|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 03 Eylül 2008 (23:45), Konuya Son Cevap : 17 Temmuz 2014 (12:02). Konuya 53 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
03 Eylül 2008, 23:45 | Mesaj No:1 |
Medineweb İftarda :) Medineweb İftarda :) Abdulmelik hocanın önerisi ile medineweb üyeleri toplanıp bir iftar yemeği düzenlerler Bu iftar yemeğinde kim yoktu ki muhtardan tutun süper editöre hiç yorum yazmayan su gibiden tutunn cafer tayyar hocaya ali bile bu iftar yemeği için askerden firar edip soluğu bu yemekte almıştı Herkes heyecanla yemeğin verileceği salona geçti.Muhsin hoca konuşma yapmak için ayağı kalktı ve Esselamu aleykum medine cemaati dedi bunu der demez Alkış kıyamet ıslık ne ararsanız) Bu coşku içinde konuşma gerçekleşti... Ve yemek verilecek olan yer İslama uygun biçimde haremlik/selamlık olarak ayrıldı Bayanların bulunduğu masada : Belgin seleme ecrin cisminatik seheryeli medineli melis yasemin06 verda rizwanbara maşuk yağmur nur emanetim bülbül Tabi bayanlar oturmuş dedikodu pardon dedikodu caiz olmadığı için sohbet ediyorlardı Belgin ecrine kapattığı konuları anlatırken Selemede seher ablayla görüştüğü anı kızlara tekrar anlatıyordu Tam bu sırada bayanlar masasının karıştığı görüldü Yağmurdan bi ses Sıpalarrr bırakınnn cafer tayyar hocamın yanına gitmek istiyorum... Kızlar yağmuru kolundan tutup zor zapteder erkeklerin oraya gitmesinin uygun olmadığını söylerler Yağmur ben haram dinlememmmm benim hocam gelmiş nasıl gitmem yanına bırakınn evladımmm der O sırada sesleri duyan abdulmelik hoca Yağmur sıpa akıllı ol iftara az kaldı der ve yağmur peki abi der abdulmelik hoca herkesin şaşkın bakışları altında bakın sözümü dinledi edası ile yerine geçer Gelelim erkeklerin bulunduğu masaya bu masada ise :Abdulmelik Kevir Huzurislam ali bin ümmeti muhammed muhteşem cafer tayyar bakii otururlar kevir felsefik konuşmalarından birini yapar ve kısa bir süre sonra aliye tekvando taktiklerini öğretir alinin bunun ne için öğrenmek istediğini ise ilerleyen bölümlerde aktaracağız inşAllah) Huzurislam ağır abi gibi takılırken onun bu sessizliğini farkeden abdulmelik konuşturmaya çalışır lakin huzurislamın hiç konuşmaya niyeti yoktur Misafirler birbiri ile görüşürken oda nee kapıdan içeri bir grup girer bu grup evet evett keserim günışığı sıdıka dan başkası değildi hatta arkalarından maşuk halide fatihölmezde duruyordu. Bunlar içeri girer girmez ortamın atmosferi değişti ve herkes birbirine baktı durumu toparlayan abdulmelik buyrun size ayrı bi masa yaptık sanki muhalefetler masasıymış gibi bi imada bulundu keserim ise elinde keserim ise elinde tesbih bize niye ayrı masa bizim ne özelliğimiz var dedi ve ardından keserim bak die tehtini savurdu yanında bulunan günışığı ise nerde o cimri muhtar hala repimi vermedi der muhtar da burdayım abi merak etme en kısa zamanda verecem repi der ve ortamı yumuşatır.Tam o esnada fatihin yağmurun üstüne yürüdüğü görülür "hazır herkes burda iken birşey sormak istiyorum başlığında yazdıklarını gördüm canımı sıkma benim adım fatih soyadım ölmez haberin ola der ve araya muhtar girer fatih kardeş banlamanmak istemiyorsan uslu dur der ve fatihte elektriklerim topraklanıyor der muhtarda elektriklerine muhtarın selamı olduğunu söyle ortalığı karıştırmasın der ve fatihte tamam emir büyük yerden bacım der (not bu olayların benzeri ecrin ve fatih ölmez arasında yaşanmıştır ) Keserim ve grubuda masasına geçtikten sonra Ebda yanında ilahi ezgi söyleyen sanatçı ömer karaoğlu ile içeri girer Araları çok iyidir ve iftara renk katmak adına .ömer karaoğlunuda getirmiştir ve herkes ondan şehit tahtında isimli parçasını istek yapar Bu sırada muhtar ebdanın yanına gelip abi deseydin bizim eşref ziya veya abdurrahman önülüde getirirdim der Ebda ise önemli değil ecrin kardeşim der ... Daha sonra masalar birleştirilir ve konular hakkında istişare edilir. Nur editör ilk konuyu atar ve çevredeki genç kızların bilinçsiz olduğunu bunada önemli etkenin aile olduğunu anlatır nura diğer bayanlardan destek gelince söze karışan bakii siz önce kendinize bi bakında sonra çevreyi örnek alırsınız der tam bayanlar bakiinin üzerine yürürken bakiyi bu olaydan abdulmelik hoca kurtarır ve burası forum değil linç ederlerse karışmam der ve bakii susar Tam o sırada medinelinin nişanlısı huzzam girer Medineli: huzzam yayındaaaaaaa die bağırır herkes ne olduğuna bir anlam veremez medineli klasik heyecanlanma moduna geçmiştir ve olaya muhtar müdahale eder Muhtar: Medineli dur o bana baldız yüzüğü alacaktı unuttum sanma der Medineli huzzamın ona yüzük almamasını bahane ederek önce bana alsın sana sonra bakarız der Ecrinde ben muhtarım evliliğinizde benimde mührümde geçerlidir haberin ola der ve bu tehtitten sonra ters bi bakış atar medineli ise ortamı yumuşatmak için oy oy yerim ben hacımı der bu ufak tehtitleşme durumu ortadan kalkar Selemenin elinde ise bir KPSS kitabı görülür sınav bitmedimi der ve seleme ise puanının yetmediğini seneye mutlaka kazanması gerektiğini söyler Bütün bir iftar boyunca hukuk matematik osmanlı devletinin çöküşü kuruluşu hep bunlarla meşgül olur.. En köşede ise elinde bir laptop ve format cd si bulunan biri görülür belgin ve muhtar bu kişinin yanına gider ve muhtar hemen narinni sensin dğeil mi Sakın bana iftarada pc için geldim deme kızarım Narinni ise yok ecrin abla valla forumu çok seviyorum hani bu pc işi aradan çıksın foruma artık konu açmiyim die yaptım der ve belgin tamam muhtarım ben formatı atayım sen diğer üyeleri yanlız bırakma der ve muhtarda diğer masaya geçer Muhteşem gülçin ve oğulları talhada bu yemeğe renk verenlerdendi... Yemek güzel sohbetler eşliğinde sürerken hiç olmadık bir durum meydana gelir ve içeriye jandarmalar girer jandarmalar ali isimli kaçak bi şahıs aradıklarını söylerler ve o anda bütün gözler alidedir ali ise kevirden öğrendiği karakte taktiklerini uygulamaya geçer Ve iftar yemeği king box ringine dönüşür Jandarmalar en sonunda aliyi tutarlar ve ali medineweb sevdası yüzünden bi 15 ay daha askerlik yapma cezası alır, MUTSUZ SON)), | |
Konu Sahibi MERVE DEMİR 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN ülke tv Canlı... | Videolar/Slaytlar | Medine-web | 1 | 2876 | 23 Ağustos 2013 00:41 |
İran Emperyalizmi | Makale ve Köşe Yazıları | Medine-web | 6 | 3621 | 26 Ocak 2013 22:53 |
gerekli gereksiz bir şiir.. | Makale ve Köşe Yazıları | MERVE DEMİR | 0 | 3266 | 06 Aralık 2012 10:48 |
olmamış kayınbiradere mektup :) | Komik Paylaşımlar | Allahın kulu_ | 10 | 7699 | 03 Kasım 2012 23:19 |
İslamın kurtuluşu bilinçlenme ile mümkündür | Makale ve Köşe Yazıları | Esadullah | 11 | 7200 | 02 Ekim 2012 21:16 |
03 Eylül 2008, 23:52 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 7 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: Medineweb İftarda :) muhtarım çok güzel olmuş.. seni yılın senaristi seçtim
__________________ Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir. Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30. |
03 Eylül 2008, 23:56 | Mesaj No:3 |
Cvp: Medineweb İftarda :)
Kesin Yarılır ))) Hem de sayamayacagım kadar çok kafa göz yarılır )) Tebrikler çok güzel olmuş Ecrin ++++++ Rep bir de unutulmuş, ali asker kaçagı olarak giderken , senin yüzünden iftara geldim 15 ay yedim ecrin, der veeee, iftarda ecrine verilen yılın senaristi plaketini kaptıgı gibi toz olur :P Yolda giderken bidaha taklaya gelmiycem bidaha taklaya gelmiycem die sayıklayıp duruyordur ))) | |
03 Eylül 2008, 23:57 | Mesaj No:4 |
Cvp: Medineweb İftarda :) Muhtar döktürmüşsün yine helal valla)))) Seneye kpss dışında daha önemli projelerim olabilir kpss kitabını şimdilik rafa kaldırdım)))
__________________ Dünyayı Güzellik Kurtaracak. Bir İnsanı sevmekle başlayacak herşey... | |
04 Eylül 2008, 00:01 | Mesaj No:5 |
eline sağlık muhtarımız...yine çok güzel, yaratıcı bir bölüm olmuş.. ben de konuyu açmışım, çok bilmiş olmuşum.kendime bakmayı unutmuşum yaw neyse daha dikkatli oluruz artık.. dayağa gelince, hakedene iyi gelir...
__________________ EN GÜZEL AŞK: ALLAH! | |
04 Eylül 2008, 00:03 | Mesaj No:6 | ||||
Cvp: Medineweb İftarda :) Alıntı:
Az kaldı sabret.. Alıntı:
Alıntı:
Aliye o plaketi kaptırmam Ona ben özel Osmanlı plaketi yaptırırım ))) Alıntı:
İnşAllah evlilik falandır | |||||
04 Eylül 2008, 00:04 | Mesaj No:7 | |
Son cümleye Aynen katılıyorum. | ||
04 Eylül 2008, 00:06 | Mesaj No:9 |
Yemekten sonra Kocatepede teravi namazına gitseydik hep birlikte....... Muhtarım ellerine sağlık çok güzel olmuş tebrikler.....
__________________ Şu an yaptığınız hiçbirrr iş, Kılınmayı bekleyen vakit namazından daha önemli değildir!! | |
04 Eylül 2008, 00:08 | Mesaj No:10 | ||
Alıntı:
Beğendiğine sevindim.. | |||
Konuyu Toplam 9 Kişi okuyor. (0 Üye ve 9 Misafir) | |