|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İSRA,Açılış Tarihi: 24 Mart 2008 (12:36), Konuya Son Cevap : 08 Temmuz 2023 (09:10). Konuya 124 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
02 Nisan 2008, 21:37 | Mesaj No:11 |
Cvp: En son okuduğunuz kitap CANIM ARKADAŞLARIM SAİD ALPSOYUN İNSAN NASIL ÖLÜR VE MEZARDA NELER YAŞANIR DİYE İKİ KİTABINI BİTİRDİM ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM YAZARDAN ALLAH RAZI OLSUN | |
14Haziran 2008, 20:56 | Mesaj No:14 |
Durumu: Medine No : 1808 Üyelik T.:
11 Mayıs 2008 | Cvp: En son okuduğunuz kitap osman nuri topbas ÖYLE BİR RAHMET ki.... çok güzel birkitAP kesinlikle tavsiye ediyorum |
14Haziran 2008, 20:58 | Mesaj No:15 |
Cvp: En son okuduğunuz kitap
İbni sina felsefesinde eğitim
__________________ EN GÜZEL AŞK: ALLAH! | |
26Haziran 2008, 20:36 | Mesaj No:16 |
Cvp: En son okuduğunuz kitap Ben en son Haris El Muhasibi'nin Allahı Arayış kitabını okumuştum. Çok güzel bi kitap soru cevap şeklinde genellikle sorulan sorular da verilen cevaplarda çok derin ve mantıksal tavsiye ederim... | |
02 Temmuz 2008, 19:48 | Mesaj No:17 |
Durumu: Medine No : 2004 Üyelik T.:
25 Mayıs 2008 | Cvp: En son okuduğunuz kitap
40 --- hadis -----( zeki soyak)
__________________ Bende 1 yumurta var, sende 1 yumurta var. Ben sana 1 yumurta versem, sen bana bir yumurta versen, bende 1 yumurta sende 1 yumurta olur.Bende 1 bilgi var, sende 1 bilgi var. Ben sana 1 bilgi versem, sen bana 1 bilgi versen, bende 2 bilgi, sende de 2 bilgi olur. |
19 Temmuz 2008, 16:58 | Mesaj No:18 | |
Cvp: En son okuduğunuz kitap Alıntı:
o kitabı elime aldığım gün bitirdim ne güzel tefekkür abidesi bir kitap.. Alemin küfre göre;hem başı hem sonu hiç.. İki hiç arasında varlık olur mu ki hiç ben de tavsiye ederim.. | ||
19 Temmuz 2008, 17:04 | Mesaj No:19 |
Cvp: En son okuduğunuz kitap Nağmeler Tahtım olsaydı 3.Selim'in Romanı Derman Bayladı daha yeni aldım elime ama tarihi sevenlere tavsiyemdir.. Evini yönetirken zorlanan ilerici! Üç kıtaya hükmeden ecdadın mı gerici? Hayati Vasfi Taşyürek | |
05 Eylül 2008, 23:20 | Mesaj No:20 |
Cvp: En son okuduğunuz kitap Hüseyin SU'yun 'Gülşefdeli Yemeni' Nihat DAGLI'nın 'Çıkar Sokak' Birun yayınlarından 'Kapalı Öyküler' kardesler ozellikle kapalı oykuler kitabnı 'başortusu' konusunda hassasyetleri olan herkesin siddetle okuması gerektigi kanaatindeyim. Kitabın onsozunden bir bolum " apalı Öyküler, değişik yazarların "baş örtüsü" sorunu çevresinde yazdıkları öykülerden oluşuyor. Amacımız yara kabuk bağlamadan, edebiyat içinde de bir not düşmekti. Kitaba katkıda bulunan değerli yazarlarımızdan birkaçı, bu sorun etrafında öteden beri yazmış ya da tartışmaların içinde doğrudan bulunmuş kimselerdir. Öyküleri ısmarlarken birkaç basit ama katı kıstasımız vardı: Birincisi, katkıda bulunacak yazarın, bu kitabın olası okurları tarafından az çok tanınmış biri olmasına çalıştık; kuşkusuz edebiyata ilginin göreceli azaldığı günümüzde, bu kitaptaki birkaç genç isim okura hala yabancı gelebilecektir. İkincisi, öykülerin yazarlarının, "baş örtüsü" konusunda duyarlıklarını daha önce yazdıkları ya da söyledikleriyle açığa vurmuş olmalarını bekledik. Katkıda bulunan yazarların arasında en temel noktada bir görüş ortaklığı olmasına ayrıca özen gösterdik; çünkü bu kitap her şeyden önce, başını örttüğü için toplumsal ya da hukuksal boyutta zarara uğramış/uğratılmış kişilere duyulan bir vicdani borcun karşılığı değilse bile bu karşılığın alçakgönüllü bir ilk basamağı olarak tasarlandı. Kapalı Öyküler'i oluşturan öykülerin her biri, tümüyle yazarının anlayışının, yaklaşımının bir sonucudur. Dolayısıyla, baş örtüsü yasakları yüzünden mağdur olmuş kişilerin yaşadığı/karşılaştığı sıkıntılara ya da direnişinin derinliğine bütünüyle hakim olmak gibi bir iddiamız yok. Bû kitaba katkıda bulunan yazarların birkaçı, baş örtüsü konusunda düzenli olarak yazmış, bir bakıma bir mücadelenin içinde doğrudan bulunmuş kimselerdir; kimileri de, belki de bu konuda ilk kez yazdılar. Politik görüşleri birbirleriyle uyuşmayabilir; ya da bakış açıları konuyu bambaşka biçimde ele almalarına neden olmuş olabilir | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |