|
Konu Kimliği: Konu Sahibi JAZARİ,Açılış Tarihi: 21 Eylül 2012 (21:58), Konuya Son Cevap : 24 Ekim 2020 (18:19). Konuya 553 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
27 Eylül 2014, 00:47 | Mesaj No:291 | |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Cevap: KPSS istişare bölümü Alıntı:
Duaların en güzeli için teşekkürler | |
27 Eylül 2014, 00:48 | Mesaj No:292 |
09 Şubat 2014 | Cevap: KPSS istişare bölümü |
27 Eylül 2014, 01:08 | Mesaj No:293 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: KPSS istişare bölümü
hepiniz o kadar güzel dua etmişsiniz ki bana da sadece amin demek düşer |
27 Eylül 2014, 14:02 | Mesaj No:296 |
09 Şubat 2014 | Cevap: KPSS istişare bölümü
Sınava giren herkese geçmiş olsun. Bu sene biraz daha zor olacak demişlerdi. Bazı sorular bu kadarda kolay olur mu? Bir yanıltma vardır, diye endişe ile baktım ama gerçekten bazıları için diyorum kolaydı. Çoğunluk için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim kadar zorladı. Ders videolarında bir hoca şöyle demişti '' Arkdaşlar sol gösterip sağ vuracaklar hazır olun'' Gerçekten de şuana kadar çalıştığımız birebir sorulardan gelmedi. Kendi adıma söylüyorum sadece mantık yürüterek cevapladım soruları. Zamanın çok az olması sorular üzerinde fazla yoğunlaşmayı engelledi. Biraz daha zaman olsaydı, mantıklada olsa doğru cevap verilirdi diye düşünüyorum. Herşeyin hayırlısı, Rabbim neylerse o olacak. Önümüzde daha da zorlu bir sınav daha var DHBT onun sorularını bu soruları görünce hiç düşünemiyorum bile. Şu bir gerçek ki ! Nasipte varsa Rabbim bu sınavları kolaylaştırır, tevekkülle sabredip bekleyelim inşallah... |
27 Eylül 2014, 14:39 | Mesaj No:298 | |
09 Şubat 2014 | Cevap: KPSS istişare bölümü Alıntı:
Hatırladıklarım ; Türkçe tamamıyla mantığa dayanıyordu. Bunun yanında ayrıca 5 soru sözel mantık vardı. 1. Demokratik parti dönemindeki yasalardan biri değildir? 2. 1982 anayasasında kimler seçme ve seçilme hakkı yoktur? 3. '' Kemerlerinizi bağlayın'' filminin yönetmeni kimdir? 4. Türkiye'nin en çok gelir elde ettiği enerji potansiyeli hangisidir? 5. Amerika'daki özgürlük heykelini kim hediye etmiştir? 6. Turunçgillerin yetişmesinde hangi şık doğrudur? 7. İlk parlementoyu gündeme getiren padişah hangisidir? 8. Türkiye Cumhuriyeti devleti şıklardan hangi yönetim değildir? 9. İlk kadın yazarımız kimdir? 10. Aşağıdakilerden hangisi kolluk birliklerindendir? 11. Türkiye'de don olayı nerelerde yaşanır? 12. Kanunuesasının düzenlemesini kim yapmıştır? 13.Bir yerin belediye olması için nüfusun kaç olması gerekir? 14. Hangi ülke İskandinav ülkesi değildir? 15. Türkiye'deki karstik bölgeler neresidir? 1982 anayasasından 5 soru vardı onları hatırlamıyorum, hatırladıklarım bu basit sorulardı. Diğerleri benim için zordu onları hatırlayamıyorum. | |
27 Eylül 2014, 15:30 | Mesaj No:299 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: KPSS istişare bölümü
Geçmiş olsun arkadaşlar bende Nurşen in yorumuna katılıyorum Ben dün ve sabah güncel olaylar, Türkiye coğrafyasında bakarak bugünü kurtardim Sorular Diğer kpss lerle kiyaslarsak gerçekten kolaydı.önlisans çalıştığımız İnkılap Tarihinden ne kaydıyla onunla yaptım. Sabah baktığım konular baya işime yaradı. Eminim herkes için iyi geçmiştir. Beni mate etik zorladı. Baya zordu.genel yetenek yine Oku oku bilmiyordu. Hepimize geç is olsun...asıl alan sınavı bizi bekliyor..ne bileyim.beklentisiz Girmiştim.. bi umutlanim şimdi. .hayirlisi
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
27 Eylül 2014, 15:40 | Mesaj No:300 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: KPSS istişare bölümü Alıntı:
Belediye sorusu 5ooo miş Kadın yazar fatma Aliye Özgürlük heykel fransay mış Kemerlerinizi bağlayın Ferzan Özpetek 2014 fotoğraf ödüllü sanatçı ara Gürel.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
Konuyu Toplam 12 Kişi okuyor. (0 Üye ve 12 Misafir) | |