|
Konu Kimliği: Konu Sahibi JAZARİ,Açılış Tarihi: 21 Eylül 2012 (20:58), Konuya Son Cevap : 24 Ekim 2020 (17:19). Konuya 553 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:31 |
Durumu: ![]() Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:33 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]() videolar görüntülenmiyor ama verilen püf noktaları ve tarih coğrefyada kodlamaları tam bir can kurtaran..özellikle makbergülü ellerine sağlık arkadaşım..bütün paylaşımcıların ellerine sağlık...
__________________ ![]() ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
![]() |
![]() | Mesaj No:34 |
Durumu: ![]() Medine No : 20510 Üyelik T.:
01 Ekim 2012 | ![]()
veremedğm aöf dersleri yüzünden kpss,dgs ye bakamyorum. Allahtan foruma giriyorum da en azından artık konu basliklarinin içinde görüyorum da hatırlıyorum ![]()
__________________ Derdi dünya olanin dünya kadar derdi olur... |
![]() |
![]() | Mesaj No:35 |
![]()
s.a bne ilahiyat 1.ci sınıfım kpssye girrsem bir faysaı olurmuu gelecek senee tercih yapabilmem için kuran kurus hocalıgı yanii yeterliligede girmem gerekiyor dimi.
| |
![]() |
![]() | Mesaj No:40 |
Durumu: ![]() Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | ![]()
coğrafya bilgisi olan birinden coğrafyayı nasıl seveceğime dair yardım istiyorum önere bileceğiniz videolu bi anlatım varmı.anlatımı iyi olan bi hoca yada |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |
Seçenekler | |
Konuyu değerlendir | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
anne-baba ve çocuk iletişim sorunları istişare | mehmet akif2 | Çocuk ve Aile Sağlığı | 59 | 13Haziran 2023 02:26 |
Medineweb DHBT sınavı istişare bölümü | aslıı | İmam-Hatip/Müezzin DHBT Sınavı | 872 | 19 Ağustos 2021 07:18 |
2018 Lisans kpss'ye hazırlık istişare | mehmet akif2 | KPSS İstişare/Sohbet | 104 | 01 Ağustos 2018 23:43 |
ERZURUM İLİTAM (Atauzem)öğrencileri ders çalışma ve istişare bölümü | Medineweb | İlitam 4.Sınıf Dersleri | 40 | 09 Şubat 2018 01:15 |
İş Bölümü | Arasat | Peygamberler(a.s) | 0 | 28 Nisan 2009 22:52 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
أعوذ بالله من الشيطان الرجيم , بسم الله الرحمن الرحيم O sizi karanlıktan nura çıkarmak için üzerinize melekleriyle beraber rahmet edendir. O mü'minleri çok esirgeyicidir.(Ahzab-43) | عن رسول الله صلى الله عليه وسلم قال Başkasını doğruluğa çağıran kimseye, kendisine uyanların sevabı gibi sevap verilir. |
“Eğer ümmetin istikbalini kuracak bir yavrumuzun zihninde cami, namaz ve cemaatle ilgili yanlış bir iz bırakacak şekilde ona kötü davranacaksanız teravihinizi evinizde kılın. Çocuğun camideki sesi gürültü değildir, Allah'ın nimetidir. Prof.Mehmet Görmez DİB |
|