|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 23 Ağustos 2007 (00:52), Konuya Son Cevap : 08 Nisan 2013 (19:46). Konuya 8 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
23 Ağustos 2007, 00:52 | Mesaj No:1 |
Bazi Türk Yalanlari Bazi Türk Yalanlari Kalsaydınız bişeyler yerdik... Vallaha sarıda geçtim memur bey... Şuan 65 milyon bizi izliyor... Bu son sigaram... İki saat kapıda bekledim, açan olmadı... Sen bi de beni gençliğimde görecektin... Ayıp ettin valla, kimseye söylemem. Akşama erken gelicem... Bu aldığım en güzel hediye... Ben zaten anlamıştım... Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için... Ağzıma sigara sürmedim... Ben almıyım rejimdeyim... Yarın tamam... Aslında sorular çok kolaydı. O elinizdeki tek kaldı, başka yok... Ben de tam seni arayacaktım... Bi şey olmaz... Bizi davet ettiler ama gitmedik... Valla bu size çok yakıştı... Senin annen bir melekti yavrum... Merhaba karıcığım, mesai yeni bitti de... Evi boşaltın! Almanya`dan oğlum geliyor... İki gözüm önüme aksın ki... Ben zaten böyle olacağını biliyordum. Kurtarmıyor abla, bak inan zararına satıyorum. 2 saat bekledim... Gelmedin! Yedi göbekten İstanbulluyuz. Seni anlıyorum. Hatırası var, bunu sana veremem... Arkasından değil, burda olsa yüzüne de söylerim. Her bedene uyar bu... Öğretmenin vurduğu yerde gül biter. Bir tanesi sorun çıkarsın, hepsini geri getir. Hediye olmasa inan verirdim. Onun için birşeyler yapmayı çok isterdim... Ama malesef... Elimden birşey gelmez... En geç haftaya hepsini öderim. Ben hiç yalan söylemem. Oo hooo... çoktaaaan. Bunun garantisi biziz abi... Telefon şehirler arasına kapalı. Paranın ne önemi var mühim olan insanlıktır. Son biletler bunlar. Sizden iyi olmasın bir arkadaşım vardı... Kapatmam lazım, ocakta yemek var. Aradım... Çaldı çaldı açan olmadı... Dünyanın en mutlu çifti olucaz... Adem Bey şu an toplantıda... Kim arıyodu? Biz demokrasinin bekçisiyiz... Sizin mutluluğunuz bizim mutluluğumuz... Burada torpil geçmez. Failleri en kısa zamanda yakalanacak...... Enflasyon düşecek....... Memuru enflasyona ezdirmeyeceğiz...... Bu konuda elimizden geleni yapıyoruz...... Herkese eşit zam yapıldı. Öğle tatili yapmıyoruz. Benim işçim, benim köylüm, benim memurum. :cheesy::cheesy: Unutmayalım ki, hiç birzaman yalan sözlerin arkasına sığınmamalıyız. Yalansız günlere... :2: | |
Konu Sahibi MERVE DEMİR 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN ülke tv Canlı... | Videolar/Slaytlar | Medine-web | 1 | 2898 | 23 Ağustos 2013 00:41 |
İran Emperyalizmi | Makale ve Köşe Yazıları | Medine-web | 6 | 3640 | 26 Ocak 2013 22:53 |
gerekli gereksiz bir şiir.. | Makale ve Köşe Yazıları | MERVE DEMİR | 0 | 3281 | 06 Aralık 2012 10:48 |
olmamış kayınbiradere mektup :) | Komik Paylaşımlar | Allahın kulu_ | 10 | 7794 | 03 Kasım 2012 23:19 |
İslamın kurtuluşu bilinçlenme ile mümkündür | Makale ve Köşe Yazıları | Esadullah | 11 | 7258 | 02 Ekim 2012 21:16 |
08 Nisan 2013, 18:35 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 5879 Üyelik T.:
28 Aralık 2008 | Cevap: Bazi Türk Yalanlari Ben de tam seni arayacaktım… *Valla sarıda geçtim memur bey *Önemli olan yarışmaya katılmaktı, kazanmak önemli değil ! *Şuan 80 milyon bizi izliyor… *Bu son sigaram. *İki saat kapıda bekledim, açan olmadı… *Sen bir de beni gençliğimde görecektin. *Akşama erken geleceğim… *Ben almayayım rejimdeyim… *0 elinizdeki tek kaldı, başka yok… *Bizi de davet ettiler ama biz gitmedik… *Senin annen bir melekti yavrum… *Evi boşaltın Almanya’ dan oğlum geliyor… *Formu doldurun biz sizi ararız. *Arkasından konuşmuyorum ki, burada olsa yüzünede söylerdim! *Aradım yoktun… *O kızı kimler kimler istedi… *Çok kolay bir ders ben A almıştım… *Bu konuda elimizden geleni yapıyoruz… *Orjinal yedek parça bu abi… *Sadece arkadaşız… *Hiç bozukluk yok… |
08 Nisan 2013, 18:37 | Mesaj No:8 |
Durumu: Medine No : 26427 Üyelik T.:
06 Mart 2013 | Cevap: Bazi Türk Yalanlari
onun da sana selamı var
__________________ İnancımız batıl değil ki, ümidimiz kırılgan olsun. . . |
08 Nisan 2013, 19:46 | Mesaj No:9 |
Durumu: Medine No : 20351 Üyelik T.:
20 Eylül 2012 | Cevap: Bazi Türk Yalanlari
Ben de seni arayacaktım şimdi ;)
__________________ ÜZÜLME GÖNÜL GECENİN AĞARINDAN SEHER KIŞIN ARDINDAN BAHAR MUHAKKAKTIR. UNUTMA GÖNÜL. GECENİN DE, KIŞIN DA SAHİBİ HAK'TIR. |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |