|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Asilem,Açılış Tarihi: 23 Şubat 2014 (00:34), Konuya Son Cevap : 25 Şubat 2014 (17:45). Konuya 34 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
25 Şubat 2014, 17:06 | Mesaj No:31 |
Durumu: Medine No : 17068 Üyelik T.:
03 Mart 2012 | Cevap: Talim Nasıl Çalışılır? şöyle bir yorumları okudumda bende bu konuda biraz mesafe katettim bunu paylaşayım dedim bana biraz uzakta olsa bir kuran kursu hocamızın derslerine katılıyorum.meğer senelerce aynı şekilde okuya okuya talimli okumayı unutmuşum şuan için yaptığım okuma daha iyiye gidiyor.aslında bilinince daha zor ,sıfırdan alan öğrenci daha hızlı kapıyor dersi.benim yerleşmiş okuyuşum daha zor düzeliyor.sınıfımıda hocamıda çok seviyorum.bu ara hastalık sebebiyle ara versemde hafta içi tekrar başlıyorum inşaAllah demem o ki bir hocadan canlı ders almak daha güzel.ben hocamın okuyuşunu telefonuma kaydedip her dersi evde tekrar tekrar dinliyorum madem bu yola baş koyduk hoca olmak istiyoruz önce kendimizden başlamak şart rabbim hepimize bu meslekte görev alıp hakkıyla yapanlardan eylesin canlar
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . |
25 Şubat 2014, 17:27 | Mesaj No:32 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cevap: Talim Nasıl Çalışılır?
sıfırdan gelen öğrenci ile bir işiniz var.onun ağzını boğazını dilini dişini yani tashihi huruf anlamında düzeltmek. ama paldır küldür eğitim almış bir öğrenci ile 2 işiniz var.eskiye format yeni bir ağız dudak diş dil boğaz ilki ikincisine oranla çok daha kolay. ikincisi ise istifa dilekçesine ara sıra bakarsınız.istifa etsemmi öğretmeye devammı karnından yada göğsünden veya boğazından konuşan birisinin sesini ağız ortamına getirmeyı başarmak kolay değil.lakin başarılmayacak iş yok.yeterki arz talep samimi olsun.
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
25 Şubat 2014, 17:31 | Mesaj No:33 | |
03 Mart 2012 | Cevap: Talim Nasıl Çalışılır? Alıntı:
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . | |
25 Şubat 2014, 17:40 | Mesaj No:34 | |
Durumu: Medine No : 668 Üyelik T.:
19 Aralık 2007 | Cevap: Talim Nasıl Çalışılır? Alıntı:
abartmayalım lütfen birinci seçenek eğitim süresi azami 10 hafta.(uzmanlık gerektirmeyecek kadar) ikinci seçenek 10 ay Makbergülü direnişe devam | |
25 Şubat 2014, 17:45 | Mesaj No:35 |
03 Mart 2012 | Cevap: Talim Nasıl Çalışılır?
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . |
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |