|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 12 Ağustos 2007 (16:07), Konuya Son Cevap : 01 Mart 2013 (00:45). Konuya 5 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
12 Ağustos 2007, 16:07 | Mesaj No:1 |
Çizgi Film Kahramanları Müslüman Olursa Çizgi Film Kahramanları Müslüman Olursa SÜPERMEN yetiş yakıt yüklü bir tanker okul servisine çarpmak üzere _yazdıysa bozmak olmaz _olur mu öyle şey _ALLAH'ın dediği olur..öyle her şeye karıştırmayın beni --------------------------------- BETMEN bak adını gök yüzüne yazdı _haşaaa silin onu ------------------------------- çabuk ÖRÜMCEK ADAM ağını at etkisiz hale getir şunlar _dur heleeönce bir meşveret yolunu deneyelimhem gereksiz yere ağ harcamak israftır,günahtır !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SÜPERMEN gök taşı dünyaya çarpıcak bir şeyler yap _hak yoluna girin başımıza taş yağacak dedik dinletemedik,müstehaksınız !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _kanını akıtıcam BETMEN _niyetliyim abi yapmasan olmaz mı? _Oo ALLAH kabul etsin betmenim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! robin;şu jokerin ümüünü sıksam abdest bozulur mu betemen? _küfür etemeden yaparsan bir şey olmaz kanka! _yakamayalım abi kendimizi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ben VOLTRANIN kolunu oluşturuyorum _ben bacağını _bende başını _bana bakın önce sağ ayağınızı atın !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _kutuplarda oruç nasıl tutuluyor süpermen abi _rabbim sabrını veriyor güzel kardeşim.altı aysa tutmak gerekir lüksümüz yok elhamdülillah !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _bu bir kuş,bu bir uçak hayır bu süpermen _hepimiz allah'ın yarattığı canlılarız şunun şurasında !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (süpermen düşmekte olan uçağı tutmadan önce) _EÜZÜBİLLAHİMİNEŞŞEYDANİRRACİM BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ALLAH'ım sen yüzümü kara çıkarma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BAY BOND bende sizi bekliyordum _bacımşunu üstüne ört hele !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oh ROBİN HUD sen ne mükemmel bir insansın _estağfurullah ben sadece zenginlerden aldığım fitre ve zekatları fakirlere veriyorum. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HE-MEN= abi senin için "evrenin hakimi" diyorlar _sümme haşa hakimiyet kayıtsız şartsız ALLAH'ındır , :sirit::5: :5: | |
Konu Sahibi MERVE DEMİR 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN ülke tv Canlı... | Videolar/Slaytlar | Medine-web | 1 | 2873 | 23 Ağustos 2013 00:41 |
İran Emperyalizmi | Makale ve Köşe Yazıları | Medine-web | 6 | 3614 | 26 Ocak 2013 22:53 |
gerekli gereksiz bir şiir.. | Makale ve Köşe Yazıları | MERVE DEMİR | 0 | 3259 | 06 Aralık 2012 10:48 |
olmamış kayınbiradere mektup :) | Komik Paylaşımlar | Allahın kulu_ | 10 | 7668 | 03 Kasım 2012 23:19 |
İslamın kurtuluşu bilinçlenme ile mümkündür | Makale ve Köşe Yazıları | Esadullah | 11 | 7165 | 02 Ekim 2012 21:16 |
12 Ağustos 2007, 16:10 | Mesaj No:2 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: CİZGİ FLİM KAHRAMANLARI MÜSLÜMAN OLURSA
olsalar fenamı yani..en azından eşrefleşirler..:105:
|
16 Temmuz 2008, 18:46 | Mesaj No:3 | |
Durumu: Medine No : 1808 Üyelik T.:
11 Mayıs 2008 | Cvp: CİZGİ FLİM KAHRAMANLARI MÜSLÜMAN OLURSA
kesinlikle katılıyorum...ama cok komuık olur mus)) Alıntı:
| |
18 Ağustos 2008, 20:13 | Mesaj No:4 |
Cvp: CİZGİ FLİM KAHRAMANLARI MÜSLÜMAN OLURSA
komik , bir yazı olmuş.espriyel yönden yaklaşılmış ama şunu demeden geçemeyeceğim, müslümanlar her alanda geri kaldığı gibi mizah eğlence alanında da geri kalmış.en azından müslüman karakter diye bildiğimiz hiç bir kimse yok çizgifilmlerde.. .çünkü yıllardır batının kendi çocuklarına sunduğu kahramanlarla avunuyor çocuklarımız.çoğu zaman kilise sahneleri, rahiplere de rastlamıyor değiliz bu çizgifilmlerde...
__________________ EN GÜZEL AŞK: ALLAH! | |
01 Mart 2013, 00:45 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 20510 Üyelik T.:
01 Ekim 2012 | Cevap: Çizgi Film Kahramanları Müslüman Olursa keşke :( çizgi filmler böyle olsaydıı ....
__________________ Derdi dünya olanin dünya kadar derdi olur... |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |