|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Numan Yalçın,Açılış Tarihi: 02 Mayıs 2011 (19:56), Konuya Son Cevap : 02 Mayıs 2011 (19:56). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
02 Mayıs 2011, 19:56 | Mesaj No:1 |
Hatimlere katılım şartları... Hatimlere katılım şartları... Hatim Katılım Kuralları… ü Hatmi şerifimize katılmak isteyen arkadaşlar açılan bölüme almak istedikleri cüzleri cevap yazarak numara belirterek isteyecektir. ü Cüzleri okuyan üyelerin hatim süresi bitmeden yine aynı başlık altında “okundu” şeklinde geri bildirimde bulunması gerekmektedir. ü Hatim süresi 1 aydır. Bitiş ve başlangıç tarihleri belirtilecektir. Hatimlerde son bitiş tarihi verilecek ve cüzleri alan kişiler eğer her hangi bir sebepten dolayı okuyamayacaksa Hatim süresine en az 3 gün kaldığında okuyamayacağını bildirecekler. Ay sonunda bildirilmeyen cüzler olursa haber vermeksizin başkasına devredilerek o cüzün okunması sağlanacaktır. ü Cüz almak isteyen üyeler bir seferde en fazla 2 cüz alma hakkına sahiptir ( Almış olduğu cüzler okunduktan sonra tekrar 2 cüz talep edebilir). ü Hatimlere katılan kardeşlerimiz aldıkları cüzler bitmeden yenisini taleb etmemelidir. ü Ailemizde katılmak isteyenler için cüz alınabilecektir. ü Cüz almak isteyenler hangi aya ait hatim açıldıysa oraya isteklerini yazabilirler. Bir önceki aya ait biten hatim kısmına yazılan istekler kabul edilmeyecektir. ü Bitmemiş hatimler varken başka Hatim konusu açılması uygun değildir. ü Hatim duası ayın sonunda cüzler tamamlandığında her ay istişareler sonucunda farklı kişiler tarafından yapılacaktır. ü Vefat veya herhangi bir sebeple Yakınlarımız için hatim talep etme hakkına herkes sahiptir. Yakınlık derecesi sorulmayacak bir mü’min olan herkese Hatim başlatılacaktır. ü Hatime katılan herkes Hatim kurallarını kabul etmiş sayılır.
__________________ Hafız olmak mesele değil Hafız ölmek mesele... | |
Konu Sahibi Numan Yalçın 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Haziran Ay'ı Kur'an Hatmi... | Kur'ân Kursları | Medineweb | 20 | 13325 | 10 Mayıs 2011 13:25 |
Mayıs Ay'ı Kur'an Hatmi... | Kur'ân Kursları | Numan Yalçın | 38 | 22031 | 02 Mayıs 2011 20:01 |
Hatimlere katılım şartları... | Kur'ân Kursları | Numan Yalçın | 0 | 2654 | 02 Mayıs 2011 19:56 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |