|
Konu Kimliği: Konu Sahibi ESLEM,Açılış Tarihi: 02 Temmuz 2008 (17:52), Konuya Son Cevap : 06 Kasım 2013 (14:23). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
02 Temmuz 2008, 17:52 | Mesaj No:1 |
Kadın Şoför nasıl anlaşılır? Kadın Şoför nasıl anlaşılır? Kadın Şoför Nasıl Anlaşılır? Siz arkadasınızdır, arabanızın ön tamponuna daha üç metre vardır. Var gücüyle basar kornaya 'yer ver' diye. Hemen içeri bakınız.. Sonuç: Yüzde 93 kadın, yüzde 7 yaşlı bir amca.... -Önünüzden dönecektir. Ya hızla dönüp arka lastiği kaldırıma çıkarır ya da çok geç kalır , geri çıkması gerekir. İçeri bakınız. Sonuç: Yüzde 94 kadın, yüzde 6 acemi erkek... -Bayırda durmak zorunda kalmıştır. El freniyle kalkacaktır, etrafta bir lastik ve balata kokusu, kırmızı bir duman yayılır. Hemen içeri bakınız. Sonuç: Yüzde 96 kadın, yüzde 4 acemi erkek.... -Yeşil yanar, orta şeritte bir Polo hareketsizdir. Ayna başında faaliyet vardır. Hemen içeri bakınız. Sonuç: Yüzde 99 kadın, yüzde 1 direksiyon başında vefat etmiş bir erkek... -Durmuş bir işinizle uğraşıyorsunuzdur. Yanınızdan fırkateyn geçecek kadar yer vardır. Uzun bir kornayla irkilirsiniz. Hemen içeri bakınız. Sonuç: Yüzde 80 kadın, Yüzde 15 polis, yüzde 5 acemi bir erkek... -Sol şeritte 40 kilometre hızla bir Clio gitmekte, şeridi ortalamakta zorlanmaktadır. Herkes bu arabanın sağından geçmektedir. Sonuç: Yüzde 95 kadın, yüzde 1 sürücüsüz otomobil prototipi, yüzde 4 acemi erkek... -Araba geri geri park edecektir. Lakin içindeki bünye, direksiyonu hiç hareket ettirmeden, ileri geri yapıp uygun pozisyonun kendiliğinden geleceğini ummaktadır. Süzün içerisini , süzün süzün korkmayın, sizi görmez! Sonuç: Yüzde 99 kadın, yüzde 1 acemi erkek... | |
Konu Sahibi ESLEM 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Adam kadını ne yapsın:)? | Fıkralar-Hikayeler | "Tebessüm" | 2 | 2218 | 17 Temmuz 2008 17:39 |
Kadınlar askere giderse ne mi olur?bakın bakalım:) | Komik Paylaşımlar | Kara Kartal | 8 | 2341 | 08 Temmuz 2008 15:48 |
Okula gitmek istemiyorum | Fıkralar-Hikayeler | _bülbül_ | 6 | 1926 | 07 Temmuz 2008 16:03 |
Kadın Şoför nasıl anlaşılır? | Komik Paylaşımlar | Mihrinaz | 3 | 2140 | 02 Temmuz 2008 17:52 |
02 Temmuz 2008, 19:05 | Mesaj No:2 |
Cvp: Kadın Şoför nasıl anlaşılır? Yeni şoför olma yolunda olan biri olarak diyorum ki arabayı bayanlar çok dikkatli ve kurallara uyarak kullanır diyorum.....
__________________ Şu an yaptığınız hiçbirrr iş, Kılınmayı bekleyen vakit namazından daha önemli değildir!! | |
02 Temmuz 2008, 19:32 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 2004 Üyelik T.:
25 Mayıs 2008 | Cvp: Kadın Şoför nasıl anlaşılır? geri geri giden bayan şoförler baya yavaş sürerler o bakımdan anlaşılması kolay olur ayrıca sağa sola hiç bakmazlar baya tedbirlilerdir
__________________ Bende 1 yumurta var, sende 1 yumurta var. Ben sana 1 yumurta versem, sen bana bir yumurta versen, bende 1 yumurta sende 1 yumurta olur.Bende 1 bilgi var, sende 1 bilgi var. Ben sana 1 bilgi versem, sen bana 1 bilgi versen, bende 2 bilgi, sende de 2 bilgi olur. |
06 Kasım 2013, 14:23 | Mesaj No:4 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: Kadın Şoför nasıl anlaşılır? süppperlkış000aşıcaz inşllah aşıcaz bunlarıda.. .
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |