|
Konu Kimliği: Konu Sahibi mehmet akif2,Açılış Tarihi: 19 Eylül 2016 (16:56), Konuya Son Cevap : 02 Ağustos 2018 (00:43). Konuya 104 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
20 Mayıs 2017, 21:19 | Mesaj No:51 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 |
Allah razı olsun Nurşen Herkese başarılar diliyorum Allahım herkes hakkında en hayırlısini nasip eylesin |
21 Mayıs 2017, 14:26 | Mesaj No:52 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Hepimize gecmiş olsun arkadaslar..Nasil.gecti mubarek kpss sinaviniz... Emegimi emanet edip geldim..Seneye almak üzere [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
21 Mayıs 2017, 17:45 | Mesaj No:53 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 |
Sınavınız nasıl geçti çok merak ediyorum. d/us//un Yorumlarınızı bekliyorum
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
21 Mayıs 2017, 19:23 | Mesaj No:54 |
15 Kasım 2011 |
Bence kolay bir kpss ydi nursen hocam..Alana yogunlasin..mulakat ayagı en onemlisi der gibiydi.. Tabi bu benim yorumum.. Hiç calismamis biri olarak bunu soyluyorum.Genel yetenek yorumdu..Genel kültur cografya bilgi istiyordu.Ama turkiye cografyasini biraz okuyan mutlaka yapardı..guncel sorular yapilabilecek turdendi..Bence kolaydı... Mehmet akif ne der bilmiyorum. Alana yogunlasılmalı bence..Asıl o zorlayici olacaktir..Hatta belirleyici olacaktir diye düsunüyorum
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
22 Mayıs 2017, 08:41 | Mesaj No:56 |
15 Kasım 2011 |
Dün ki sınavın özeti: silgi pelikan değildi kalem traş alman malıydı şeker yoktu şeker🍬🍭 kalemlerde✏ gene o saçma yazı dikkatleri üstüne topluyordu📍 ..... geçmişler olsun O kadar uzun paragraf sorularından sonra o meyveli şkeri gòzüm.ne kadar aradı bi bilseniz.Ona çok icerledim. Aaa bol bol verdikleri kâğıt mendilleri de soylemezsek ayip olur Hem aglarsaniz hem terlerseniz diye bol koymuşlar..Ama şeker yoktu şekr Terletecek ve aglatacak bir sınav değildi.Sonuclar da istediğiniz gibi olur inşallah
22 Mayıs 2017, 10:32 | Mesaj No:57 |
25 Şubat 2011 |
bana tarihten birçok soru zor geldi vatandaşlık coğrafya fena değildi ama onlardan da yanlışım var türkçeden sözel mantık 4/4 olmuş sanırım bir yerde cevap vermişler oradan baktım burdaki konumda da yayınladım dilbilgisi sorularını da yaptım diye düşünüyorum eğitim bilimleri fena değildi ölçme ve değerlendirme konusuna çalışmamıştım rehberlik ve özel eğitim soruları bana çok zor geldi ama bir şeyler yaptım durumum çok parlak değil gibi ama sonucu alan sınavı belirleyecek allahım herkes hakkında en hayırlısını nasip etsin inşallah |
22 Mayıs 2017, 13:50 | Mesaj No:58 |
25 Şubat 2011 |
kalemde bu yazı benim de dikkatimi çekti geçen sene var mıydı hatırlayamadım ama çok güzel söz
|
22 Mayıs 2017, 13:52 | Mesaj No:59 |
25 Şubat 2011 |
önlisans kpssde şeker veriyorlardı oğlum şekerler benim dedi sınava girmeden önce oğlum geçen sene de vermediler dedim neden bize şeker vermiyorlar ki bizim yaş daha ileri demek ki olmuyor bize |
22 Mayıs 2017, 13:58 | Mesaj No:60 |
25 Şubat 2011 |
arkadaşlar 1 hafta dinlenme arası ile ben alan sınavı hazırlığa başlıyacağım inşallah 2 tanesi kalın 2 tanesi biraz daha ince soru bankası kitaplarım var birini ablam aldı sağ olsun diğerlerini biz azar azar aldık 2 tane deneme aldım mı tamam inşallah aynı konuyu 4 soru bankasından gidip pekiştirmeyi düşünüyorum çözümlü olduğu için konuya gerek kalmaz geçen sene konuya baktım ama islam mezhepleri tarihi hadis tefsir gibi konuları çok unutmuşum konu anlatım kitaplarından veya netten bakarım 2 ince olan soru bankamın biri özel alan sorularını almamış biri 2 tane test almış allahım kpss gy gk ve eğitim bilimlerinden hayırlı puanlar almayı nasip etsin alan sınavı çalışması ramazana denk geliyor bayram haftasını da sayarsak bayram haftası ile 3 hafta sonra sınava giriyoruz allahım işlerimiz kolaylaştırsın çok ve verimli ders çalışmayı nasip eylesin hakkımızda en hayırlısını bize versin sonuç ne olursa olsun bize güç kuvvet versin inşallah dikab paylaşımları da çok yapacağım elimden geldiğince ve zamanım yettikçe |
Konuyu Toplam 13 Kişi okuyor. (0 Üye ve 13 Misafir) | |