var. Ben sana 1 yumurta versem, sen bana bir yumurta versen, bende 1 yumurta sende 1 yumurta olur.Bende 1 bilgi var, sende 1 bilgi var. Ben sana 1 bilgi versem, sen bana 1 bilgi versen, bende 2 bilgi, sende de 2 bilgi olur. |
![]() |
![]() | Mesaj No:8 |
![]()
Fıkrayı bilirsiniz. Havuz kenarında verilen kalabalık bir resepsiyonda, genç bir kadın havuza düşüp çırpınmaya başlamış. Tam o sırada bir genç adam havuza dalıp, boğulmakta olan kadını kurtarmış! Bütün davetliler kahramanı alkışlarken, adam yanındakine dönüp usulca sormuş: "Kim itti lan beni bu havuza?" kevrim,taşım,toprağım senin olay buna mı benzedi şimdi ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:9 |
Durumu: ![]() Medine No : 7 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | ![]() kpss falan dinlemedik, foruma attık işte..
__________________ Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir. Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30. |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
gül yetiştirmek için toprak olmak lazım | Muhteşem | Şiirler ve Şairler | 11 | 05 Temmuz 2023 09:48 |
Moderatör psikoloğa gitmiş))))) | Esma_Nur | Komik Paylaşımlar | 9 | 07 Ocak 2019 20:34 |
Evlilikte eşlerin yıpratmama için yapması gerekenler | MERVE DEMİR | Evlilik-Nikah Konuları | 1 | 23 Şubat 2013 20:11 |
İhlâslı olmak için nasıl olmak gerekir? | Belgin | Bilgi Dağarcığı | 0 | 10 Nisan 2009 08:15 |
Boyunuzun daha uzun görünmesi için yapılması gerekenler nelerdir? | MERVE DEMİR | Soru Cevap Arşivi | 0 | 07 Nisan 2009 21:12 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|