|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Asilem,Açılış Tarihi: 23 Şubat 2014 (00:34), Konuya Son Cevap : 25 Şubat 2014 (17:45). Konuya 34 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
24 Şubat 2014, 13:21 | Mesaj No:21 |
Durumu: Medine No : 16419 Üyelik T.:
27 Ocak 2012 | Cevap: Talim Nasıl Çalışılır? Arkadaşlar talime çalışmaya başlama konusunda zaman kaybetmek istemedim, yukarda da bahsettiğim gibi konuyu buraya açtım fakat bu sırada araştırmalarıma devam ettim. Bu konuda Hasekiyi bitirmek üzere olan dayımdan destek aldım. Ve kendisi de "hemen çalışmaya başlamamı" tavsiye etti. İstanbul Haseki hocası Ramazan Pakdil'in tecvid dersleri olan bir link verdi (açıktan link paylaşımı yasak değilse burada paylaşabilirim) dün ilk dersi dinledim fakat not almadan, içeriği anlayabilmek için baştan sonra dinledim. Ve şunu anladım, bu dersleri ciddiyetle uygulamaya çalışarak ve not alarak istikrarlı bir şekilde takip etmek gerek. Sanki bir talim dersine gidiyormuşcasına.. Şimdi dün dinlediğim bölümü bugün tekrar notlarla ve uygulamalarla dinlemeyi düşünüyorum inşallah.. Eşimin Kuran talimi benden daha ilerde, kendisinin birkaç yıl süren medrese hayatı olmuş geçmişte, uygulamalarımı o dinleyecek yanlışlarımı saptama konusunda inşallah. Ramazan Pakdil Hocanın sekiz dersi var linkte, onları bitirince Fatih Çollak'ın derslerine geçmeyi düşündüm. Böyle bir plan yaptım, Rabbim hayırla muvaffakiyetler nasip etsin hepimize inşallah...
__________________ "Bana ne çok 'gel-git'ler var hayatında, diyorsun.. Tut ki biraz Hâcer'im, hayat denen çölde say ediyorum..!" A.Genç |
24 Şubat 2014, 15:23 | Mesaj No:22 | |
Durumu: Medine No : 15208 Üyelik T.:
10 Aralık 2011 | Cevap: Talim Nasıl Çalışılır? Alıntı:
| |
24 Şubat 2014, 16:43 | Mesaj No:23 | |
Durumu: Medine No : 20781 Üyelik T.:
10 Ekim 2012 | Cevap: Talim Nasıl Çalışılır? Alıntı:
| |
24 Şubat 2014, 19:10 | Mesaj No:24 | ||
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: Talim Nasıl Çalışılır? Alıntı:
Alıntı:
bir konu paylaşırken eğer konunun aynı içeriği olan link verecekseniz sileriz linki..sadece yönlendirmeyecek şekilde alıntı yaptığınız sitenin adını verebilirsiniz..ama video yada program yada dediğiniz gibi talim dersleri için olan linkleri silmiyoruz yayınlayabilirsiniz..yalnız şu uyarıyıda yapayım linkler sitede problemlere sebep oluyor siteyi kasıyor..eğer kasılmalara sebep olursa silebiliriz şimdiden söylemiş olayım | ||
24 Şubat 2014, 19:52 | Mesaj No:25 |
27 Ocak 2012 | Cevap: Talim Nasıl Çalışılır? Hocam ben anlamadım karışık geldi, link verebilir miyiz veremez miyiz Bi sitenin linki içinde sekiz tane ders dosyası var, dinle ve indir seçenekleri var hepsinin.Bu sayfanın linkini verebilir miyim veremez miyim bi hayra vesile olalım derken ban yemeyelim sonra da düşünceli000
__________________ "Bana ne çok 'gel-git'ler var hayatında, diyorsun.. Tut ki biraz Hâcer'im, hayat denen çölde say ediyorum..!" A.Genç |
24 Şubat 2014, 19:57 | Mesaj No:26 | |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: Talim Nasıl Çalışılır? Alıntı:
link için banlamayız müsterih olun o zaman şöyle yapalım siz linki vererek konuyu açın biz bi inceleyelim direk videoları alabilirsek iletinizi düzenler videoları ve indirme linklerini kaydederiz öyle bir imkan olmazsada paylaşımınıza karışmayız olurmu | |
25 Şubat 2014, 00:33 | Mesaj No:27 |
27 Ocak 2012 | Cevap: Talim Nasıl Çalışılır?
Pehlivan hocam ozel mesaj gonderilemiyor size cevap yazdim ama gonderemedim uyari cikti..
25 Şubat 2014, 00:35 | Mesaj No:28 |
Durumu: Medine No : 22031 Üyelik T.:
26 Kasım 2012 | Cevap: Talim Nasıl Çalışılır?
hocam altta bir kutucuk var onu işaretleyin (Send message to users even if they are not on your contact list.)
__________________ |
25 Şubat 2014, 12:58 | Mesaj No:29 |
27 Ocak 2012 | Cevap: Talim Nasıl Çalışılır? Hocam bende oyle bi kutucuk görünmüyor düşünceli000 Medineweb Hocamız yayınlayacak inşallah dersleri kendisine gönderdim linki.. Biraz zamanınız varsa bekleyebilirsiniz, ben yapamadım maalesef bu özel mesaj olayını ozr*
25 Şubat 2014, 13:14 | Mesaj No:30 |
Durumu: Medine No : 22031 Üyelik T.:
26 Kasım 2012 | Cevap: Talim Nasıl Çalışılır? hocam,acaba neden bana mesaj gönderemedinizdüşünceli000
__________________ |
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |