|
Konu Kimliği: Konu Sahibi JAZARİ,Açılış Tarihi: 21 Eylül 2012 (21:58), Konuya Son Cevap : 24 Ekim 2020 (18:19). Konuya 553 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
24 Ağustos 2014, 11:25 | Mesaj No:201 | |
Cevap: KPSS istişare bölümü Alıntı:
| ||
25 Ağustos 2014, 13:30 | Mesaj No:202 | |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: KPSS istişare bölümü Alıntı:
kpss sınavında tarih coğrafya vatandaşlık türkçe gramer eklendi çok az süre kaldı ben hem dhbt sınavına hem de kpss konularından en çok soru çıkan konulara bakıyorum ama çok tekrar etmeden ne kadar yeterli olur bilemiyorum bazen strese giriyorum ama genel olarak strese girmeden yetiştiği yere kadar çalışacağım inşallah biz elimizden geleni yapalım dua edelim nasipse kazanırız mina sen aöf'den neden başka bir bölüm okumak istiyorsun sen tekrar gelecek sene dgs sınavına girsen sen dgs sınavından kaç almıştın | |
25 Ağustos 2014, 13:37 | Mesaj No:203 |
25 Şubat 2011 | Cevap: KPSS istişare bölümü
arkadaşlar zaman kısa diye ben tarih coğrafya ve vatandaşlıktan en çok soru çıkan konulara çalışıyorum mesela tarihten osmanlı ve inkilaptan daha çok soru çıkacak onlara ağırlık veriyorum güncel bilgilerden de 4-5 soru çıkacak onları da ara ara okuyorum dhbt sınavına da bakıyorum ama ne yazık ki hiçbirini dörtdörtlük yapamıyorum allah herkese hayırlı olanı nasip etsin inşallah |
25 Ağustos 2014, 13:47 | Mesaj No:204 |
Durumu: Medine No : 27691 Üyelik T.:
26 Nisan 2013 | Cevap: KPSS istişare bölümü
Amin bende Dhbt çalışıyorum şu an Kpss çalışılmayı bekliyor Dün tarih, coğrafya, anayasa, güncel in En özet halini getirdi kardeşim Kpss için dersaneye gittiğinde tuttuğu notlar En kısa zamanda bakacağım onlara kismetse |
25 Ağustos 2014, 14:00 | Mesaj No:205 | |
25 Şubat 2011 | Cevap: KPSS istişare bölümü Alıntı:
o da dershaneye gidiyor onların öğretmeni de çok kısa özetler vermiş | |
25 Ağustos 2014, 14:25 | Mesaj No:206 | |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Cevap: KPSS istişare bölümü Alıntı:
Kpss sınavı için Sevda ile çalışmalarımız devam ediyor ama elimizdeki kaynak kitaplarında yanıltıcı sorular çok fazla. Cevap verirken bocalıyorum bu muydu yoksa bumuydu diye , dhbt için daha başlıyamadım çalışmalara zaman da yetmiyor. Çok ayrıntılı bilgiler var. Ama Sevda ile birlikte ümüdimizi yitirmiyoruz çok şükür. Birbirimize her zaman dua ediyoruz. Rabbim yolunda ilim öğrenmek isteyen kullarına yardım eder, muhakkak bize de yardım edecektir. Tevekkülle birlikte çalışmalara da hız vermek gerekiyor. Allah'ü Teala gönlümüzdeki hayrı nasip etsin inşallah... | |
25 Ağustos 2014, 15:44 | Mesaj No:207 | |
Durumu: Medine No : 21265 Üyelik T.:
02 Kasım 2012 | Cevap: KPSS istişare bölümü Alıntı:
dört dörtlük olmasına imkan yok zaten dersane yok çoçuklar var eş var temizlik var akşama yemek derdi misafir bazen şehir dışı tatil derken zaman çok sıkıntılı ama şükür kitap kokusunu bana koklatan rabbime yavaş ilerliyorum ben daha duraklamadayım tarihten tarih ve coğrafyayı yetişirirsem çok iyi olacak vatandaşlık boş bırakacağım konu ögreniyorum ama ne bileyim tüm padişahların savaşları birbirine karıştı kim kiminle savaş yaptı dün gece previze previze diye uyukladım bide zekammı durdu bu aralar zor ögreniyorum çok karıştı kafam
__________________ | |
25 Ağustos 2014, 15:58 | Mesaj No:209 |
Cevap: KPSS istişare bölümü
aminn..evet abla kul hiçbir zaman ümitsizlik içinde olmamalı ben yapamam dememeli eee nerdeen biliyorsun yapamayacağını Rabbime gönülden biz dayanmazsak ondan istediğimizi arzetmezsek Rabbim verir mi?... Rabbim bana dua edin kabul edeyim buyurmuş....bizim duamız kazanamayacağım biliyorum zaten yerine Rabbim sınavımı bana aileme milletime hayırlı ve başarılı kıl olmalı...inşallah.
| |
25 Ağustos 2014, 16:03 | Mesaj No:210 |
Cevap: KPSS istişare bölümü
Ceyda biz coğrafya da enlem boylam matematik özel konum deltalar ovalar depremler daha neler neler buralardayız ama çoğrafya çok eğlenceli bir ders bu kesin..
| |
Konuyu Toplam 40 Kişi okuyor. (0 Üye ve 40 Misafir) | |